Keresés

Részletes keresés

csumka2005 Creative Commons License 2006.08.21 0 0 480

ilyet még halottam, nekem minden fizetés ment elsőre!

de feluppoltad az accountodat?? premieren vagy? ha nem akkro nyomd fel arra sztem ugy már menni fog! ha nem akkor nemtom!

Előzmény: julisuli (479)
julisuli Creative Commons License 2006.08.20 0 0 479

Sziasztok! Légyszi segítsetek! Nem tudok fizetni a PayPal-n, bármit próbálok, nem sikerül. Be vagyok regisztrálva, kaptam 4 jegyű kódot is, amit meg is adtam, de mindig ezt írja ki:

Transaction cancelled

This function is temporarily unavailable. Please try your payment again later by returning to eBay and clicking the My eBay button.

Láttam másnál is, hogy ugyanez volt a probléma. Amit edk440 javasolt, megpróbáltam, de semmi.

Előre is köszi a segítséget!

Julisuli

edk440 Creative Commons License 2006.08.18 0 0 478
A bankod megmondja. Már ha van amerikai bankszámlád. Ha meg nincs, miért akarnál eladóként regisztrálni?
Előzmény: samfisher (477)
samfisher Creative Commons License 2006.08.16 0 0 477
sziasztok!bidpay-es regisztrácioban tudtok segíteni?valami routing numbert kér,mi lehet az?ti tudjátok?köszi.Peti
sziti Creative Commons License 2006.08.15 0 0 476

Köszi Neked is, Kaito 461-ben írt linkje viszont azt jelzi, hogy PayPal jóideje ismeri ezt a problémát, de még nem tudták megakadályozni a további partizánkodást...

Előzmény: Bandimacs (466)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.15 0 0 475
de nem a teherszallitokat. azon kivul mivel amerikaban akartak felrobbantani a gepeket, azt hiszem, hogy teljesen ertem, miert tartasz tole. en speciel az egyik varosban lakok, kozel a repterhez, ahol akartak a gepeket robbantani. de penteken es tegnap is repultem, igaz, most nem kulfoldre, de semmi extra gond nincsen. nem kell raparazni. tenyleg! nyugi, meg fog erkezni idoben.
Előzmény: csumka2005 (474)
csumka2005 Creative Commons License 2006.08.14 0 0 474
amerikába jóhogy nincs semmi baj! ott gyorsan átjutsz! de itt a londonból induló gépeket figják meg amikamcsiba mennek mert azokat akarták felrobbantnai a terorristák! szal itt nálunk az a baj hogy a londonból kimenü és bejövőgépeket fogják meg vagy elterelik őket!
Előzmény: Törölt nick (473)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.14 0 0 473
nem kell parazni csomagokkal semmi gond. en most repultem raadasul amerikan belul, 5 perc alatt atmentem a biztonsagiakon. nyugibogyo.
Előzmény: csumka2005 (472)
csumka2005 Creative Commons License 2006.08.14 0 0 472

USPS global express mail el küldték ami 3-5 nap remélem itt nem elsz késés!

amugymeg nem tom hogy hova száll le a gép mert los angelesből indult és nemtom hogy londonba vagy frankfurtba száll e le a gép, mert ha frankfurtba akkor nyert ügyünk van nicns semmi késés, de ha londonba akkor lehet hogy lesz! bár los angelesből frankfurtig elég hosszu az út több mint 10e KM tom hogy kibir enynit egy repcsi meg többet is, de sztem, gazdaságos ha nem áll meg 1 vagy 2 hely idefele! szal csak reménykedni tudok, meert kurvafontos a csomag!

csá

Előzmény: John Zero (468)
csumka2005 Creative Commons License 2006.08.14 0 0 471
1000 dollárig van biztositás!
John Zero Creative Commons License 2006.08.14 0 0 470
eBayen mindenképpen PayPal-ozz, így leszel a legnagyobb biztonságban. Azt hiszem alapból is van az eBay-es tranzakciókra (500 USD-ig?) biztosítás, garancia, ha vita van, vissza tudod szerezni a pénzed -- elvileg.
Előzmény: _Zsolt (465)
John Zero Creative Commons License 2006.08.14 0 0 469
Amúgy meg nincs terror para, csak színház. Igaz, kicsit drága, a szigorítások iszonyú sok kényelmetlenségbe és még több pénzbe kerülnek.

Persze valakinek biztosan jó üzlet...
Előzmény: csumka2005 (467)
John Zero Creative Commons License 2006.08.14 0 0 468
csumka2005:
Érdekel téged a teherszállítás? Egyrészt szerintem az 1 napos vagy 3 napos express postaszolgálat ugyanaz marad, a többinél meg +1-2 nap az nem osztana, nem szorozna.

De szerintem a postát általában külön tehergépek (pl. FedEx, UPS) viszik, ezek szerintem nem célpontjai a terroristáknak, eltéríteni nem nagyon lehet őket (hiszen kb. csak a pilóta van rajta), robbantani meg nem durrán akkorát, hogy 3 ember odaveszett, mintha 300 ember halt volna meg. (Persze ettől még annak a 3 embernek se kívánok ilyet!!!)
Előzmény: csumka2005 (467)
csumka2005 Creative Commons License 2006.08.14 0 0 467

Hella!

Egy gyors kérdése emberek ami igen fontos!

emiatt a szar terror para miatt a teherszállitást is korlátozzák és átvizsgálják vagy csak a személygépeket? azért kérdem hogy csak a személyszállitást szivatják vagy a teherszállitást is?

köszi a gyors választ!

csá

Bandimacs Creative Commons License 2006.08.14 0 0 466

PayPal oldaláról másoltam ki:

Kérdés:
I received an email asking for information, but I'm not sure if it's from PayPal.

Válasz:
To help you discern the legitimacy of an email, please note that no PayPal email will ask you for any of the following:

* Your password and email address combination
* Credit card numbers
* Bank account numbers
* Debit card PIN
* Driving licence number
* First and last names

When using the PayPal service, always ensure that the URL address listed at the top of the browser is https://www.paypal.com/uk/. The 's' at the end of 'http' ensures that the website is secure. Even if the URL contains the word 'PayPal', it may not be a PayPal webpage.

If you think that you have received a fraudulent email, please forward the original email to spoof@paypal.com and then delete it.

To view PayPal's 'Security Tips', click here.

A PayPal soha nem kéri, hogy adjad meg a pin kódodat!

Üdv.
Bandimacs
Előzmény: sziti (455)
_Zsolt Creative Commons License 2006.08.14 0 0 465
Én is szeretném használni, de nem tudom merjem-e. Igazából én is az E-bay-en szeretnék vásárolni. Azt sajnálom, hogy a moneybooker nem megy az e-bay-en... Vagy megy, csak én még nem tudok róla?
Ariel Creative Commons License 2006.08.14 0 0 464
jo hirek!!

Policy Updates

Amendment to the User Agreement
Notice Date: August 10, 2006
Effective Date: September 14, 2006
Beginning September 14, 2006, registered PayPal users in the Czech Republic, Hungary, Poland and Thailand will be able to receive funds into their PayPal accounts as well as withdraw them to a local bank account.
alto Creative Commons License 2006.08.14 0 0 463

Szándékozom én is belépni a PayPal használóinak széles táborába, de végigolvasva a topicot kissé elbizonytalanodtam...

Valóban ennyi gond lehet ezzel a rendszerrel, amennyit itt leírtatok a hozzászólásokban?

Semmi kedvem helpdeskekkel vitázni, pénzt nyomozni... én már csak olyan vagyok, hogy szeretem, ha a dolgok simán mennek. 

Törölt nick Creative Commons License 2006.08.12 0 0 462

mar bocs de ne butazz mar le engem. ezt otthon, a gyerekednek.

honnan latom., hogy nem eredeti?

Előzmény: Kaito_ (461)
Kaito_ Creative Commons License 2006.08.12 0 0 461
Az nem az eredeti. Ne legyünk már ilyen buták.
http://index.hu/tech/biztonsag/phis7406/
Előzmény: Törölt nick (460)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.11 0 0 460
MI a kerdesed?
Előzmény: Betrayer (458)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.11 0 0 459
hat nem tudom. ez a link viszont az eredeti!
Előzmény: sziti (457)
Betrayer Creative Commons License 2006.08.11 0 0 458
Hello ! Küldtem egy mailt az itt megadott címedre. Megköszönném, ha röviden felvilágosítanál, nagyon kezdő vagyok PayPal terén, a fórumot meg nincs időm végignézni... Üdv, K.Á.
Előzmény: edk440 (456)
sziti Creative Commons License 2006.08.10 0 0 457

Köszi, erre gyanakodtam én is!

Tanulságnak itt a link  és mailben érkezett előzménye, megjelenése teljesen (?) azonos (vagy csak hasonló):

Feladó: 'PayPal Resolution Center' <service@paypal.com

Dear Customer,

You have received this email because we have strong reason to believe that your Paypal account had been recently compromised. In order to prevent any fraudulent activity from occurring we are required to open an investigation into this matter.

If your account informations is not updated within the next 24 hours, then will assume this account is fraudulent and will be suspended. We apologize for this inconvenience, but the purpose of this verification is to ensure that your Paypal account has not fraudulently used and to combat fraud.
To speed up the process, you are required to verify your Paypal account by following the link below:

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_login-submit

We apologize in advance for any inconvenience this may have caused you and we would like to thank you for cooperation as we review this matter.

Regards,
Paypal Online.

Copyright Š 1999-2006 PayPal. All rights reserved.

Előzmény: edk440 (456)
edk440 Creative Commons License 2006.08.10 0 0 456
Azt a levelet nem a Paypaltól, hanem adathalász csalóktól kaptad.

NE ADD MEG SEMMILYEN ADATOD.
Előzmény: sziti (455)
sziti Creative Commons License 2006.08.10 0 0 455

Bocs, ha olyasmit kérdezek, amiről volt már szó, de most nem tudok visszaolvasni mindent.

Szerintetek normális dolog, hogy a PayPal update-nél az adatok között az ATM PIN-kódom megadását is kérik?

Kaito_ Creative Commons License 2006.08.09 0 0 454
Lehet hogy azért nem irodott jóvá, mert még nem fizettem euro-val? Eddig csak dollárban és fontban.
Előzmény: Kaito_ (453)
Kaito_ Creative Commons License 2006.08.09 0 0 453
Pontosan ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Már vagy két honapja használom a Paypal-t fizettem is jopárszor vele. Azt igérték hogy az első fizetésnél vissza is kapom ami a verify-hez le lett vonva. Azonban sem a bankszámlámon, sem a paypal historyban nem látom hogy ez megtörtént volna. Valamit elnéztem, ti visszakaptátok?

Üdv
Előzmény: optikus (445)
---enzo--- Creative Commons License 2006.08.02 0 0 452
kösz, így sikerült.
Előzmény: edk440 (451)
edk440 Creative Commons License 2006.08.02 0 0 451
Próbálj meg a paypal.com-on bejelentkezni és úgy indítani a fizetést.
Előzmény: ---enzo--- (450)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!