Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Lehet még nem frissítették, amúgyis sokszor hiányos benne a menetrend. Szerintem ha tényleg visszaállna, akkor is elég lenne a tanszünetes menetrend erre a két hétre, utána úgyis kezdődik a nyári szünet.
Júniusban szerintem visszaáll a DKV tanításos munkanapra. Mert ma a TransitDKV-ban előrébb állítottam a naptárt, s már sokkal sűrűbb menetrendet hozott be. Így végre nem kell annyit várni a járatokra.
Off: Teljesen új menetrendet vezettek be Nyíregyházán. Igencsak sokat változott szinte minden. Bevezetik az ütemes mentrendet, valamint a megállóhelyj indulási idős menetrendi táblát is.
És itt jön a lényeg:
Nyíregyháza nem fejleszt applikációt, hanem az AppCorner appja lesz a hivatalos. (Debreceni Menetrend és Nyíregyházi Menetrend készítője)
Nem tudjátok hogy a maz 103T trolival mivan? Rég láttam az utcán utas forgalomban.meg a selejtezet IKARUS troli helyére nemmi lenne jó ha vásárolnának újat vagy használtat mivel a szoló troli suli időszakban tömve van.
Nem igazán értem, hogy az egyik, hogy pár perc különbséggel közlekedik egymás után a 125-ös és a 45-ös, ha már mindkettő jár lehetne köztük rendes követés... A másik, hogy 07kor indul egy 125-ös majd 22kor a 25Y aztán majd 07kor a következő 125.... míg az óra 7-es és a 22-es között 15 perc telik el addig a 22 és az óra 7-es indulás között jóval több.... Ezen nem tudtak volna módositani?
Ráadásul a 25/125/25Y/125Y-ről úgy írnak, mintha körjáratok lennének. Úgy még akár érthető is lenne a ritkítás. Ebben az esetben el kellene tekinteni attól, hogy a Veres Péter utca megálló után érvénytelenek a menetjegyek. Meg is teszik vajon?
Nem írigylem azokat, akiknek még használniuk kell a DKV-t. A bérlet ára valahogy nem akar csökkenni. Tetszenek az ajánlások, ritkul a 3-as troli, de használhatják a 24-es buszt, kíváncsi leszek mennyire lesznek összehangolva a menetrendek.
Eddig se volt egy leányálom a rendkívüli menetrend, de így...
Azt pl. már az elején se értettem, miért jó az, ha egymástól 3-5 perc távolságra közlekedik egy 45-ös és egy 125-ös. A normál menetrendben nem közlekednek egyszerre. Amúgy sem ártana valamit variálni, például a 45-ös útvonalát részben módosítani, vagy akár összevonni a 37-essel (csak a Nagyállomás érintése maradjon is meg). Lehet, hogy a Vámospércsi úton így takarékosabban jön ki, de az István út elveszti a kapcsolatot a belvárossal.
Ezek az adatok a teljes elővárosi közlekedésben résztvevőkre vonatkoznak, vagy csak a tömegközlekedési eszközt igénybevevőkre? Merthogy az előbbi esetében tuti, hogy nem igaz, hogy minden tizedik Miskolcra ingázó vonattal érkezik. De még a tömközl. esetén is élek a gyanúval, hogy ez egy experhas szám.