Helló Keresem gyermekkorom kedvenc lego-át ,ebben kérnék segítséget hogy hol találhatnék róla (egyelőre csak)képet,fotót?Sajnos a azonosító számára nem emlékszek.Le írom hogy milyen volt ,hátha valaki már találkozott vele itt.Tehát kb 1986 vagy 1987 -ben kaphattam ,gondolom akkor viszonylag új modell lehetet,négy lábú lépegető,melynek törzséből 2 rakétát lehetet "kilőni"felfele.A törzs elején egy lecsatolható miniűrhajó volt,ami egyébként a lépegető feje volt.A szerkezet hátulján szintén egy lecsatolható űrjármű volt,de ez nyitott kabinos volt,és ennek a elején volt egy flexibilis rakodó kar,a dobozon ezzel a karral pakolta be a törzsbe a rakétákat. A jármű személyzete 2 fő volt.A segítségeket előre is köszönöm.
Nem nagyon vagyok legós amúgy, inkább Matchboxokkal foglalkozom (http://szirszarjaim.blog.hu), csak a kislányom miatt kezdtem egy kicsit újra legózni,
Most megpróbálom beszerezni azokat a készleteket, amiket gyerekkoromban (25 éve) szerettem vagy vágytam. Pl. be kell szereznem a háromkerekű Technic helikoptert. Amúgy következőnek ez lesz terítéken:
A matek tanárod forog a sírjában... Pedig még meg sem halt szerencsétlen...
Ha egy WV Passat 100 kilóméteren 5,8 litert fogyaszt, akkor hány litert fogyaszt egy Szentes - Budapest út alatt, ha oda vissza utazunk? Budapest és Szentes között 155 kilóméter van.
Üdv. Az alábbi két legó készlet ingyen elvihető kisgyermekesek részére. Lego versenykamion illetve Legos nyuszis kiskertes autó. Dobozuk nincs, így tudom összeépítve odaadni. Külön-külön is mehet. Egy dolgot kell csak megoldani, átvétel pesten belül, legjobb a Nyugatinál.
Sziasztok! itt még uj vagyok,de hátha tudtok segíteni: akár eredeti,akár neten lévő régi Lego katalógust keresnék.(akkoriban mindig csoáltuk a katalógusokat mikor kaptunk egy-egy dobozzal,hogy milyenek léteznek még egyáltalán) Minnél régebbi annál jobb!! Kicsit nosztalgiázhatnékom támadt!!