Keresés

Részletes keresés

atmo shenton Creative Commons License 2003.12.02 0 0 992
Van itt még valaki Cards szurkoló rajtam kívül?
Kis visszatekintés az idényre

Alapszakasz eredménye: 85-77
3 győzelem hátránnyal harmadik hely az NL
Centralban

Home Runs: Albert Pujols 43
Average: Albert Pujols .359
RBI: Albert Pujols 124
Runs: Albert Pujols 137
Steals: Edgar Renteria 34

Wins: Woody Williams 18
ERA: Reliever Jason Isringhausen 2.36, Starter Matt Morris 3.76
Strikeouts: Woody Williams 153
Saves: Jason Isringhausen 22

A szezon fénypontja:
Albert Pujols hajtott a Triple Crown-ra – csak az RBIk miatt maradt le róla.

A szezon mélypontja:
Szeptember elején 5ből 4 vereség a Cubs-tól, amivel alapjában véve elszálltak a playoff reményeink.

A szezon legjobb lépése:
Sterling Hitchcock elhozatala a Yankees-től nagy erősítés a következő idényre. 6 startból 5-1et csinált, miután ide került.

Kulcsjátékos:
Matt Morris – bár Pujols a támadójátékunk alapja, azért nélküle is egész rendesen boldogulnánk. Morris helyettesítése viszont komoly nehézséget jelentene. Egy ász dobót nem lehet csak úgy leakasztani bárhonnan. Ha megtalálja régi önmagát, akkor jövőre lehetséges a playoff.

Az ígéret:
Bo Hart - backup 2B. Igen meggyőző volt, mikor lehetőséget kapott. Ha így fejlődik, lehet gondolkozni Vina eladásán.

Jó volt:
Albert Pujols évről évre egyre jobb és jobb lesz, de a legszebb Woody Williams visszatérése volt, aki a katasztrofális 2002es idény után idén 18at nyert. Leginkább az ő teljesítménye volt az, ami versenyben tartotta a csapatot.
Támadójátékunkat 2. helyre rangsorolták az NLben, 5. összesítésben. Azért elég sok olyan meccset nyertünk vele, mikor a dobóink bénáztak. A védekezés legjobb az NLben (csak 77 error egész idényben), összesítésben is csak a Seattle előz meg.

Rossz volt:
A sérülések hazavágták a csapatot. Morris hol a vállával nyűglődött, hol az ujja tört el, majdnem 3 hónapot kihagyott. Isringhausen se játszott 2 hónapig, ez is elég nagy csapás volt.
Marrero vagy J.D. Drew nem hiányzott annyira, csak a fantasyban.
Egyébként meg úgy ahogy van, egyszerűen peches idény volt. Pldául Garrett Stephenson nem dobott rosszul (ERA: 4.59), de csak 7-13ra futotta belőle…

Igazság szerint meglepően sok volt a probléma a csapat körül. Nem igazán állt össze a dobó egység, ezért erősíteni kellett, ami végülis sikerült. Nem kell újra felépíteni a csapatot, csak kicsit seggbe rúgdosni az emberkéket, meg igazolni egy-két FA startert, és akkor felvehetjük a versenyt a Cubs-szal.

stero Creative Commons License 2003.12.02 0 0 991
Azért ne legyél már ennyire jani!!!

Nyilván nem a kisujjamból szoptam amit odairtam. Nem szoktam csak ugy magamtól kitalálni dolgokat. Ezt a baseballhoz tőlem sokkal jobban értő szakemberek mondták. Itt mindenki lelkes rajongó egy olyan sportágról amit elég kevesen követnek rendszerességgel e kis országban. Megosztjuk az infóinkat, véleményünket, szurkolunk a csapatunknak. De legközelebb dobok egy linket, hogy ha kételkeccccc a szavamban és leborulok nagyságod előtt mert te ezek szerint mindennél jobban informált vagy.

A mezszám az vicc volt, de hát mit is várhatnék egy komoly nagytudású embertől.

taps, taps, taps, :-PPPPPPPPPPPPPPP

Előzmény: jani_wan (990)
jani_wan Creative Commons License 2003.12.01 0 0 990
fighting - lényeg hogy te optimista vagy, de
hogy a Bobby Cox mint fegyver!
ez egy egészen uj megközelités :))

riska - ilyet csak az mondhat aki nem néz NFL-t.
Qurva jo meccseket adnak a Boxutcában.
A hangulat sokkal jobb mint egy
baseballmeccsen. fighting is ott
van minden Green Bay meccsen, ö
megerösitheti. föleg ha a sajtfejek
nyernek. :))
Most is voltam vasárnap és ezen a héten
is megyek.
19.00 Tennessee - Indianapolis
22.10 New England - MIAMI
(LET'S GO FINS)

Zsu - félreértettél. tudom mi a salary cap.
amire céloztam az az hogy a
Jenkiknél ilyesmi eddig se nagyon volt.
Amig az MLB nem maximalizálja
csapatok költségvetési keretét addig a
csapatok ezt az összeget
saját maguknak határozzák meg, ahogy ez
nekik megfelel. a Baseball is
egy üzlet, a pénz mozgatja. Sajnos. a
Jenkik meg a kevés nyereséges
csapat egyike, bármekkora is legyen a
költségvetésük.
akkor most azt kérdezném hogy akkor hol
van náluk a salary cap?
talán $ 250 millio? $ 300 millio?

stero - 1. ha csak a Babe mezszáma lenne a bibi
A-ROD már rég Jenki lenne.
2. és te majd megmondod Jeter-nek hogy ö
a játszik 3b-t?
vagy esetleg hallota valaki hogy
olyasmit nyilatkozott volna, hogy
átadja a pozicioját? Nem megy ö sehova!
És A-ROD se!

"Let's rute-rute-rute for the Cubbies
if they don't win it's a shame."

stero Creative Commons License 2003.11.29 0 0 989
Szerintem mg qrva jó lenne egy Jeter-ARod páros. Mind támadásban mind védekezésben. A bibi csak annyi, hogy Alex nem játszhatna nálunk hármasban mert az a Bambino száma volt.

A CNNen Schilling már BoSox mezben nyilatkozott, #38. Még nem telt le a 100 év, vele sem lesz győzelem. De azt el kell ismerni, hogy szerintem a liga legerősebb kezdője. SP1, SP2

Előzmény: Zsuu (988)
Zsuu Creative Commons License 2003.11.29 0 0 988
A salary cap-ről, vagy hogy hívják, egy BoSox szurkoló írt az NYY message boardján. Nem a játékosokra vonatkoztatva, hanem a csapatra (az összes játékos együttes max. fizetése.) A srác szerint van ilyen.

Ha A-Rod a NYY-ba menne, akkor ő lenne az SS és Jeter lenne 3. bázison. Jó nagy marhaság! Nekem nem kell A-Rod. Hál' Schilling is aláírt a BoSox-hoz.

Zsu

Előzmény: jani_wan (979)
stero Creative Commons License 2003.11.29 0 0 987
BOSTON (AP) -- Arizona right-hander Curt Schilling accepted a trade to Boston on Friday after agreeing to a contract extension that could keep him with the Red Sox through the end of his career.

Pöti nem megy Bostonba. Astros vagy Yanks??????

atmo shenton Creative Commons License 2003.11.28 0 0 986
"People ask me what I do in winter when there's no baseball. I'll tell you what I do. I stare out the window and wait for spring." Rogers Hornsby

stero Creative Commons License 2003.11.28 0 0 985
Eddig ez a legjobb hozzászólás!!! :)))

Play ball!!!!

Előzmény: riska (984)
riska Creative Commons License 2003.11.27 0 0 984
legyen már tavasz...
fighting Creative Commons License 2003.11.26 0 0 983
De Garyért még mi is versenyben vagyunk.
A legnagyobb fegyverünk Bobby Cox!:))))
Előzmény: stero (982)
stero Creative Commons License 2003.11.26 0 0 982
Azért azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy Schilling a BoSoxba tart esetleg NYY. Ami ugye megint nem kevés $. Ramirezt meg senki nem vitte el amig waiveren volt. Így nem fognak tudni pénzt felszabadítani.

A Yanks első számú célpontja továbbra is Gary Sheffield de arról is szó volt ha jönne A-Rod akkor Derek 3rdB. Van egy szavazás a YES honlapján és ott is Gary kapta a legtöbb voksot, hogy a fanok kit látnának a legszivesebben a Yanks mezében jövőre.

Előzmény: atmo shenton (981)
atmo shenton Creative Commons License 2003.11.26 0 0 981
Én is úgy tudom, ahogy uh írta: A-Rod csak a Red Soxhoz vagy a Yankeeshez lenne hajlandó menni.

A Yankees viszont semmi érdeklődést nem mutat ez ügyben, a Red Sox meg csak akkor menne bele, ha Manny Ramirezt adhatná cserébe. Mivel viszont a Rangersnek nem kell Ramirez + a 80 milla, ami felszabadulna, valőszínűtlen, hogy A-Rod csapatot vált. Hacsak nem bővíti a szóba jöhető csapatok számát...

uh Creative Commons License 2003.11.25 0 0 980
1. Hulyeseg vagy sem, de elofordulhat. Bar tenyleg kicsi az eselye.
2. Mas csapat is fel tudna kohogni, de A-Rod nem menne bele. Van a szerzodeseben egy kikotes, hogy az engedelye nelkul nem tradelhetik. ARod pedig azt nyilatkozta, h ez a 2 csapat johet szoba.
3. Nagyjabol. De voltak meg ehhez feltetelek kotve.
4. Ilyenrol en sem tudok.

Előzmény: jani_wan (979)
jani_wan Creative Commons License 2003.11.25 0 0 979
Elolvastam a hozzaszolasodat tobbszor is, es megse ertem.
Orulnek ha megvilagositanal, mert szerintem inkabb igy all a helyzet:
1. Az egy hulyeseg hogy A-ROD es Jeter egy csapatban jatszik. Ilyen nincs es nem is lesz, ugyanis egyikolyuk se megy at masik pozicioba. Es hogy Jeter belemenjen egy trade-be azt kotve hiszem. A Bostonnak van realis eselye ha eltudjak tradelni a Nomar-t.
2. Meghogy a Yankees es a BoSox! Azert van mas csapat is aki kis koltseg atcsoportositassal megtudna fizetni:
Cubs, Orioles, Mets, Dodgers.
Elmeletileg a Dodgers es a Cubs tud olyan jatekost (SP) ajanlani a Texasnak akit elfogadnanak, es mindket csapatnak kell power!
A legjobb vevo megis talan az Orioles. De azt meg A_ROD-nak kellene elfogadnia.
3. Ezt pontosan meg tudom mondani: 7 evre jar neki meg 179 millio $.
4. Mit ertesz azon hogy atlepnek a salary limit-et? Vagy lehet hogy a Yankees-nel is van ilyen csak en nem hallottam rola?
5. SP meg NYY-nel a Lieber a Contreras es a Weaver. Vagy ok nem szamitanak mert nem All-Star jatekosok? Illetve a Lieber az volt 2001-ben!
Előzmény: Zsuu (977)
Zsuu Creative Commons License 2003.11.24 0 0 978
Asszem Alex nevét enyhén nem jól írtam le, de lesz*rom.

Zs

Zsuu Creative Commons License 2003.11.24 0 0 977
Hú, szegény Tino! Ismét egy sztárcsapatban :-)).
(Bár a Tampa néha szokott meglepetést okozni.)

Egy friss hír: úgy néz ki, A-Rod-ért (gyengébbek, pl. az én kedvemért Alex Rodrigez) a BoSox és a Yanks versenghet.
Nem tudom, mennyit fognak fizetni érte, de akármelyik csapat veszi is meg a kettő közül, Pötire már nem lesz keretük, mert vele már túllépnék a salary limitet. Nem baj, dobónk még nincs (csak Moose), de lesz 2 (1,5??) SS-unk.
Talán a Yanks azért akarja megvenni A-Rod-ot, mert Mr. Steinbrenner nem bízik Jeter felépülésében?...

Zsu

Előzmény: stero (975)
uh Creative Commons License 2003.11.24 0 0 976
Az egykori Mariner ujra egykori Mariner managerevel, Lou Piniellaval dolgozik, Tampa Bayben.
Előzmény: stero (975)
stero Creative Commons License 2003.11.22 0 0 975
Az egykori Yanks kedvenc Tampa igazolt. Állítólag Pujols lesz a 1st base.
uh Creative Commons License 2003.11.22 0 0 974
Kőbráner! LOL!
Előzmény: Zsuu (973)
Zsuu Creative Commons License 2003.11.21 0 0 973
NYPOST Nov 21, 2003

'Pettitte spurned a deal believed to be around three years at $30 million, a total the Yanks believe is not a cut from his $11.5M, 2003 contract, but a raise from his $8.75M average annual income from his just-completed, four-year deal.'

Ez teljesen jellemző Steinbránerre. Végül is így is meg lehet magyarázni, hogy miért csökkentjük valakinek a fizetését.

Zsu

Zsuu Creative Commons License 2003.11.20 0 0 972
Sajna övé a lóvé!

Zs

Előzmény: stero (971)
stero Creative Commons License 2003.11.19 0 0 971
Stelynbrunya monnnyonle!!!!!!!!!!!!!
Zsuu Creative Commons License 2003.11.19 0 0 970
Legújabb hírek szerint a RedSox és az Anaheim is érdeklődik Pöti iránt.
Megnézném Steinbrenner fejét, amikor Pöti aláír a Red Sox-hoz. Elég genya dolog, amit csinál Pötivel. Mindenki fontosabb számára (Schilling, Colon stb. szerződtetése), mithogy egy olyan játékost megtartson, aki már 9 évet lehúzott náluk-4 WS aranygyűrűvel. (A 4 gyűrűhöz sajna csak egy feleséggel...).

Zsu

Előzmény: uh (969)
uh Creative Commons License 2003.11.19 0 0 969
> Habár a Yanksnak szurkolok (bár lehet, hogy nemsokára Astros-drukker leszek...)

Hat amilyen szerencsed van, meg ott fog kikotni Pettitte. Legalabbis a menedzserei es az Astros vezetok mar elkezdtek beszelgetni rola.

Előzmény: Zsuu (962)
stero Creative Commons License 2003.11.18 0 0 968
Barry Bonds was selected the 2003 National League Most Valuable Player on Tuesday, becoming the first player in baseball history to win three consecutive MVP awards.

Bonds 426 pts
Pujols 303 pts
Sheffield 247 pts
Gagne 143 pts

stero Creative Commons License 2003.11.17 0 0 967
Alex Rodriguez won the American League Most Valuable Player Award for the first time in his career

AL MOST VALUABLE PLAYER
Player 1st Total
Rodriguez 6 242
Delgado 5 210
Posada 5 194
Stewart 3 140
Ortiz 4 130
Ramirez 1 103
Garciaparra 1 99

stero Creative Commons License 2003.11.16 0 0 966
Hát ez elég érdekes!!!!!
Azok után, hogy Matsui éppen, hogy nem lett az AL újonca az All-Rookie Teambe sem került be. Akiket multhéten simán vert azok kerültek be a csapatba.
Pfffffúúúúújjjjjjj.
Nem hiába kritizálta Steinbrenner a múltheti szavazást. Ezt is fogja. Kivételesen egyetértek vele.

A Sorianoval kapcsolatosan felmerült tradek éredkes fordulatot vettek. Torre nyilvánosan megvédte és cáfolta, hogy megakarna tőle vállni.

uh Creative Commons License 2003.11.12 0 0 965
Kar erte. A pinstripe nagyon meno tud lenni (jobb volt). A sapkan mintha csak a szinek valtoztak volna. A mezen nem tetszik, hogy kornyaku es tettek ra ilyen V-nyak szegelyt.
De legalabb most el tudnak adni egy csomo merchandiset.
Előzmény: stero (959)
stero Creative Commons License 2003.11.10 0 0 964
AL Rookie of the year

Angel Berroa, KC, 88pts
Hideki Matsui, NNY, 84pts
Rocco Baldelli, TB, 51pts

NL Rookie of the year

Dontrelle Willis, Fla, 118pts
Scott Podsednik, Mil, 81pts
Brandon Webb, Ari, 73pts

Congratulations GoZilla!!!!

Nem sokkal kapott ki. Az idényfelező All-Star gálán még mindenki Baldelli győzelmére fogadott de ő alaposan lemaradt. Berroa a negyedik KC játékos aki a liga újonca tudott lenni. Sorrendben Lou Piniella '69, Bob Hamelin '94 és Carlos Beltran '99 után. Willis a Fla első játékosa aki kiérdemelte ezt a címet.

Berroa .287, 17HR, 73RBI, 21stl, 92r
Matsui .287, 16HR, 106RBI, 2stl, 82r
Willis 14-6, 3.30ERA, 142K

stero Creative Commons License 2003.11.10 0 0 963
Papagáj :DDD
Előzmény: Zsuu (962)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!