Elöszöris üdvözlök minden baseball rajongot!
Volna egy kérésem ti felétek,ha valaki tud nekem segiteni annak elöre is köszönöm.Már nagyon régota keresek eredeti: New Era BaseBAll sapkát,de
még mindig sikertelenül:(Ha valaki tud nekem ebben
segiteni kérem irjon,hogy hol lehet ijesmihez
egy igazi magyar base ball fan-nek hozájutni
Nekem elment az életkedvem, hogy a Yanks nem nyerte meg a döntőt. Helyesebb elvesztette. Lehet Pötit bírálni, de igaza van Steronak, az ütők által szerzett 0 pont egy kicsit gázos, pláne hazai pályán.
Szerencsére nyert a Vasas a kupában, így kezd visszajönni az életkedvem.
Azért ez furcsa, hogy a kis dobót - Beckett vagy hogy hívják-, választották meg MVP-nek. Ha a Yanks nyeri a WS-t és Pöti qrva jól dob (egyébként az a WS 0,57-es ERA nem is olyan rossz), akkor is Jeter lett volna az MVB. NY nem érdemli meg Pötit. Itt az ideje, hogy továbbálljon Torre-val.
Huuu, de megerintett, hogy csak 28an ejfel elott kicsivel tudtal ujra postolni! :)))
Garcia egy lusta diszno, amellett hogy bena (lattam egy csomot jatszani Clevelandben), azt sem ertem, hogy kerult a Yankeeshez, ha maradna, az meg meglepobb lenne. Vladimir Guerrero az egyik kedvenc jatekosom, szemetseg lenne, ha ot is megvenne a Yankees.
Nelson is a kedvenceim kozott van, realisan gondolkozva azert ment el Seattlebol, mert WSt akart nyerni, es ugy latta a NY nyeri. De nem lepne meg, ha maradna.
Hát sajna én is ezt olvastam nálunk, hogy Sheffieldért a Yanks-vel kellenne versenyezni.
Nem hiszem, hogy menne...:(((
Bár ha a playoffban azt a teljesítményt nyújtja, amit eddig akkor nem kár érte!
Mi meg elhozzuk Guerrerot Sheffield helyére, és mindenki jól jár.
Ha jól olvastam Vazquezt mi is meg akarjuk szerezni, mert nem lehet tudni, hogy Maddux-val mi lesz.
Off season open.
Változások várhatóak nálunk a csapatban, nem is kicsik.
P Clemens visszavonul, Weaver trade, Wellsre pedig opciónk van. A legnagyobb kérdés Pöti és Nelson akik free agentek. Pöti azt mondta ha nyernek marad, ha nem akkor nagy valószínűséggel megy. Erősen kérdőjeles habár szerintem maradni fog. Nelsont nem fogják marasztalni. A lehetséges tradek: Colon, Millwodd, Vazquez, Schilling.
IF Itt várható a legkisebb mozgolódás gyakorlatilag a komplett belső sor marad. Az egyetlen kérdés Flaherty aki szintén FA.
OF> Az RF posztján lesz még mozgolódás ahol Rivera vagy Garcia fog harcolni a második helyért. Vki menni fog a kettő közül. A poszt első számú várományosa Gary Sheffield vagy Vladimir Guerrero.
Hát jön a megjósolt hatodik meccs holnp.
A Yanks nagy szarban van, mert Petitte-nek kell dobni a hatodikon, hogy legyen reális esélye egy hetedikre.
De szerintem nem lesz hetedik, ezt a Floridát már nem lehet megállítani.:))
ugyanazt, mint tavaly csináltak a hasonló célból készült yankees sapikkal, pólókkal... meg amit idén fognak a yanks WS cuccokkal! HAJRÁ FLORIDA!!!! ;))))
Igen, 1-1 az állás, Pötty győzelmével. Ahogy mindig az idei playoff során.
Holnap Reszkető Szarvas (Moose) dob. Remélem most lenyomja a krokodilzabálókat. Tudom, hogy jó küzdő és soha nem adja fel. Hajrá Mike-Baby, Mr. Stanford! (Ott végzett.)
Hát a Florida elkezdte a WS-t, és megnyerte az els? meccset, bár a Yanks eddig mindig elvesztette az els?t az idei évben a playoff során!
Nem lesz rövid a dönt? az biztos.
Szerintem legalább 6 meccs, de benne van a hetedik is!
Hát lehet, hogy igazad van, de szerintem a double playt akkor is meg kellett volna csinálni!
Hát az biztos, hogy a WS meg csak szerencse kérdés, elég csak bennünket megnézni az utóbbi években!:(((
Nem ertek veled egyet.
1. A sorsdonto fordulat az a nezo volt! Mert egy pillanatnyilag jelentektelen esemeny pszihikai hatasa teljesen megfordithatja az egesz sorozat menetet. Lasd: 1996 Atl-Nyy WS. Braves nyerte az elso ket meccset, Bronxban ugy hogy nagyon megalazta a Yankees-t. Aztan a 4. meccsen 6-0 ra vezettek a 6. inningben. A vilagon senki se fogadott volna a Yankees-re. Es akkor egy foul ball-t nem tudott megfogni a right fielder, mert a biro utban volt. Azota a Yankees halomra nyeri a cimeket, az Atlanta meg azota keptelen nyerni!
2. Jovore a Cubs jo lehet! Jobb mint iden.Foleg ha sikerulne alairni a Tejada-t. Viszont elotte ala kellene irni jovore a teljes benchnek, kell valaki 1b-re es 2b-re. De ahhoz hogy bejussanak a WS-be egyszeruen szerencse kell. Marpedig ha nem nyernek akkor ennek a csapatnak tobb eselye nem nagyon lesz. Jovo ev vegen az Alou, A.Ramirez, Wood, Clement free agent lesz.