Lapov, Maljkovics, Mérész, Ciczás, Trepák, Szasza, Mészáros - én úgy tudom, ők tuti(szóljatok, ha kihagytam vkit!)
tárgyalnak: Halm, + ezek szerint Dzunics
keresnek: magyar bedobót/hátvédet, de szűk a piac, szóval külföldön is szétnéznek szerintem.
Kéne még egy jó center!
Dzunics Szolnokra szerződése már két éve is felmerült, de a Falco a 24.órában rátett egy lapáttal az akkori szolnoki ajánlatra(Dzunics már lakást is nézett anno Szolnokon!!)!!!Most fordított a helyzet, a szolnoki vezetők ajánlottak több pénzt!!!Ez az egyik érv (amely elég nyomós), a másik pedig a Finac személye mint vezetőedző!!!A Kapsovár is erőlködik Dzunicsot illetően ,de ott még bizonytalan a helyzet a "régi" idegenlégiósokkal kapcsolatban(kivéve Ivkovics, aki már aláírt)!!!
Ha megint centerbe pumpáljátok a pénzt, ráb...tok!
Idén is kellett volna nektek egy teljes értékű hármas.(Walke karcsi már nem az) Szaszát be kell építenetek, Takit visszahozni. Ez az alap.
Erről ennyit.
Más!
remélem, jól fog sikerülni az "aranybulitok"!
Andrej Tyubin, Tóth Attila, stb...stb... nem voltak rosszak!
Na, csá!
Hajrá Körmend!
Ja, és még annyit, hogy Gellér Sanyit kellet volna választania a vezetéseteknek, ezt már régebben megírtam, be is jött!
bocs, ez ciki - tényleg hárman vagyunk, nem tudom miért írtam 2-t...:-(((((
A jugó gyerek nem biztos, hogy center, csak azt tudom, hogy azé' tűnt fel, mert 1x 24-et szórt a Partizannak, és éppen látták azt a meccset.
Szerintem, ha Sztojanék megnyerik a bajnokságot, akkor nem jön. Ő csak a pénzre hajt, talán Szolnok a kivétel vmi miatt, de ide se bagóért jönne...Szóval, ha nyer a Kaposvár, ott lesz lé, meg tudnak tartani mindenkit szerintem (feltéve, ha nem akarják lecserélni a csapatatot)
Az mindent elmond Ivkovicsról, hogy mindig csak 1 évre ír alá, és nem azért mert öreg, és fél, hogy nem bír többet...
Halm, Boros, Gémes bekaphatja - ebben a sorrendben
Meg azok is, akik ide akarják őket hozni!
Walke kiégett...:-(( (majd megy Taki után levezetni...)
Elliott sose teccett, nem kár érte
Borisz, meg Lapov KELL!!!
Szerintem Ivko jó csak unom, hogy vándorcigányt játszik!
Gémes egy fos! Még a Trepák is jobb nála!
Boriszt jobb lenne ha elküldenék!
Sitkut sajnálom, de ha megy akkor had mennyen! (Mellesleg tavaj azt moöndta, hogy az OLAJ-ból csak külföldra igazolna! De mindegy!)
Walke meg csak nyugdíjba mehet!
Boros is bekaphatja! Szaszát ha játszatnák ötször jobb lenne!
Elliott mennyen csak! Hála Istennek!
Lapovnak örülök!
Halm pedig rábukhat! Nem egy nagyszám a csákó! Csak szinésznek jó!
Jugó center?! Minek még egy? 5.-nek vagy 6.-nak idehozni valakit?! (Ivko, Lapov, Benő, Gémes, Trepák) Hoznának inkább egy jó bedobót, mint tavaj a Vukosavjevics (vagy ki) volt!
Kommentár ennyi!
Hát, jól elvagyunk így kettesben...Fel kéne adni egy társkereső hirdetést:-)))
Hallottam tegnap egy csomó érdekeset. Nem tudom mennyire bennfentesek az információk, de az egyik informátor aszonta, hogy Nyergessel beszélt...
Szóval:
Ide akarják hozni
Ivkovicsot, de ő 2 hete nem jelentkezik(ja 2 fával nyertek, egy utolsó másodpercben dobott zicerrel 91-89)
Gémest - ő már aláírt(aszongyák)
Boriszt mindenképpen meg akarjá tartani
Sitkunak 3 kérője van, val'szeg Paksra megy
Walke is megy
Borossal tárgyalnak
Láttak vmi jugó gyereket(asszem center), őt is meg akarják szerezni
Halmról már gondolom hallottál
Elliott megy...nem akarnak másik amcsit helyette
Lapov marad!
kb ennyi... hát, nem tudom
Hát jó! (Csak, hogy csatlakozzak a hagyományokhoz!)
Tényleg el kéne kezdeni a felkészülést a következő szezonre! Fel kéne bontani néhány szerződést, vagy nem meghosszabítani! (Borisz, Reggie, Heinrich, Bódi) Néhányat meg meghosszabbítani, vagy újra aláírni! (Sitku, Lapov, Benő, Szasza, Trepák, Walke, Ádám) + szerződtetni kéne néhány vajkezű bedobót! Akkor lenne egy jó kezdő ötösünk (Lapov, Sitku, Szasza, + két légiós!) Meg lenne egy jó cseresorunk (Benő, Trepák, Walke, Ádám, + valaki!) Persze tudom, hogy ez csak egy álom! Több dolog miatt is! De azért reménykedni lehet nem?
Hát, igen! Nem ártana már nyáron bemutatni egymásnak a játékosokat...
Egyébként, ahhoz képest, hogy hússzal szoptunk tegnap, elég jól érezte magát Reggie a Music Clubban...profi játékos, ugye...:-((( Nem tudom, azzal a 6 duplájával meg a technikaival volt úgy megelégedve...?!