Keresés

Részletes keresés

krist Creative Commons License 2001.11.16 0 0 1202
Szerintem nem volt válogatós... :-)))

De gecók vagyunk fujj... :-))))

Előzmény: Nausea (1201)
Nausea Creative Commons License 2001.11.16 0 0 1201
Igggen,ez rád vall,te kis huncut!:)))

Mellesleg kivel csinálhatta az a csaj? Talán Nickoval? Vagy Dave-vel?:)))

Előzmény: krist (1200)
krist Creative Commons License 2001.11.16 0 0 1200
Whip, pedig bizony manapság ez olyan egyszerű. Csak valszleg ha odamész és mekkérded, a srácok mosolyogva megkérdezik, hogy: és nekünk ebből mennyi előnyünk származik? - majd kulcsra zárják az öltöző ajtaját... :-))))

Hajjj, ez a mai csúnya világ...fujj... :-))))

Előzmény: whiplash (1195)
krist Creative Commons License 2001.11.16 0 0 1199
Hömmm...netán tőlem??? :-))))
Előzmény: Nausea (1198)
Nausea Creative Commons License 2001.11.16 0 0 1198
Mindig csak? Csak nem hallottál valamit közös ismerősünktől?:))
Előzmény: whiplash (1197)
whiplash Creative Commons License 2001.11.16 0 0 1197
Ejnyebejnyeno! Mindig csak az a pia!:-))
Előzmény: Nausea (1196)
Nausea Creative Commons License 2001.11.16 0 0 1196
Mondta ugyan,hogy hogyan jött ez össze neki,de khmmm...hogyismondjam...ez kiesett az adatbankomból...(Az a sok üdítő amit magamba döntöttem...szörnyű!:)
Előzmény: whiplash (1195)
whiplash Creative Commons License 2001.11.16 0 0 1195
To Tame A land, ez az! Egyik kedvencem az albumról, a címekkel viszont rendre bajban vagyok...
De legalább a neandertáli kiejtésben otthon vagyok egy tseppet:-))

Irigylem azt a csajszit! Hogy lehet ilyen "szerepeket" elvállalni? Gondolom, nem csak odamegy az ember hozzájuk, hogy "hé, srácok, a mai koncerten lehetnék veletek a színpadon..?" Vagy ez a csajszi valami fan club tag? Meg kéne már néznem a honlapjukat, hátha akad ott ilyen infó...

Előzmény: Nausea (1194)
Nausea Creative Commons License 2001.11.16 0 0 1194
To Tame A Land a helyes megfejtés! Amúgy tényleg igazad van,szerintem is ott van a Nomadban az utalás erre a számocskára.
A Dream Of Mirrors refrénjének idézete pedig több volt,mint tökéletes! Elégedett vagyok Veled,ötös,leülhetsz:))

(Van még egy kedvencem ebben a számban,amikor Bruce rázendít,hogy:LÁSZT... in á drím áf mirrorsz,LÁSZT in á peredááááx...ez olyan heroikus:)

Tegnap este dumáltam egy Maiden polós csajszival,aki azt állította,hogy a koncerten tavaly ő volt az egyik szűz az Eddie gyomrában lévő ketrecben.Utána néztem a honlapon,tényleg ő volt,van róla fénykép!

Előzmény: whiplash (1193)
whiplash Creative Commons License 2001.11.16 0 0 1193
Nausea, ígéretemhez híven meghallgattam az emlegetett nóták közül kettőt, a The Nomad és a Dream Of Mirrors címűt. Benyomásaim: a Nomad nálam a Piece Of Mind uccsó nótájának egyenes folytatása, legalábbis a kezdő gitártéma alapján. Na, mi is volt annak a számnak a címe? Hmm,itt van a nyelvemen, csak nem bírom kimondani... Hol egy tükör, hadd lássam??!! (szégyen, ezer éve nem hallgattam azt az albumot...)
A másik az általad annyira csodált Dream Of Mirrors valóban nagyon klassz kis nóta, elég mély benyomást tett most rám a refrén. Jól értem, hogy Dickinson a következőket énekli?:
"I only dream in black & white,
I only dream 'cause I'm alive,
I only dream in black & white
to save me from myself."

Legalábbis süket füleimmel ezt értettem belőle...
Mit is lehetne ehhez hozzátenni? Dö dzsrím iz csrúúúúú:-))

Justis_4_US Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1192
Az albumnak a sokszinűségét minimum mindenképpen dicséri, hogy lassan felsoroljuk róla az összes számot :)
Előzmény: Espé (1189)
Nausea Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1191
Radio Rebeca? Ez Uhrin Benedek rádiója?:))

Jó,hogy van ilyen ott,bár ha belegondolok itthon is lehet pölö Ricsét hallgatni a Pannon Rádión:)))

Előzmény: whiplash (1187)
whiplash Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1190
A honlap szerint hivatalosan 87.7-nél, 94.2-nél és 106.9-en lehet fogni. Nálam Pesten, kábeltévés lakásban kicsit módosul, a Petőfi előtt, 92 körül jön be.
Előzmény: Justis_4_US (1188)
Espé Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1189
Nekem nem szoktak bejönni a kántálós refrének. A legeslegkedvesebb számom a lemezről (amúgy az egyik legeslegkedvesebb Maiden számom is egyben) a Ghost of the Navigator. Abban van olyan feeling, hogy beszarok.
Előzmény: Nausea (1186)
Justis_4_US Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1188
Egy Mhz-et és hullámsávot is, plíz!
Előzmény: whiplash (1187)
whiplash Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1187
Ne siesd el annyira, nem kell kiköltözni!:-) Pesten is lehet fogni a Radio Rebeca-t, ami szerintem az egyik legjobb szlovák adó, főként estefelé adnak sok rockzenét! Annyiszor népszerűsítettem már az Indexen őket, lassan fizetnek nekem a reklámért:-) Itt a honlapcímük, rajta megtalálod a slágerlista (rocková hitparáda!!!) múlt heti állását: www.rebeca.sk Minden csütörtökön este 8-tól 2 órás rock slágerlista, majd 10-től egy órán át kb. 90%-ban rockzenék, régiek, újak egyaránt.
Előzmény: Nausea (1181)
Nausea Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1186
Hát a Dream Of Mirrorstól senkinek nem támad kedve rajtam kívül magához nyúlni?:))
Don Roberto da Capo Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1185
Annyit beszélgettünk a BNW-ről, hogy ma kétszer meghallgattam. A Nomad az abszolút kedvencem. A címadótól, mint dal, nem vagyok elájulva, de Bruce mester iszonyatos hatalmasat énekel benne!!!
nightwish Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1184
OFF
Hm, felemás érzéseim vannak azzal az albummal kapcsolatban, mert amolyan hibrid. A koncertfelvételek a From wishes to eternity-rôl származnak, ami CD-n elméletileg csak Finno-ban jelent meg, a stúdiófelvételek meg majd szerepelni fognak a következô albumon is, úgyhogy én inkább beszereztem a koncertfelvételt teljes egészében, és kivárom a köv. sorlemezt. Ettôl függetlenül megveheted, csalódni biztosan nem fogsz!
ON
Előzmény: Justis_4_US (1183)
Justis_4_US Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1183
Jah igen, mit szólsz a NW - OTHAFA albumának hetek óta tartó szárnyalásáról a headbanger listáján? (www. headbanger.hu) Ennek, meg a Sziget koncertjének a fényében (ami bár szarul szólt, de Tarja így is meggyőzött) egyre inkább gondolkozom, hogy megveszem a cuccot...
Előzmény: nightwish (1182)
nightwish Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1182
Kicsit bonyolultabban is rövidíthetnéd az albumok címeit, így túl egyszerű kitalálni, melyikre gondolsz! :)
Előzmény: Justis_4_US (1178)
Nausea Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1181
Na,akkor má nem hiába szabdaltam itt a billentyüzetet!:)

Ez komooooly? A szlovákoknál ilyeneket nyomatnak a rádióban? Költözöm ki azonnal,trúová metállicská,vasovászüzicska rulezová!

Előzmény: whiplash (1180)
whiplash Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1180
Most már, ha hazamegyek, meg kell hallgatni az albumot megint... Külön ezekre a nótákra fogok figyelni!
Címadó nóta refrénje tényleg hamar beragad a fülbe, csakúgy, mint az Out Of The Silent Planet-é (ez utóbbi nagy rádiós sláger a szlovákoknál!).
Előzmény: Nausea (1176)
Zoli Bacsi Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1179
A Nomad-ot nagyon szeretem. A legötletesebb az egész albumon.
Justis_4_US Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1178
AAmúgy meg úgy vagyok vele, hogy ha a BNW a SIT után jött volna ki a SSOTSS helyett 88-ban, és a SSOTSS lenne Bruce visszatérő albuma, akkor most mindenki a SSOTSS-t szidná, és a BNW-re mondanák, hogy mekkora királyság album, talán a legjobb a bandától. Rohadt sokat számít, hogy az utóbbi időben a metálzene rangja (az érdeklődés és a média elfordulása miatt) a publik szemében alacsonyan áll, és ez sajnos - a régi bandák új albumainak összevetése, azok rangjának és értékének megállapítása tekintetében - rányomja a bélyegét még az igazi metálhívőkre is szvsz.
Tán érthető voltam...
Justis_4_US Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1177
Most, hogy elolvastam ezt a kis értékelésed, most már én is odavagyok érte:)) rájöttem, hogy ugyanígy látom :))))))))))
Nausea Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1176
Baaaaaazzeeeeg!!! Há rajtam kívül senki nincs elájulva a BNW-től? Szomorú vagyok!:)

Pedig mekkora számok vannak rajta:Wicker Man (nincs pöcsölés,nyitószámnak telitalálat) Brave New World (iszonyatosan hangulatos szám,a refréntől libabíres leszek),Blood Brothers (igazi közönségénekeltetős darab,kicsit a Rock Katonáira emlékeztet a hangulata,hihi:))) Dream Of Mirrors (erről nem tudok emberi szavakban véleményt alkotni) Nomad (zseniális a leállás a közepén,engem a Rime Of The Anicent Marinerre emlékeztet a szám)...

A Wicker Man maxit hallotta valaki? Bruce hogy nyomja a Blaze-es számokat?
(Koncerten a Clansman mekkora volt,juj!)

Előzmény: whiplash (1175)
whiplash Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1175
No igen, Cozy Powel (R.I.P.) valóban nagyon értette a dolgát. Kevés a ma hozzá hasonló szinten lévő rockdobos.
Egyébként meg nemcsak kétlábdobon lehet fantasztikusan jó témákat hozni, éppen az a művészet, ha valaki egylábdobon hoz olyan nehéz és változatos ritmusképleteket, mint kettőn.

Én nagyon szeretem a Maiden zenéjét, de ezzel az utolsó albummal nem igazán tudtak megnyerni. Nem rosszak ezek a nóták, de valahogy nem olyan különlegesek, a gitártémák között sincs már igazán új... Kellemes háttérzene, de koncerten szerintem a klasszikus nótáiknak mindig sokkal nagyobb sikere lesz.

Előzmény: Don Roberto da Capo (1164)
Justis_4_US Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1174
BBTN - Hallwoed Be Thy Name, csak elbasztam :))
BNW - Brave New World
BB- Blood Brothers
GON - Ghost Of Navigators

Asszem ma megveszem a Bruce duplát. Lehet még kapni a Villányi 10-benm, nem tudjátok?

Előzmény: 2beavis (1167)
vjozso Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1173
Tökéletesen egyetértek Clive Burr-el kapcsolatban. A mai napig pontosan miatta a szivem csücske a Killers.
Előzmény: Zoli Bacsi (1171)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!