Keresés

Részletes keresés

fighting Creative Commons License 2003.12.05 0 0 999
Yankees megszerezte Javier Vasquezt!:(((((
stero Creative Commons License 2003.12.04 0 0 998
Al egyszerűen minden ami St.Louis :-))
Előzmény: uh (996)
atmo shenton Creative Commons License 2003.12.03 0 0 997
A legtöbb hozzáértő szerint Pujols érdemelte volna, kivéve akik szavaztak róla...

BéKa: nem tudom, miért aggódsz, egyszer már levertél. Szerintem nem a hétvégi lesz az utolsó meccsünk ebben az idényben. :)

uh Creative Commons License 2003.12.03 0 0 996
Nem, Al Macinnis is Cards szimpatizans.
Előzmény: atmo shenton (992)
stero Creative Commons License 2003.12.02 0 0 995
Nálam Pujols lett volna az MVP ha ez vigasztal...
fighting Creative Commons License 2003.12.02 0 0 994
Hát Cards drukkerr?l nem nagyon tudok, sajna te is egyke leszel, mint én a Bravessel vagy Jani a Cubs.:(((
Bezzeg Yanks szurkolóból van annyi, mint égen a csillag!:))))
BéKa_d Creative Commons License 2003.12.02 0 0 993
Ha leadod a hétvégi amcsifoci meccsünket, akkor én szívesen leszek Cards szurkoló...:-)
atmo shenton Creative Commons License 2003.12.02 0 0 992
Van itt még valaki Cards szurkoló rajtam kívül?
Kis visszatekintés az idényre

Alapszakasz eredménye: 85-77
3 győzelem hátránnyal harmadik hely az NL
Centralban

Home Runs: Albert Pujols 43
Average: Albert Pujols .359
RBI: Albert Pujols 124
Runs: Albert Pujols 137
Steals: Edgar Renteria 34

Wins: Woody Williams 18
ERA: Reliever Jason Isringhausen 2.36, Starter Matt Morris 3.76
Strikeouts: Woody Williams 153
Saves: Jason Isringhausen 22

A szezon fénypontja:
Albert Pujols hajtott a Triple Crown-ra – csak az RBIk miatt maradt le róla.

A szezon mélypontja:
Szeptember elején 5ből 4 vereség a Cubs-tól, amivel alapjában véve elszálltak a playoff reményeink.

A szezon legjobb lépése:
Sterling Hitchcock elhozatala a Yankees-től nagy erősítés a következő idényre. 6 startból 5-1et csinált, miután ide került.

Kulcsjátékos:
Matt Morris – bár Pujols a támadójátékunk alapja, azért nélküle is egész rendesen boldogulnánk. Morris helyettesítése viszont komoly nehézséget jelentene. Egy ász dobót nem lehet csak úgy leakasztani bárhonnan. Ha megtalálja régi önmagát, akkor jövőre lehetséges a playoff.

Az ígéret:
Bo Hart - backup 2B. Igen meggyőző volt, mikor lehetőséget kapott. Ha így fejlődik, lehet gondolkozni Vina eladásán.

Jó volt:
Albert Pujols évről évre egyre jobb és jobb lesz, de a legszebb Woody Williams visszatérése volt, aki a katasztrofális 2002es idény után idén 18at nyert. Leginkább az ő teljesítménye volt az, ami versenyben tartotta a csapatot.
Támadójátékunkat 2. helyre rangsorolták az NLben, 5. összesítésben. Azért elég sok olyan meccset nyertünk vele, mikor a dobóink bénáztak. A védekezés legjobb az NLben (csak 77 error egész idényben), összesítésben is csak a Seattle előz meg.

Rossz volt:
A sérülések hazavágták a csapatot. Morris hol a vállával nyűglődött, hol az ujja tört el, majdnem 3 hónapot kihagyott. Isringhausen se játszott 2 hónapig, ez is elég nagy csapás volt.
Marrero vagy J.D. Drew nem hiányzott annyira, csak a fantasyban.
Egyébként meg úgy ahogy van, egyszerűen peches idény volt. Pldául Garrett Stephenson nem dobott rosszul (ERA: 4.59), de csak 7-13ra futotta belőle…

Igazság szerint meglepően sok volt a probléma a csapat körül. Nem igazán állt össze a dobó egység, ezért erősíteni kellett, ami végülis sikerült. Nem kell újra felépíteni a csapatot, csak kicsit seggbe rúgdosni az emberkéket, meg igazolni egy-két FA startert, és akkor felvehetjük a versenyt a Cubs-szal.

stero Creative Commons License 2003.12.02 0 0 991
Azért ne legyél már ennyire jani!!!

Nyilván nem a kisujjamból szoptam amit odairtam. Nem szoktam csak ugy magamtól kitalálni dolgokat. Ezt a baseballhoz tőlem sokkal jobban értő szakemberek mondták. Itt mindenki lelkes rajongó egy olyan sportágról amit elég kevesen követnek rendszerességgel e kis országban. Megosztjuk az infóinkat, véleményünket, szurkolunk a csapatunknak. De legközelebb dobok egy linket, hogy ha kételkeccccc a szavamban és leborulok nagyságod előtt mert te ezek szerint mindennél jobban informált vagy.

A mezszám az vicc volt, de hát mit is várhatnék egy komoly nagytudású embertől.

taps, taps, taps, :-PPPPPPPPPPPPPPP

Előzmény: jani_wan (990)
jani_wan Creative Commons License 2003.12.01 0 0 990
fighting - lényeg hogy te optimista vagy, de
hogy a Bobby Cox mint fegyver!
ez egy egészen uj megközelités :))

riska - ilyet csak az mondhat aki nem néz NFL-t.
Qurva jo meccseket adnak a Boxutcában.
A hangulat sokkal jobb mint egy
baseballmeccsen. fighting is ott
van minden Green Bay meccsen, ö
megerösitheti. föleg ha a sajtfejek
nyernek. :))
Most is voltam vasárnap és ezen a héten
is megyek.
19.00 Tennessee - Indianapolis
22.10 New England - MIAMI
(LET'S GO FINS)

Zsu - félreértettél. tudom mi a salary cap.
amire céloztam az az hogy a
Jenkiknél ilyesmi eddig se nagyon volt.
Amig az MLB nem maximalizálja
csapatok költségvetési keretét addig a
csapatok ezt az összeget
saját maguknak határozzák meg, ahogy ez
nekik megfelel. a Baseball is
egy üzlet, a pénz mozgatja. Sajnos. a
Jenkik meg a kevés nyereséges
csapat egyike, bármekkora is legyen a
költségvetésük.
akkor most azt kérdezném hogy akkor hol
van náluk a salary cap?
talán $ 250 millio? $ 300 millio?

stero - 1. ha csak a Babe mezszáma lenne a bibi
A-ROD már rég Jenki lenne.
2. és te majd megmondod Jeter-nek hogy ö
a játszik 3b-t?
vagy esetleg hallota valaki hogy
olyasmit nyilatkozott volna, hogy
átadja a pozicioját? Nem megy ö sehova!
És A-ROD se!

"Let's rute-rute-rute for the Cubbies
if they don't win it's a shame."

stero Creative Commons License 2003.11.29 0 0 989
Szerintem mg qrva jó lenne egy Jeter-ARod páros. Mind támadásban mind védekezésben. A bibi csak annyi, hogy Alex nem játszhatna nálunk hármasban mert az a Bambino száma volt.

A CNNen Schilling már BoSox mezben nyilatkozott, #38. Még nem telt le a 100 év, vele sem lesz győzelem. De azt el kell ismerni, hogy szerintem a liga legerősebb kezdője. SP1, SP2

Előzmény: Zsuu (988)
Zsuu Creative Commons License 2003.11.29 0 0 988
A salary cap-ről, vagy hogy hívják, egy BoSox szurkoló írt az NYY message boardján. Nem a játékosokra vonatkoztatva, hanem a csapatra (az összes játékos együttes max. fizetése.) A srác szerint van ilyen.

Ha A-Rod a NYY-ba menne, akkor ő lenne az SS és Jeter lenne 3. bázison. Jó nagy marhaság! Nekem nem kell A-Rod. Hál' Schilling is aláírt a BoSox-hoz.

Zsu

Előzmény: jani_wan (979)
stero Creative Commons License 2003.11.29 0 0 987
BOSTON (AP) -- Arizona right-hander Curt Schilling accepted a trade to Boston on Friday after agreeing to a contract extension that could keep him with the Red Sox through the end of his career.

Pöti nem megy Bostonba. Astros vagy Yanks??????

atmo shenton Creative Commons License 2003.11.28 0 0 986
"People ask me what I do in winter when there's no baseball. I'll tell you what I do. I stare out the window and wait for spring." Rogers Hornsby

stero Creative Commons License 2003.11.28 0 0 985
Eddig ez a legjobb hozzászólás!!! :)))

Play ball!!!!

Előzmény: riska (984)
riska Creative Commons License 2003.11.27 0 0 984
legyen már tavasz...
fighting Creative Commons License 2003.11.26 0 0 983
De Garyért még mi is versenyben vagyunk.
A legnagyobb fegyverünk Bobby Cox!:))))
Előzmény: stero (982)
stero Creative Commons License 2003.11.26 0 0 982
Azért azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy Schilling a BoSoxba tart esetleg NYY. Ami ugye megint nem kevés $. Ramirezt meg senki nem vitte el amig waiveren volt. Így nem fognak tudni pénzt felszabadítani.

A Yanks első számú célpontja továbbra is Gary Sheffield de arról is szó volt ha jönne A-Rod akkor Derek 3rdB. Van egy szavazás a YES honlapján és ott is Gary kapta a legtöbb voksot, hogy a fanok kit látnának a legszivesebben a Yanks mezében jövőre.

Előzmény: atmo shenton (981)
atmo shenton Creative Commons License 2003.11.26 0 0 981
Én is úgy tudom, ahogy uh írta: A-Rod csak a Red Soxhoz vagy a Yankeeshez lenne hajlandó menni.

A Yankees viszont semmi érdeklődést nem mutat ez ügyben, a Red Sox meg csak akkor menne bele, ha Manny Ramirezt adhatná cserébe. Mivel viszont a Rangersnek nem kell Ramirez + a 80 milla, ami felszabadulna, valőszínűtlen, hogy A-Rod csapatot vált. Hacsak nem bővíti a szóba jöhető csapatok számát...

uh Creative Commons License 2003.11.25 0 0 980
1. Hulyeseg vagy sem, de elofordulhat. Bar tenyleg kicsi az eselye.
2. Mas csapat is fel tudna kohogni, de A-Rod nem menne bele. Van a szerzodeseben egy kikotes, hogy az engedelye nelkul nem tradelhetik. ARod pedig azt nyilatkozta, h ez a 2 csapat johet szoba.
3. Nagyjabol. De voltak meg ehhez feltetelek kotve.
4. Ilyenrol en sem tudok.

Előzmény: jani_wan (979)
jani_wan Creative Commons License 2003.11.25 0 0 979
Elolvastam a hozzaszolasodat tobbszor is, es megse ertem.
Orulnek ha megvilagositanal, mert szerintem inkabb igy all a helyzet:
1. Az egy hulyeseg hogy A-ROD es Jeter egy csapatban jatszik. Ilyen nincs es nem is lesz, ugyanis egyikolyuk se megy at masik pozicioba. Es hogy Jeter belemenjen egy trade-be azt kotve hiszem. A Bostonnak van realis eselye ha eltudjak tradelni a Nomar-t.
2. Meghogy a Yankees es a BoSox! Azert van mas csapat is aki kis koltseg atcsoportositassal megtudna fizetni:
Cubs, Orioles, Mets, Dodgers.
Elmeletileg a Dodgers es a Cubs tud olyan jatekost (SP) ajanlani a Texasnak akit elfogadnanak, es mindket csapatnak kell power!
A legjobb vevo megis talan az Orioles. De azt meg A_ROD-nak kellene elfogadnia.
3. Ezt pontosan meg tudom mondani: 7 evre jar neki meg 179 millio $.
4. Mit ertesz azon hogy atlepnek a salary limit-et? Vagy lehet hogy a Yankees-nel is van ilyen csak en nem hallottam rola?
5. SP meg NYY-nel a Lieber a Contreras es a Weaver. Vagy ok nem szamitanak mert nem All-Star jatekosok? Illetve a Lieber az volt 2001-ben!
Előzmény: Zsuu (977)
Zsuu Creative Commons License 2003.11.24 0 0 978
Asszem Alex nevét enyhén nem jól írtam le, de lesz*rom.

Zs

Zsuu Creative Commons License 2003.11.24 0 0 977
Hú, szegény Tino! Ismét egy sztárcsapatban :-)).
(Bár a Tampa néha szokott meglepetést okozni.)

Egy friss hír: úgy néz ki, A-Rod-ért (gyengébbek, pl. az én kedvemért Alex Rodrigez) a BoSox és a Yanks versenghet.
Nem tudom, mennyit fognak fizetni érte, de akármelyik csapat veszi is meg a kettő közül, Pötire már nem lesz keretük, mert vele már túllépnék a salary limitet. Nem baj, dobónk még nincs (csak Moose), de lesz 2 (1,5??) SS-unk.
Talán a Yanks azért akarja megvenni A-Rod-ot, mert Mr. Steinbrenner nem bízik Jeter felépülésében?...

Zsu

Előzmény: stero (975)
uh Creative Commons License 2003.11.24 0 0 976
Az egykori Mariner ujra egykori Mariner managerevel, Lou Piniellaval dolgozik, Tampa Bayben.
Előzmény: stero (975)
stero Creative Commons License 2003.11.22 0 0 975
Az egykori Yanks kedvenc Tampa igazolt. Állítólag Pujols lesz a 1st base.
uh Creative Commons License 2003.11.22 0 0 974
Kőbráner! LOL!
Előzmény: Zsuu (973)
Zsuu Creative Commons License 2003.11.21 0 0 973
NYPOST Nov 21, 2003

'Pettitte spurned a deal believed to be around three years at $30 million, a total the Yanks believe is not a cut from his $11.5M, 2003 contract, but a raise from his $8.75M average annual income from his just-completed, four-year deal.'

Ez teljesen jellemző Steinbránerre. Végül is így is meg lehet magyarázni, hogy miért csökkentjük valakinek a fizetését.

Zsu

Zsuu Creative Commons License 2003.11.20 0 0 972
Sajna övé a lóvé!

Zs

Előzmény: stero (971)
stero Creative Commons License 2003.11.19 0 0 971
Stelynbrunya monnnyonle!!!!!!!!!!!!!
Zsuu Creative Commons License 2003.11.19 0 0 970
Legújabb hírek szerint a RedSox és az Anaheim is érdeklődik Pöti iránt.
Megnézném Steinbrenner fejét, amikor Pöti aláír a Red Sox-hoz. Elég genya dolog, amit csinál Pötivel. Mindenki fontosabb számára (Schilling, Colon stb. szerződtetése), mithogy egy olyan játékost megtartson, aki már 9 évet lehúzott náluk-4 WS aranygyűrűvel. (A 4 gyűrűhöz sajna csak egy feleséggel...).

Zsu

Előzmény: uh (969)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!