Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
A napijegyeket mindig is kézzel töltötték ki. Régebben be kellett x-elni a napot, az új arculat óta ráírják a napot, egy ideje pedig már valójában nem is napijegy, hanem 24 órás jegy, mert a váltás percétől (vagy az utas által megadott perctől) számított 24 órán át érvényes. (Lehetne innen is tanulni...) A 30 napos bérletekhez van érvénytartam-bélyegző.
A győztes Te vagy,ezt nem is vitattam. Tudok bővebbet is, de mivel a délutánosnak nem akarok kellemetlenséget,nem írom le. Azt ajánlom, legközelebb nálla vedd a bérletet, és akkor nem csalódsz.
Ha február 1.-étől veszed, akkor nem március 1-től kell új bérlet, hanem március 3-tól. A 30 nap az 30 nap. Mi ezen a bonyolult? Ha beméssz a boltba és veszel 10 doboz tejet, nem adnak mellé egy 11.-et ajándékba.
Nem az volt. Ő délutános, és mindenkitől megkérdezi hogy van-e decemberi bérlete, mert akkor 8.-ától dátumozza. Tőllem hallott róla hogy a délelőttös kolleganője mit művelt.Nem igen fogják megdícsérni a délelőttöst.
Akkor menj el a TESCÓ-ba, és kérdezd meg a bérletárusítótól, hogy ki üzemelteti. Már július óta a DKV. A CORA-ban van volános elárusító.Írkáltok itt hülyeséget.
Én meg csak azt tudom neked mondani, hogy a TESCÓ-ban 2 helyen árulnak bérletet. A postán, és a DKV bódélyában! Már HÁNYAN írtuk neked? Csak hogy megértsd?
Én csak eggyet nem értek. Eddig mindenki azt hangoztatta, hogy milyen jó lenne a 30 napos bérlet bevezetése, mint pesten, mert hogy az milyen jó,stb.-stb. Most meg azzal jön sok ember, hogy milyen nagy átb...szás az egész, mert év végére minuszba lessz 5 nappal.Itt tegyen igazságot az ember.
Az a baj, hogy a DKV-nak halvány lila gőze sincs, hogy mit takar a 30 napos bérlet fogalma.
Gondolom egy történelmi kívzkérdésen is elbukna a DKV. (Hány évig tartott a 100 éves háború?) :)
,nem gondolom tán,hogy majd minden vásárlónál állítgatni fogja a dátumozó pecsétet. Nem tudom, most melyik hölgy ült a pultnál, de ha az, akit a HV-tól vették át, akkor nagy kár volt ezt megtenni. A bélyegző pontosan azért van, hogy ha szükséges, minden egyes utasnál átállítsák a pénztárosok. Így teszik ezt a BKV-nál is.
A Tescoban nincs DKV bérletpénztár! DE VAN! Igaz, hogy még ott maradt a HV-s tábla, az időszakos péztár üzemeltetője a DKV Zrt. Ez ki is van ragasztva a pultra.
Nem. A Tescoban nincs DKV bérletpénztár! Csak a posta, illetve a HV pénztára. További információért lásd a DKV honlapját.
Szvsz nem a DKV-nak kell tájékoztatni a érintett pénztár dolgozóját. A dolgozónak is van felettese, nyílván a DKV megküldte minden időszakos pénztárnak és postának az információkat. Az, hogy a posta, vagy az időszakos pénztár nem tájékoztatta a dolgozóját, az az ő saruk.