Sziasztok! Régen jártam erre csak néha olvastam bele a topicba.
Mivel hazafelé útba esik a Kispesti MédiaMarkt ezér szinte kétnaponta nézem,de nem láttam eddig.
egyébként az októberi Metal Hammerben van egy 2 oldalas Dickinson interjú és azt mondja benne többek között, hogy jövő tavasszal jön az új szólóalbuma, ősszel pedig már az új Maiden anyagon fognak melózni, sőt lesz Maiden live DVD meg album is!
én eddig nem nagyon szerettem a Chemical Wedding albumot, de a best ofon lévő dalok meggyőztek, hogy jó kis anyag a CW, úgyhogy mostmár azt is fanatikusan hallgatom
Elsőre nekem se jött be, de ma már tizes skálán megadnék rá nyolc-kilenc pontot, persze nem MHH mérce szerint. De tényleg több hallgatást igényel, mint az előzőek.
Nem ismertem korábban Bruce mester szólómunkáit, úgyhogy nekem valódi ajándék ez a két album. Az elsôn található számok közül nekem a Road to hell meg a Book of Thel a leggyengébbek, a többi nagyon is megállja a helyét, az új számok közül pedig a Silver wings igencsak ütôs lett. A másodikon az tetszik, hogy csomó, műfajtól távolabb esô nótát is feltett rá, az a bluesos próbálozása eléggé meglepett.
De ez az új Gamma Ray, bazzeg... na jó, nem mondok semmit, még hallgatnom kell, lehet, hogy megváltozik a véleményem, az mindenesetre vigasztal, hogy nem 4600-ért kellett megvennem!