Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
ersekdora = ersekdora Chromantika = Szendőfi Balázs (ezt ő is beírta alant) Balázs Bohóc = letiltandó, irl-lejárató fikanick
ennél többet nincs mit mondani, nektek meg jó szórakozást.. néhány szaktopik, DT meg egyebek szétoffolása és tönkretétele után gondolom majd meg lesztek dicsérve az itteniekért is egyébként meg vacsorát főzők baz+
Azt hiszem, a Dream Theater halika 11291-től ("fostarisznya") a válaszokkal plusz a 11311-gyel("tahó") együtt mehet a kukába. Hiba volt reagálnom rá, meglehetősen egydimenziós az ottaniak erkölcsi érzéke. Köszi.
Kedves moderátor! Légy szíves, töröld ki a 7815-ös számú megnyilvánulást ebből (REM - Ki szereti) a topicból. Köszönöm. (Előbb kellett volna gondolkodnom, tudom.)
Nekem semmi bajom a betűméretekkel. Úgy tudom, van valami program, ami felnagyítja a betűket a monitoron, hogy pl. messzebbről is lehessen látni, 1-2 méterről. Nem ismerem, de biztos tud valaki segíteni. Én kb. 50-60 cm-ről nézem, és látom rendesen.
válaszát köszönöm, de sajnos nem áll módomban elfogadni. Úgy vélem, a számokkal és latin kifejezésekkel való bűvészkedés csak a figyelemelterelést szolgálja, miközben a probléma súlyosabb, mint azt Ön gondolná. Ha összehasonlítjuk a 2004 júliusa előtti és utáni állapotot, azt látjuk, hogy az index betűméretei szignifikáns mértékben csökkentek. Ez azt jelenti, hogy az embereknek közelebb kell hajolniuk a monitorhoz, hogy a korábban megszokott minőségben juthassanak hozzá a fórum tartalmához, látószervük egészségi állapotára való tekintet nélkül, tehát azok se járnak jól, akik tökéletesen látnak, mert nekik is változtatniuk kell az olvasási pozitúrán, de a fórum arculatváltásának igazi vesztesei a gyöngénlátók, akik sajnos valóban csak az Ön által vázolt groteszk módon képesek fórumozni. Ez a helyzet fölháborító és tűrhetetlen; ismét megkérem az emberek nevében az index fórum üzemeltetőit, hogy minél hamarabb szüntessék meg a visszásságokat. Ellenkező esetben az informatikai és hírközlési miniszterhez és a Magyar Demokrata szerkesztőségéhez fordulok. Nagy, olvasható betűket akarunk a pénzünkért, nem ilyen vackokat!