a jövő hónaptól edzhetek! Tegnap sprinteltem 70 métert! nem sokkal voltam lassabb mint fénykoromban, így sikerült 100 méteren belül lefékeznem. rá kellett jönnöm ROHADT GYORS VAGYOK!!
Miami Dolphins - Chicago Bears 31-13 (0-3; 14-7; 7-3; 10-0)
A hét egyik, ha nem a legnagyobb meglepetése ez az eredmény. A Dolphins védelme chicagoi magaslatokba emelkedett, 6 turnovert kényszerítettek ki a Bearstől, miközben tökéletesen útját állták a futójátéknak. Harringtonnak nem volt valami hatalmas napja, mindössze 137 yard, 3 TD, 2 INT, de Ronnie Brown segített rajta, 157 yardot futott, mely élete legjobbja egy mérkőzésen. De nem csak a védelmet kopírozták le az ellenfelükről, hanem a győztes taktikát is: nyerje meg a meccset a védelem. A Miami három TD-vel véget érő drive-ja a védelemnek köszönhetően egészen rövidek volt. Egy sikertelen punt elkapás miatt 6 yard, majd egy fumble visszahordás után 12, végül egy INT miatt 24 yardot kellett csak haladniuk. Messzebbről kevésbé voltak veszélyesek, de Jason Taylor a védelemből is csinált egy TD-t, ami elégnek bizonyult. Elégnek egy parádés Dolphins védelem és egy szenvedő Bears offense mellett. A Chicago (7-1) gondjait tovább tetézi, hogy Urlacher megsérült a mérkőzés közben, a Miami pedig, ha egész évben így játszott volna, most biztos nem 2-6-on állnának. A sportmedia.hu-ról
Köszi :D A defense nagyon nagyot alkotott. 9 sack! Volt, hogy 3 egymás utáni playben :)
Seneca Wallace meg olyan Vick-es szerintem. Nagyon jól fut az arc. Igy hát szerencsére 2 fajta irányitója van a Seahawksnak. Tudtommal jövő héten visszatér Alexander!!
Széfiti sporttárs, az arannyal gondok lesznek, mivel a templom egere is hozzám jön tanulni a csóróságot! A kedvességen, és egy köszönömön kívül sajna semmit sem tudok virítani! :(((
A Chicago-Miami meccs eredményén kicsit meglepődtem... A focsiban minden megtörténhet... :)
Be kell vallanom, most írigy kutya vagyok... én nem láttam a Indianapolis-New England mérkőzést... :(((
Nálam egy kis kedvességgel, és a súlyommal megegyező mennyiségű arannyal bármit el lehet érni!
Kénytelen voltam kitalálni valamit, mert azt mondták a többiek, hogy annyira csúnya vagyok, hogy rámgyújtják az öltözőt, mióta ezt hordom, már jóképűnek tartanak.Főleg a huddle-ban örülnek mostanság, mert múlt héten megtartottam a féléves mosást!