Sziasztok! Légyszi segítsetek! Nem tudok fizetni a PayPal-n, bármit próbálok, nem sikerül. Be vagyok regisztrálva, kaptam 4 jegyű kódot is, amit meg is adtam, de mindig ezt írja ki:
Transaction cancelled
This function is temporarily unavailable. Please try your payment again later by returning to eBay and clicking the My eBay button.
Láttam másnál is, hogy ugyanez volt a probléma. Amit edk440 javasolt, megpróbáltam, de semmi.
Köszi Neked is, Kaito 461-ben írt linkje viszont azt jelzi, hogy PayPal jóideje ismeri ezt a problémát, de még nem tudták megakadályozni a további partizánkodást...
de nem a teherszallitokat. azon kivul mivel amerikaban akartak felrobbantani a gepeket, azt hiszem, hogy teljesen ertem, miert tartasz tole. en speciel az egyik varosban lakok, kozel a repterhez, ahol akartak a gepeket robbantani. de penteken es tegnap is repultem, igaz, most nem kulfoldre, de semmi extra gond nincsen. nem kell raparazni. tenyleg! nyugi, meg fog erkezni idoben.
amerikába jóhogy nincs semmi baj! ott gyorsan átjutsz! de itt a londonból induló gépeket figják meg amikamcsiba mennek mert azokat akarták felrobbantnai a terorristák! szal itt nálunk az a baj hogy a londonból kimenü és bejövőgépeket fogják meg vagy elterelik őket!
USPS global express mail el küldték ami 3-5 nap remélem itt nem elsz késés!
amugymeg nem tom hogy hova száll le a gép mert los angelesből indult és nemtom hogy londonba vagy frankfurtba száll e le a gép, mert ha frankfurtba akkor nyert ügyünk van nicns semmi késés, de ha londonba akkor lehet hogy lesz! bár los angelesből frankfurtig elég hosszu az út több mint 10e KM tom hogy kibir enynit egy repcsi meg többet is, de sztem, gazdaságos ha nem áll meg 1 vagy 2 hely idefele! szal csak reménykedni tudok, meert kurvafontos a csomag!
eBayen mindenképpen PayPal-ozz, így leszel a legnagyobb biztonságban. Azt hiszem alapból is van az eBay-es tranzakciókra (500 USD-ig?) biztosítás, garancia, ha vita van, vissza tudod szerezni a pénzed -- elvileg.
csumka2005: Érdekel téged a teherszállítás? Egyrészt szerintem az 1 napos vagy 3 napos express postaszolgálat ugyanaz marad, a többinél meg +1-2 nap az nem osztana, nem szorozna.
De szerintem a postát általában külön tehergépek (pl. FedEx, UPS) viszik, ezek szerintem nem célpontjai a terroristáknak, eltéríteni nem nagyon lehet őket (hiszen kb. csak a pilóta van rajta), robbantani meg nem durrán akkorát, hogy 3 ember odaveszett, mintha 300 ember halt volna meg. (Persze ettől még annak a 3 embernek se kívánok ilyet!!!)
emiatt a szar terror para miatt a teherszállitást is korlátozzák és átvizsgálják vagy csak a személygépeket? azért kérdem hogy csak a személyszállitást szivatják vagy a teherszállitást is?
Kérdés: I received an email asking for information, but I'm not sure if it's from PayPal.
Válasz: To help you discern the legitimacy of an email, please note that no PayPal email will ask you for any of the following:
* Your password and email address combination * Credit card numbers * Bank account numbers * Debit card PIN * Driving licence number * First and last names
When using the PayPal service, always ensure that the URL address listed at the top of the browser is https://www.paypal.com/uk/. The 's' at the end of 'http' ensures that the website is secure. Even if the URL contains the word 'PayPal', it may not be a PayPal webpage.
If you think that you have received a fraudulent email, please forward the original email to spoof@paypal.com and then delete it.
To view PayPal's 'Security Tips', click here.
A PayPal soha nem kéri, hogy adjad meg a pin kódodat!
Én is szeretném használni, de nem tudom merjem-e. Igazából én is az E-bay-en szeretnék vásárolni. Azt sajnálom, hogy a moneybooker nem megy az e-bay-en... Vagy megy, csak én még nem tudok róla?
Amendment to the User Agreement Notice Date: August 10, 2006 Effective Date: September 14, 2006 Beginning September 14, 2006, registered PayPal users in the Czech Republic, Hungary, Poland and Thailand will be able to receive funds into their PayPal accounts as well as withdraw them to a local bank account.
Hello ! Küldtem egy mailt az itt megadott címedre. Megköszönném, ha röviden felvilágosítanál, nagyon kezdő vagyok PayPal terén, a fórumot meg nincs időm végignézni... Üdv, K.Á.
You have received this email because we have strong reason to believe that your Paypal account had been recently compromised. In order to prevent any fraudulent activity from occurring we are required to open an investigation into this matter.
If your account informations is not updated within the next 24 hours, then will assume this account is fraudulent and will be suspended. We apologize for this inconvenience, but the purpose of this verification is to ensure that your Paypal account has not fraudulently used and to combat fraud. To speed up the process, you are required to verify your Paypal account by following the link below:
Pontosan ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Már vagy két honapja használom a Paypal-t fizettem is jopárszor vele. Azt igérték hogy az első fizetésnél vissza is kapom ami a verify-hez le lett vonva. Azonban sem a bankszámlámon, sem a paypal historyban nem látom hogy ez megtörtént volna. Valamit elnéztem, ti visszakaptátok?