Nézd,erről a Vukicsvicsről úgy hírlik,tud 3-ban is és 4-ben is játszani,mellé ott van Lapov,Trepi,Orosz...
Megint inkább bedobóban lesznek gondjaitok,én aszondom.
Mégiscsak kellett volna Halm? Vagy Karcsit megtartani...
Esetleg Maljkovics helyett egy Alexe,irányítót meg saját erőből(mondjuk Szasza+visszahívni Takit,akit Körmenden is sokan kedvelnek).
Na,mos'má' mindegy!
Ugyan már! EGY SZAKÉRTETLEN BAROM. A falcoban a Dzunics meg a kálmán,nálatok meg az Ivkovics nyomatja a taktikát.
Ráadásul a Czigler Lacikát tartja a legjobbnak...:-)
Na,ennyit akkor róla...:-))))
Hajrá Körmend!
Nem az volt a sportban, hogy kész a csapat? Biztos nem csak kitalálták, hanem mondták nekik. A felkészülés megkezdődött ezen a héten... Vagy rosszul tudom?
Szóval szerintem ennyi
Mi is tudjuk milyen az. Most már lassan ötödik éve veszünk minden évben ún. sztárjátékosokat, de a tavalyi év kivételével elég nagy pofonok érték a csapatot és a szurkolókat. A titok nyitja? Egy ilyen edző mint a FÖLDI SANYI.
Nem akarlak elkeseríteni, de "van erre példa kis hazánkban, hű de még hány" /:-)/, hogy összevásárolt külön-külön qrva jó játékosok nem értek össze a bajnokságra, és csak 1 évvel később jött ki a tudás - feltéve, ha együtt maradtak.
Volt már ilyen Szolnokon is, tudom hogy megy ez...
Várjuk ki a végét! Nagyon csendben vannak - ez jelenthet jót is! Nálunk most kezdődött két hét szünet, csak utána kezdődik az igazi felkészülés - addig még sok minden változhat!
Én optimista vagyok!
Én nem szeretem különösebben Boriszt (ahogy viselkedik a pályán néhány csapattársával ,és ahogy kifelé magyaráz az aktuális edzőjének az szerintem felháborító), de védelmében el kell hogy mondjam , hogy csak Szolnokon játszik(játszott) irányítót(Zoki vívmánya)!!Ez valszeg idén már nem lesz igaz, mert Szasza és Cica lesznek a csapat irányítói!!!
Ami Tonit illeti, Ő asszem most is simán az Olaj kezdőjébe beférne, (a Finac is kedvelte(-li)) de az biztos ,hogy nagyon önfejű játékos !!!
Borisz változása: bízz benne nyugodtan, de ne éld bele túlságosan magad :o)
Hogy ki mennyire paraszt, az persze vitatható. Őszintén szólva szerintem nincs olyan sok igazi kultúrlény a kosarasok között... Sajna nekem már csak Toni marad a szívem csücske (persze csak Andrej Tyubin után), nagyon tetszett a játéka.
Borisz is őnző lett, miután bérelt helye lett a kezdő ötösben! Alexe is valahogy így volt vele! A különbség csak annyi, hogy Alexe egy román paraszt volt (meccsen a mezébe fújta az orrát stb.)! A tudását viszont nem tagadom! Tényleg jó volt ha odatette magát! A múltkoriban is 20 felett dobott a román válogatottban! De a kosárlabda akkor ia csapatsport! Nincs szükség a túlzott egyénieskedőkre! Mellesleg Borisz a rájátszás vége felé már kezdett irányítóként játszani és nem önzőzött! Lehet, hogy megváltozik!