Bár én inkább a choppereket szeretem, de egy ilyen felfegyverzett mocinak nem tudok ellenállni... Mehetek vele pár kört? Légyszi, légyszi, légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !:)))
A Merkavához remélem adnak gépkönyvet, nehogy úgy járj mint én a "Porkéval"... Rossz helyen kerestem a motort... :DDD
Egyébként nem rossz az a gép! Király a futómű, és a család is befér hátra!:D Majd meséld el, hogy hová szereted be a gyerekülést!:D
VH van róle egy király rajzom... Minden méret pontosan rajta van... jól jön majd, ha parkolni akarsz vele! Ha kell küldöm!:)
Más:
Hagy lopjam el ezt a maszkos 5letet, annyira jó! És remélem hvg-n nem vetitek be, nem mintha bármelyikünk becsokizna tőle... :DDD
Cs.: De őt nem ismerem... =) Hol van mostanában Don?
MZ: Nem t'om min sértődtél volna meg? Másik meg, hogy már kezd tele lenni a tököm, hogy minden kis heccelődés (semmi nem történik mostanában a fórumon, gondoltam feldobom - ha másnak nem, hát magamnak) után ledorongolás jár. Azért mert Soldiers, még nem a kibaszott seregben vagyunk... Mindenki önszántából jár le edzésre (és tejel), és nem azért mert már régen ugatták le és most arra vágyik, hanem hogy csináljon vmit,v mert csipázza az amifocit, v mert jó (volt) a társaság... Motiváláson kéne gondolkodni, nem a folytonos szopatáson. És leszarom, ha ezért is leugatás jár - nem egyedül nekem van ki a tököm (bár ez konkrétan az én véleményem), pedig én még nem is vok ott az összes edzésen - akármennyire szeretnék is.
Remélem azért nem omlottál össze azért mert azt mondtam hogy teljesen felesleges a dolog.Ha a leállás időszakában használod még lehet hogy jót is tehet:))))
Vedelj sokat és nem mond senkinek még ide se ird fel (max burkoltan).
"Itt jön Grécsi László, nah álljunk meg egy szóra!"
Don?! Ez biztos te vagy... Senki más nem tud ilyen mostohán bánni az alannyal, az állítmánnyal és szerencsétlen tárggyal. Elemezd már a mondatodat (ami egyébként 3 mondat), haver... :)
Lassan felveszem a Korrektor™ nicket... Áldás, békesség.
Két amerikai turista Új-zélandon kirándulgat kocsival. Megállnak ebédelni Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoron ukupokaiwhenuak itanatahuban és egyikük azt kéri a pincérlánytól: - Mielőtt rendelünk, segítene eldönteni a vitánkat? Megtenné, hogy lassan, tagoltan kimondaná a hely nevét, ahol vagyunk? A lány odahajol, és szótagolva elmondja: - Bööör-ger-kiiing . . .