Keresés

Részletes keresés

CVZ Creative Commons License 2001.09.02 0 0 204
Sajnos én edzőmeccsen nem láttam még(a híreket "ollózom"),de informátorok alapján az elmúlt egy év óriásit fejlődött!Várom már az itthoni bemutatkozást!
Előzmény: Zolika. (203)
Zolika. Creative Commons License 2001.09.02 0 0 203
Ez a Cica tényleg ilyen jó lett?
Előzmény: CVZ (202)
CVZ Creative Commons License 2001.09.02 0 0 202
Második mérkőzését is megynyerte az OLAJ:
Mol Szolnok -Resovia 82-56
Olaj:Maljkovics 12,Cziczás 16/6,Mérész Cs. 20/9,Orosz 6,Lapov 20. Csere: Trepák 4,Szarvas 2,Vidánovics 2,Tamás,Rusznák

Már az első pillanatokban látszott a nagy tudáskülnbség a felek között, a mieink kemény és agresszív védekezésének nem találták az ellenszerét a lengyelek, támadásban sokkal tudatosabban és pontosabban játszottunk!

daze Creative Commons License 2001.09.02 0 0 201
Király a banner!!

HAJRÁ OLAJ!!!!

big l Creative Commons License 2001.09.01 0 0 200
Szép napot !
xGabi Creative Commons License 2001.09.01 0 0 199
Sziasztok!
Nagyon örülök a Vojvodina elleni eredménynek,azért egy neves jugó csapatot megverni még akkor is nagy dolog,ha felkészülési meccsen történt.Ráadásul Vukicsevics nélkül nyertünk.Már nagyon várom az idénykezdést!

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: CVZ (195)
CVZ Creative Commons License 2001.09.01 0 0 198
Végre-valahára pont került a játékvezető bizottság elnöki posztjával kapcsolatos, régóta húzódó vitára: az MKOSZ szerdai, szombathelyi elnökségi ülésén Král Lászlót választották a bírók főnökévé. Meglepő a döntés, hiszen a legutóbb, amikor ez a kérdés terítékre került a kosaras szövetség vezető testületének tanácskozásán, Král neve nem szerepelt a jelölteké között. Most azok után került oda, hogy a férfiliga nemrég úgy határozott, őt támogatja, és végül az MKOSZ elnökségének többsége is mellette voksolt - Berki János ellenében, aki Gencsev Plámen, az előző JB-elnök visszalépését követően az egyetlen ellenjelölt volt.

Várom a pozitív változást...!

Nekem is tecccik a banner!:-)))!

Zolika. Creative Commons License 2001.09.01 0 0 197
Nekem is teccik!!

HAJRÁ OLAJ!!!

Előzmény: kaposvari (196)
kaposvari Creative Commons License 2001.09.01 0 0 196
Szokásommal ellentétben nem kötekedni jöttem be, csak hogy megemlítsem, jó lett a banneretek.
CVZ Creative Commons License 2001.09.01 0 0 195
A tegnapi Vojvodina elleni edzőmeccs eredménye:

Mol Szolnok - Vojvodina 63-62 (12-21,18-15,18-12,15-14)Olaj:Maljkovics 12/6,Cziczás 5/3,Mérész,Orosz 4 ,Lapov 27/3 Csere:Trepák 11,Vidánovics 4,Rusznák,Szarvas,Tamás

A 36. percben 62-55 re vezetett a Vojvodina , innen fordított az Olaj!Ma a lengyel Resoviával mérkőzik a capat.

CVZ Creative Commons License 2001.08.31 0 0 194

Kárpátok Eurolégió Nagydíj néven nemzetközi férfi kosárlabdatornát rendeznek Nyíregyházán, ahová a Mol Szolnok együttesét is meghívták. A mérkőzéssorozat ma délután öt órakor veszi kezdetét, ebben az időpontban találkoznak a piros-feketék a jugoszláv Vojvodina legénységével.

A torna második napján, azaz szombaton sem lesz könnyű dolguk a mieinknek, hiszen a fokozatosan fejlődő lengyel kosárlabda egyik reprezentánsával, a Resovia együttesével találkoznak Cziczásék. A záró napon pedig a házigazdákkal szemben kosaraznak Goran Miljkovics tanítványai. Az ellenfelekről annyit, hogy a jugoszláv kosárlabda erejét különösebben nem kell bemutatni, hiszen ha nem is a világ, de Európa legjobb játékosai déli szomszédainknál nevelkednek. Az újvidéki legénység a nyáron alaposan bevásárolt, több meghatározó játékos is kerül soraikba, ők számítanak a torna esélyesének. A resoviak is jó erőkből állnak, érdekesség, hogy egykoron az ő soraikból került ki Richard Smolnicki, aki a nyolcvanas években az első idegenlégiósa volt az Olajbányásznak.
A nyíregyháziak vezetőedzője továbbra is Rezák László, a mestert megint nem kell bemutatni Szolnokon, hiszen hosszú évekig eredményesen dolgozott a Tiszaligetben. Állományukból Horváth Imre, Mérész Tamás és Ecseri Norbert szintén megfordult a szolnokiak színeiben. Az elmúlt hetekben érkezett közéjük a két orosz idegenlégiós, a magasbedobó Marcsenko és a center Jeremenko. Érdekesség, hogy újdonsült ügyvezetőjük Balogh László, anno az Olajbányász első embereként ténykedett egy évtizeden keresztül(..sajnos..).
Miljkovics szerint szűk az állomány.
Az olajosok az elmúlt héten kezdték meg felkészülési mérkőzéseiket, három erős csapattal szemben: a bajnoki címvédő Kaposvárral, a szlovén bajnok és kupagyőztes, az Euroligában nyolcadikként végzett Olimpija Ljubljanával, és szintén szlovén Hopsi Polzelával szemben egyaránt alulmaradtak.
Ljubljana más kategória, ám a másik két csapattal azonban végig partiban voltunk — hallottuk Goran Miljkovicstól. — Szándékosan szerepeltünk erős ellenfelekkel szemben, hiszen ellenük lehet felmérni igazán, hogy hol tartunk, a felkészülés ezen szakaszában. Nos, sokkal agresszívebben, gyorsabban kell játszanunk, ha jó eredmény akarunk elérni a jövőben. Gond volt Vukicsevics újabb sérülése — a bedobó Nyíregyházán sem szerepelhet — sajnos Trepák Zoli sem teljesen egészséges. Úgy tűnik, hogy szűk a játékosállományunk, bár tudom, hogy az erősítés pénz kérdése. Igaz, mindenki odateszi magát a tréningeken, de a fontos szituációkban nem szabad annyit hibázni, mint tették egyesek az első három összecsapáson.
Elmarasztalni nyilvánosan senki nem akarok, még több figyelmet kérek mindenkitől a folytatásban. Dicsérni egyértelműen Cziczás Lacit tudom, aki sokat fejlődött a játék minden elemében. A ma kezdődő tornán nem az eredmény lesz legfontosabb tényező, hanem a jó hozzáállás és a javuló játék
— fejezte be a vezetőedző.

CVZ Creative Commons License 2001.08.26 0 0 193
Néhány +infó a csapatról:

A napokban egy igen kellemes meghívást kapott a klub .A tegnapi napon már el is utazott a csapat Ljubljanába,ahol a helyi kosárfesztiválon veszünk részt.A mérkőzéssorozaton az Olajon kívül a görög PAOK Szaloniki,a szlovák bajnok Sl.Bratislava,a szlovén Polzena és az ugyancsak helybeli - "mellesleg" Koracs - kupa - győztes - Olimpija Ljubljana vesz részt.A lebonyolítási rendszer furcsaságai miatt - mindenki csak két meccset játszik - mi csak a két szlovén csapattal mérkőzünk meg.A csapat hétfőn indul haza,majd a jövő hét közepén nyíregyházi tornán vesz részt.Nem sokkal később már hazai pályán is láthatjuk majd az új együttest.

HAJRÁ OLAJ!

Zolika. Creative Commons License 2001.08.24 0 0 192
Köszi az infot!

Egyébként szerintem nem nagy gáz ez az eredmény egy ilyen "szupercsapat" ellen idegenben. A bajnokságban is kapunk majd ennyit, de hátha a rájátszásra majd összeérünk, belejövünk, aztán jöhet az OLAJ-henger...!!!

"Szép álmokat!":o)))))))

HAJRÁ OLAJ!!!

Előzmény: CVZ (191)
CVZ Creative Commons License 2001.08.24 0 0 191
Nagy a pangás , s hogy legyen egy kis kosárlabda is, íme egy edzőmeccs jegyzőkönyve(+néhány megjegyzés):

Klíma-Vill Kaposvári KK–Mol-Szolnok 87–73 (25–26, 27–18, 13–11, 22–18)
Kaposvár: Varga R. (2), Dzunics (35/15), Szőke (8), Bukva (9), Ivkovics (8). Csere: Filipovics (14), Bencze (11/6), Beck (-).
Szolnok: Maljkovics (13/6), Mérész Cs. (5), Vukicsevics (19/6), Orosz (4), Lapov (13/3). Csere: Cziczás (15/9), Trepák (4), Szarvas (-).
Kipontozódott: Varga R. (a 27. percben), illetve Orosz (a 36. percben).
Elég sok volt a szabálytalanság a meccsen, ahogy lenni szokott a mindkét oldalra tévedtek a játékvezetők. a fault-arány 18-22 volt. Vukicsevics sok energiát fecsérelt felesleges reklamálásra. Cziczás bátran vállalta dobóhelyzeteit. Maljko és Lapov biztos, Orosz továbbra is gyenge pont.

CVZ Creative Commons License 2001.08.16 0 0 190
Eléggé "uborkaszezon" van , folyik a csapatok alapozása , de a magyar válogatott már porondon van!!!Elnézve a mai Csehország elleni meccset(SPORT1) az összegzés : KATASZTRÓFA(66-60 oda) ! Igazságtalan lennék ha a vereséget Varga Mátyás nyakába varrnám u.i. hiányzott jónéhány meghatározó játékos! Akik a pályán voltak és játszottak , nos nekik sikerült lerombolni azt a szerényke eredményt amit a válogatott az utóbbi néhány évben elért!!!Czigler -> mindent elmond , hogy pontot sem dobott , Sitku -> amit az Olajnál művelt az elmúlt évben, erőlködött de tartalom nélkül ,Fodor G. -> a végén triplakisérlet ami nem ment be,majd az ellentámadásból fault-ot harcolnak ki ellene, s ezután eladja a labdát,Báder,Gémes, amit meg szoktunk tőlök azaz semmi!Az egyetlen értékelhető teljesítményt Simon B. nyújtotta , viszonylag ponterősen próbálta irányítani a csapatot!!!

Hirtelen ennyi !

Hajrá OLAJ!!!

Lajoskám_d Creative Commons License 2001.07.07 0 0 189
Na,akkor egyhamar nem is fog visszatérni...
Ha a Vukicsevicset látjátok majd edzeni,játszani,írjátok má' meg,milyen!

Piros-Fekete!

Előzmény: Zolika. (188)
Zolika. Creative Commons License 2001.07.07 0 0 188
"igaz Takiról a h,hogy adósságai vannak a játékgépek miatt?"

Igen. Állítólag több milláról van szó... Ezért is volt jó neki, hogy elment innen.

PIROS-FEKETE!!!

HAJRÁ OLAJ&KÖRMEND!

Előzmény: Lajoskám_d (187)
Lajoskám_d Creative Commons License 2001.07.07 0 0 187
Nem lesztek rosszak(szerencsére!) Ti sem! Halm hülyeség lett volna(mindenki utálja már),Karcsi meg már szar.
Esetleg cserének oké. Utolsó jü meccse a falco-verés volt(mi,körmendiek,persze veletek voltunk a helyszínen is...),ahol benyaklizott egymás után 3 trojkát,ugyanarról a helyről,egymás után!!!!(az egyiket akkor,amikor pont lejárt volna a támadóidő)

Öreg már.

hajrá Piros-Feketék!

U.i.: igaz Takiról a h,hogy adósságai vannak a játékgépek miatt? Sajnálnám. Csupaszív spíler.

Előzmény: Zolika. (186)
Zolika. Creative Commons License 2001.07.07 0 0 186
Én azt hallottam, hogy a 2-es poszton is jó...
Előzmény: ChrisClay (185)
ChrisClay Creative Commons License 2001.07.06 0 0 185
Nézd,erről a Vukicsvicsről úgy hírlik,tud 3-ban is és 4-ben is játszani,mellé ott van Lapov,Trepi,Orosz...
Megint inkább bedobóban lesznek gondjaitok,én aszondom.
Mégiscsak kellett volna Halm? Vagy Karcsit megtartani...
Esetleg Maljkovics helyett egy Alexe,irányítót meg saját erőből(mondjuk Szasza+visszahívni Takit,akit Körmenden is sokan kedvelnek).
Na,mos'má' mindegy!

hajrá Piros-Feketék!

Előzmény: Zolika. (183)
ChrisClay Creative Commons License 2001.07.06 0 0 184
Ugyan már! EGY SZAKÉRTETLEN BAROM. A falcoban a Dzunics meg a kálmán,nálatok meg az Ivkovics nyomatja a taktikát.
Ráadásul a Czigler Lacikát tartja a legjobbnak...:-)
Na,ennyit akkor róla...:-))))
Hajrá Körmend!
Előzmény: kaposvari (171)
Zolika. Creative Commons License 2001.07.05 0 0 183
bocs tényleg kihagytam Benőt...:-(((((

De a kérdés az, hogy ki legyen az ötödik játékos?

Malkjovics - Lapov - Mérész - Vukicsevics - ??????

HAJRÁ
OLAJ!!!

ui: 4 emberrel is bajnokok leszünk!!:o))))))

Előzmény: CVZ (180)
CVZ Creative Commons License 2001.07.05 0 0 182

Hajrá piros-feketék !

CVZ Creative Commons License 2001.07.04 0 0 181
Bocs , ezt elrontottam!!!!
Előzmény: CVZ (180)
CVZ Creative Commons License 2001.07.04 0 0 180
Az Orosz Benö kimaradt a felsorolásból!!!Ha a kezdőbe nem is
de csereként szerintem kiváló!!!

Hajrá Ocolor=#c00000>LAJ
!

Zolika. Creative Commons License 2001.07.04 0 0 179
Nem az volt a sportban, hogy kész a csapat? Biztos nem csak kitalálták, hanem mondták nekik. A felkészülés megkezdődött ezen a héten... Vagy rosszul tudom?
Szóval szerintem ennyi

Maljkovics, Vukicsevics, Mérész, Lapov, Szasza, Ciczás, Trepák, Mészáros

De ez csak 8, azaz nyolc játékos!!!!!!!!!! Jönnek fel ifik???

Egyébként az a gyanúm, hogy Mészáros lesz kezdő, de az meg olyan is lesz akkor........

Előzmény: Mc (178)
Mc Creative Commons License 2001.07.04 0 0 178
mar senkit nem igazolunk magyarorszagrol?
Előzmény: Zolika. (177)
Zolika. Creative Commons License 2001.07.04 0 0 177
Ugye? Ott a gond! Azért tettem én is kérdőjelet a kezdő után, mert ez így nem az igazi...
Ki jöhet még szóba?
Előzmény: Mc (176)
Mc Creative Commons License 2001.07.04 0 0 176
Passz
Előzmény: Zolika. (175)
Zolika. Creative Commons License 2001.07.04 0 0 175
OK, akkor ne!

Mondj jobbat!

Előzmény: Mc (174)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!