Walters rossz döntés volt, mint ahogyan Miska sérülései is megpecsételték a szezont. Centerposzton tragikomikus kanossza folyt, végül Bassette nagyon is bevált, de az már késő volt...
Pedig megnézve a keretet, év elején még azt is mondtam, hogy Kámánnál kiegészülve+a tavalyi sikerek idén is minimum a 8 nálatok. Persze Bellt nem sikerült pótolni... Az tuti, hogy Lazic és Bodrogiék keze is benne van a dologban, mint ahogyan nálunk sem csak a játékosok a hibásak...
Szerintem a ZTE-nél is nagy tisztogatások kellenek, morálisan igen alul van a társaság, s ezért biztos vannak felelősök a játékoskeretben és a padon egyaránt.
A Zete játékosok hozzállása is nagy volt azért, röhögve vették tudomásul, hogy kikaptak :) Cesko tényleg sérült, Roland sem egészséges, de ő inkább már csak vigyáz magára...
Igen, elég nagy "bravúr" kellene ahhoz, hogy kiessünk, de hát ettől még nagy szégyen, hogy matematikailag még benne lehet :S Én nektek drukkolok, szóval, ha azon múlik, akkor ezren megyünk Budára kiszurkolni a csapatnak a mafciai sikert :)
Egyébként keretileg nem volt gyengébb pláne hazai pályán a Kaposvár. Egészséges Hendlein-nel, Ceskovic-csal. Egyébkéntcsak nekem gyanús az ő sérülésük?!
Szerintem nektek már nem kell aggódnotok, ahhoz egy, minimum a csodával felérő bravúrra lenne szükség a Vhelytől holnap Sopronban. S tekintve, hogy idegenben még nem nyertek az idén... Másrészt ezt az Univert megveritek, és nem kell tovább számolgatni.
Vhelyi szempontból a legoptimistább forgatókönyv szerintem a következő lehet a 3 meccsre: