Keresés

Részletes keresés

Zsuu Creative Commons License 2003.11.10 0 0 961
Sziasztok!

Mostanában nem volt időm beírni, de most pótolom.

Uh! Első a LOKI, de a Vasasnak is drukkolok. Köszi a kazettát (Pöti 1 2/3-os meccse). Ennyi idő alatt még elélvezni se lehet :-))). Amúgy érdekes volt. Köszi még egyszer!!!

Riska! Kis dobód csak egy meccset nyert a Yanks ellen, a másikban Moose lenyomta! Tehát a WS-ben 1 győzelme és 1 veresége volt, úgy, mint Petitte-nek és még az ERA-ja is rosszabb. Na mindegy. Egyébként kisBeckett engem Madduxra emlékeztet, azzal a különbséggel, hogy Greg az egyik kedvencem. Ha 10-15 éven keresztül tudja tartani a formáját, akkor tényleg nagy dobó lesz.

Jani-wan-nal egyetértek. Habár a Yanksnak szurkolok (bár lehet, hogy nemsokára Astros-drukker leszek...), ez az, amit én sem szeretek Steinbrennerben. Így nem igazságos és nem sportszerű felvásárolni a jó játékosokat. Így az esetleges WS győzelem íze sem olyan édes.Emlékszem, annak idején a rájátszás előtt megvették Jose Contrerast. Igaz, hogy alig játszatták, de "legalább más csapatot sem erősített". Mostanában visszafogta magát a BigBoss (Steinbrenner), és sok jó játékos elment/visszavonult (O'Neil, Tino, Knoblauch, Brosius, ElDuque, Spencer), ami szintén hozzájárult ahhoz, hogy nem nyertek WS-t. Remélem nem kezdi el előlről a gyűjtögetést és csinál egy "Real Madrid"-ot (habár ők most hál' nagyot sz*ptak a hétvégén).

Stero! Már 2 éve mondom, hogy Knoblauch sokkal jobb volt, mint Soriano. OK, hogy jól üt, de a 2001-es döntőben is nagyon sok elment rajta a védekezésben. Jeterrel nem értik meg annyira egymást. Akkor inkább E. Wilson. Remélem Soriano-tól megválik a Yanks. (Csak nehogy az Astros vegye meg!!!)

Na csók mindenkinek! Zsu

Előzmény: riska (950)
fighting Creative Commons License 2003.11.08 0 0 960
Most találtam, hogy az amerikai válogatott kiesett az olimpiai selejtezöb?l, és nem lesz ott Athénban.!!!PPP
Ezek után akár még a görögök is nyerhetnek!:))
stero Creative Commons License 2003.11.08 0 0 959
Lee Mazzilli elhagyta a Yankeest az Oriolesért. A volt 1st base coach lett a baltimori csapat új GMje.

A Padres pedig ujított. Új logó és mez készült a csapatnak.

New club logo, Home white uniform, Road uniform, Home alternate top uniform

stero Creative Commons License 2003.11.07 0 0 958
Cincinnati outfielder Dernell Stenson was found dead Wednesday on a residential street after he was shot and apparently run over in a Phoenix suburb, police said. Chandler police said the death was being treated as a homicide. Stenson, 25, made his major league debut this season and played 37 games for the Reds.

RIP
jani_wan Creative Commons License 2003.11.05 0 0 957
és abban a pillanatban a Baseballt hivatalosan halottá lehet nyilvánitani
Előzmény: stero (954)
jani_wan Creative Commons License 2003.11.05 0 0 956
Én utálom a Yankees-t és pont ezért amit 934-ben irsz. Colon, Millwood, Vazquez, Schilling, Sheffield, Vlad. Már megint All-Star játékosokat akar venni a Darth Vader Steinbrenner. Még szerencse hogy 200 milliobol se tudja megvenni a bajnoki cimet, de úgy látom nem adja fel. Jövöre elkölt 300 milliot. Ez undorito. És megfogja ölni a Baseball-t. Mert kit fog kimenni a meccsre ha a csapatának esélye sincs. (lásd Florida 1998-2002 ...stb) Márpedig már az összes többi csapat a kötségcsökkentésen dolgozik. Még azok is akiknek van miből költeni (MANNY RAMIREZ !!!!) ...stb. Egyedül azért müködik még a dolog mert hihetetlen szerencsével kis csapatok nyernek az utobbi pár évben. De a szerencse se tart örökké.
Az NBA-ben és az NFL-ben bevezették a "Salary Cap"-et, és csodát tett. Amig nem vezetik be a baseballban is addig nem lehet versenyképes a liga. És szép lassan haldoklik tovább....
Előzmény: stero (935)
fighting Creative Commons License 2003.11.05 0 0 955
Ismét kevés pénzt költenétek fizetésre.:)))
Előzmény: stero (954)
stero Creative Commons License 2003.11.05 0 0 954
és így nézne ki a csapat

The 2004 New York Yankees

The Lineup
Derek Jeter, 3B ($17.0M)
Jim Edmonds, CF ($9.0)
Gary Sheffield, RF ($15.0)
Jason Giambi, 1B ($12.5)
Bernie Williams, DH ($12.0)
Jorge Posada, C ($9.0)
Miguel Tejada, SS ($15.0)
Hideki Matsui, LF ($7.0)
Luis Castillo, 2B ($7.0)

Starting Rotation
Mike Mussina ($16.0)
Curt Schilling ($12.0)
Bartolo Colon ($14.0)
Jose Contreras ($7.0)
Jon Lieber ($2.45)

Bullpen
Mariano Rivera ($10.89)
Steve Karsay ($5.0)
Tim Worrell ($3.5)
Ricardo Rincon ($2.5)
Chris Hammond ($2.4)

stero Creative Commons License 2003.11.05 0 0 953
Ez aztán a rumor - ESPN2

Nick Johnson and Arizona's Danny Bautista go to St. Louis, Edmonds and Schilling go to New York and Alfonso Soriano and Jeff Weaver go to Arizona.

stero Creative Commons License 2003.11.04 0 0 952
Hoppá!!!

All-Star closer Billy Wagner was traded Monday from Houston to Philadelphia. Philadelphia sent Houston right-hander Brandon Duckworth, and minor league right-handers Taylor Buchholz and Ezequiel Astacio.

stero Creative Commons License 2003.10.30 0 0 951
Két nappal ezelőtt ez még nem jelent meg! Ma ez a hír akkor meg az volt...
Ne hinném, hogy Soriano elmenne pont a Kansasba. Onnan egyedül Beltran jöhetne. Talán.
Előzmény: riska (948)
riska Creative Commons License 2003.10.30 0 0 950
vagy hogy hívják Beckett nevét jobb, ha megjegyzed, sok kellemetlen percet fog még okozni a jenkiknek (is) ha újra összefutnak. ha csak meg nem veszik a jenkik Clemens helyére :))
miért furcsa hogy ő lett az MVP? ez a "kis dobó" durván mattolta a jenkiket két meccsen is a WS-ben + 3 nap pihire lenyomott egy CG shutout-ot, amivel bajnok lett a FL... nyugi, ha Pettite ugyanezt megcsinálja ő is MVP lesz majd :)
Előzmény: Zsuu (939)
riska Creative Commons License 2003.10.30 0 0 949
sőt szerintem error ööö, bocs aaron boone sem győzte meg arról a vezetést, hogy biztos helye van a csapatban.
Előzmény: riska (948)
riska Creative Commons License 2003.10.30 0 0 948
marad a komplett belső sor? aligha. soriano megy majd centerre, ha marad egyáltalán NY-ban, mert pont ma olvastam a hírt egy lehetséges traderől KC-vel!
riska Creative Commons License 2003.10.30 0 0 947
nem is írtam, hogy köze lett volna a NYY-nek a WS-hez tavaly... lehet, nem egyértelmű, de a hasonló célból készült cuccokat a divízióbajnoki címmel kapcsolatban gondoltam. mivel te annyit írtál, hogy azok a cuccok, amik a redsox győzelmét hirdetik, én itt csak az ALC-re asszociáltam... de ha te a WS-re gondoltál, akkor ennyi erővel tavaly a jenkiknek is meg lehetett az elején már a WSC garnitúra sapiből, mezből... mert gondolom minden csapat készül előre nehogy utána hiány legyen a piacon.

na, ez viszont bejött:
"meg amit idén fognak a yanks WS cuccokkal!"
=;P

Előzmény: stero (928)
uh Creative Commons License 2003.10.30 0 0 946
1. Amerikabol hozatsz ismerossel vagy ismeretlennel.

2. Kerdezd meg Vida Petit, tud-e neked hozni. baseballt@freemail.hu

3. A felreertesek elkerulese vegett: a Lids.com nem csak NewErat arul. A NewEra siteja: www.neweracap.com

Zsuu: hogyhogy Vasas?!!! Nem Loki?

Előzmény: Gregorian30 (944)
stero Creative Commons License 2003.10.29 0 0 945
Figyi!

Nézd meg ebben a három boltban.

athletiksport

holdfenyteam

player-sport

Előzmény: Gregorian30 (944)
Gregorian30 Creative Commons License 2003.10.29 0 0 944
Nemá!!Tényleg?Köszi a tippet,meg fogom nézni.

De szerinted .New Era sapkákat hol lehet kapni?
mert ök csinálják az Eredeti baseball sapkákat.
Mert én még amcsiban vettem,de az már 3 éve,és e
légé el van használva:(

http://www.lids.com

Ez a web sitejuk.

Előzmény: stero (943)
stero Creative Commons License 2003.10.29 0 0 943
Yankees sapkát vehetsz adidas boltokban. Hivatalos szállító.
Előzmény: Gregorian30 (942)
Gregorian30 Creative Commons License 2003.10.29 0 0 942
Hát ez elég szomoru:( És valami website esetleg ahol rendelni lehetne?

Ja és köszi a segitséget.

http://www.lids.com

Pl ilyen sapkákra gondoltam.

Csak sajna itt,külföldröl nem lehet rendelni:(

Előzmény: fighting (941)
fighting Creative Commons License 2003.10.29 0 0 941
Sok örömtelit nem igazán tudok mondani!
Mo.-n nem igazán juthatsz hozzá, Bécs-ben nagy eséllyel kaphatsz, vagy neten keresztül rendelhetsz!
Előzmény: Gregorian30 (940)
Gregorian30 Creative Commons License 2003.10.29 0 0 940
Elöszöris üdvözlök minden baseball rajongot!
Volna egy kérésem ti felétek,ha valaki tud nekem segiteni annak elöre is köszönöm.Már nagyon régota keresek eredeti: New Era BaseBAll sapkát,de
még mindig sikertelenül:(Ha valaki tud nekem ebben
segiteni kérem irjon,hogy hol lehet ijesmihez
egy igazi magyar base ball fan-nek hozájutni

Köszönöm.

Üdvözlettel Greg

gregorian29@hotmail.com

Zsuu Creative Commons License 2003.10.29 0 0 939
Sziasztok!

Nekem elment az életkedvem, hogy a Yanks nem nyerte meg a döntőt. Helyesebb elvesztette. Lehet Pötit bírálni, de igaza van Steronak, az ütők által szerzett 0 pont egy kicsit gázos, pláne hazai pályán.
Szerencsére nyert a Vasas a kupában, így kezd visszajönni az életkedvem.

Azért ez furcsa, hogy a kis dobót - Beckett vagy hogy hívják-, választották meg MVP-nek. Ha a Yanks nyeri a WS-t és Pöti qrva jól dob (egyébként az a WS 0,57-es ERA nem is olyan rossz), akkor is Jeter lett volna az MVB. NY nem érdemli meg Pötit. Itt az ideje, hogy továbbálljon Torre-val.

Beckett meg inkább Godot-ra várt volna :-))).

Zsu

stero Creative Commons License 2003.10.29 0 0 938
Boston Red Sox - Announced they will not exercise the 2004 option on manager Grady Little's contract.
uh Creative Commons License 2003.10.29 0 0 937
Huuu, de megerintett, hogy csak 28an ejfel elott kicsivel tudtal ujra postolni! :)))

Garcia egy lusta diszno, amellett hogy bena (lattam egy csomot jatszani Clevelandben), azt sem ertem, hogy kerult a Yankeeshez, ha maradna, az meg meglepobb lenne. Vladimir Guerrero az egyik kedvenc jatekosom, szemetseg lenne, ha ot is megvenne a Yankees.

Nelson is a kedvenceim kozott van, realisan gondolkozva azert ment el Seattlebol, mert WSt akart nyerni, es ugy latta a NY nyeri. De nem lepne meg, ha maradna.

fighting Creative Commons License 2003.10.29 0 0 936
Hát sajna én is ezt olvastam nálunk, hogy Sheffieldért a Yanks-vel kellenne versenyezni.
Nem hiszem, hogy menne...:(((
Bár ha a playoffban azt a teljesítményt nyújtja, amit eddig akkor nem kár érte!
Mi meg elhozzuk Guerrerot Sheffield helyére, és mindenki jól jár.
Ha jól olvastam Vazquezt mi is meg akarjuk szerezni, mert nem lehet tudni, hogy Maddux-val mi lesz.
stero Creative Commons License 2003.10.28 0 0 935
Túltettem magam a vereségen.

Off season open.
Változások várhatóak nálunk a csapatban, nem is kicsik.
P Clemens visszavonul, Weaver trade, Wellsre pedig opciónk van. A legnagyobb kérdés Pöti és Nelson akik free agentek. Pöti azt mondta ha nyernek marad, ha nem akkor nagy valószínűséggel megy. Erősen kérdőjeles habár szerintem maradni fog. Nelsont nem fogják marasztalni. A lehetséges tradek: Colon, Millwodd, Vazquez, Schilling.
IF Itt várható a legkisebb mozgolódás gyakorlatilag a komplett belső sor marad. Az egyetlen kérdés Flaherty aki szintén FA.
OF Az RF posztján lesz még mozgolódás ahol Rivera vagy Garcia fog harcolni a második helyért. Vki menni fog a kettő közül. A poszt első számú várományosa Gary Sheffield vagy Vladimir Guerrero.

hockey Creative Commons License 2003.10.26 0 0 934
Ez sajnos eluszott... :( 0:2

Pettitte jo volt, de volt egy kis megingasa az 5th-ben, a masik run pedig Posada rossz helyezkedesenek volt koszonheto.

Tamadasban Soriano szerepelt jol, de a tobbiek eleg tehetetlenek voltak. Azert 0-val zarni eleg durva. :((

stero Creative Commons License 2003.10.26 0 0 933
A Marlins a bajnok.
Grat nekik!
Most nagyon szomorú vagyok a többit majd ha felkeltem.
fighting Creative Commons License 2003.10.24 0 0 932
Nem nem kell sorolni!:))
Előzmény: Törölt nick (931)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!