Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.01.13 0 0 1580

Hehe, igen, mindenki Prince Charmingra asszociált. :)

A barbárokat én se csípem, gusztustalan szinte az egész dothraki horda (kivéve talán Dany egyik testőrét), és sem a sorozatban, sem a könyvben nem tudtam rajongani az agyonajnározott Drogo+Dany románcért. Viszont a szempontból baromi jó ez a szál, hogy 1. látjuk, hogyan erősödik meg a szöszi kiscsaj, 2. látjuk, hogy Westeroson kívül is van élet.

Arya nagyon vagány, meg úgy általában az összes Stark-kölyök imádnivaló, még a naiv, nyafizós Sansa is (a titkos favoritom a sokadik könyvtől kezdve).

Igen, igen, a kopasz eunuch (Varys) a behízelgő stílusával és a remek szinkronnal! Ő meg a másik tanácstag, Kisujj (Petyr, Lord Baelish, kuplerájos) szintén nagy kedvencek.

A köcsög dothraki vezér később kezd kibontakozni, de egyébként valóban nem egy hálás szerep. Mindenesetre az őt alakító színész nagyon jó arc, és nem győzte hangsúlyozni, mennyire kényelmetlen volt neki a szöszi lány rendszeres megerőszakolása. :)

A Trónok harca szexjeleneteit iszonyú nehéz volt leforgatni - interjú Jason Momoával

A Trónok harca című sorozat egyik legérdekesebb karaktere a szótlan nomád vezér, Khal Drogo, aki a klasszikus viccnek megfelelően inkább üt, mint kérdez, és nemcsak azért, mert akkora a karja, mint az én combom, hanem mert a dothraki nép nem az a beszédes fajta, hiába készült[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Előzmény: Törölt nick (1579)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.13 0 0 1579

Na ha már ennyire sírtok, megosztom veletek OJJEKTÍVE a Trónos meseélményemet:-))

S01E02

Jó: A fantasy elemek végre kezdenek megjelenni, mikor Bran Starknak mesél a dadája. Kemény telekről, és az Othersekről. Az északi mítosz sokkal szimpatikusabb, mint a déli ledér életvitel. Arya az egyik legszerethetőb karakter, remélhetőleg tinédzserkorában nem lesz identitás zavaros. Tyrion jókat dumál, folyamatosan provokál, csípem a kis genyót....de leginkább igyekszik úgy csinálni, mintha mindent letojna, pedig nem. Jaimeről folyamatosan a Shrek szőke királyfija jut eszembe.:-) A királynő drága pedig egy igazi mocsok banya.:-)

Havas Jon az apja után a legtisztább, igazabb jellem, talán túlságosan is...az ilyesmi általában nem jó, többnyire elbuknak. Ja, még egy...nem jut eszembe a neve, de akirályi udvarban az egyik tanácstag (vagy mi) az a kopasz, Józsa Imre hangjával...az nagyon jó a mézes mázas stílusával:-))

Nem jó: Sajnos a barbár szerelem vonal továbbra sem tetszik, taszító. Nem szeretek ennyire belelátni más "fenekébe":-) Aza faszi már csinálhatna valamit a bika nézésen kívül, nem láttam miért olyan nagy valami. Legalábbis eddig. 

A királynő és szőkeherceg továbbra is egysíkú jellem. Ilyen egydés:-) Tudtamtudtamtudtam, hogy Bran szeme fel fog pattanni akkor és ott, hát ez elcsépelt koreográfia volt na.

A hentesgyerek beáldozása valószerűtlen volt, mert el sem jutnak addig hogy úrilányokkal játszanak. A Rémfarkasok, meg inkább aranyos Huskyk:-)

Törölt nick Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1578

Nevö:-))))

Előzmény: Törölt nick (1577)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1577

Na, azt is újra kellene néznem. Meg a Magnumot. Meg a...

Előzmény: Törölt nick (1574)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1576

Igen, egyszerű, mint a faék, de abszolúte fílgúúúd, nekem is nagyon tetszett. :)

Előzmény: Aragorn83 (1573)
Aragorn83 Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1575

Az a sorozat még gyerkkoromban ment, amikor még tv-ben követtem a dolgokat. Soha nem szerettem. :)

Előzmény: Törölt nick (1574)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1574

Miami vice utánérzésem volt.

Előzmény: Aragorn83 (1573)
Aragorn83 Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1573

Amúgy többen lehúztátok itt a Hawaii Five-O-t.

Tény, egyszerű kis sorozat. Engem a legtöbb csavarral szinte mindig megtudnak lepni, de ebben a sorozatban még én is többször rájövök adott epizód vége előtt jóval, hogy ki az elkövető, de nekem tökéletes hiánypótló

A BSG-t illetően Grace Park és Boomer/Athena miatt.

A LOST-ot illetően Terry O'Quinn (Locke) és Daniel Dae Kim (Jin) miatt.

Sőt ott van még Masi Oka (Hiro) a Heroesból

De a többi karaktert is nagyon bírom: Alex O'Loughlin, aki hiába hogy ált. max egy féle arcot tud vágni, szerintem tökéletes McGarrett szerepére. Vagy Scott Caan nagyszerűen hozza Dannyt. Illetve az új csajt Lori Westont alakító Lauren German.

Illetve ottvan még az a nagy darab XXXL-es kopasz csókat. Imádom, ahogy a karakterek folyton egymás vérét szívják a beszólogatásaikkal.

Na meg ott az a gyönyörű sziget, aminek a látványával már a LOST-ban sem tudtam betelni.

Számomra 40 perc tökéletes kikapcsolódás.

Szomorú is leszek, ha egyszer végetér majd.

Törölt nick Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1572

Így valahogy.

Előzmény: Törölt nick (1570)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1571

Ámen.

Előzmény: Aragorn83 (1567)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1570

A Háuzt én se tudtam megszeretni, pedig eskü, próbáltam. Magával a karakterrel nincs bajom, és kalapot emelek Hugh Laurie előtt, de úgy az egész (többi karakter, hangulat, sztorik) nem kapott el.

Előzmény: Aragorn83 (1539)
Aragorn83 Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1569

És most itt a számomra fontosabb és nézett dologokat említettem.

De csekkold le itt: http://www.imdb.com/name/nm0005128/

Hátha majd beugrik.

Előzmény: Aragorn83 (1568)
Aragorn83 Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1568

Mostanság a Spartacusban az egyik főszereprő és a BSG-ben is volt egy fontosabb mellékszerepe.

Előzmény: bigbabylon (1558)
Aragorn83 Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1567

Én csak annyiban igénylem a fejlődést, hogy

ad1 legyen színes :DDD

ad2 ha technika, meg cgi és hasonló mókák vannak benne, akkor annak megvalósítása ne ragadjon le 70-80-as évek színvonál

ad3 a színészek egy szappanoperához szükségesnél nagyobb kvalitással és szinészi képességekkel legyenek felvértezve

Innentől már szinte bármit mesélhetnek nekem, örömmel tekintem meg. :)

Előzmény: Törölt nick (1556)
bigbabylon Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1566

Megint lol, azért azt lásd be, ha vélemény, az mindig szubjektiv, legfeljebb objektivan átgondolt:)

De nehéz megfogalmazni milyen a jó sorozat, nem kicsit azért, mert mindenkinek kmás.

Pont ezért nehéz sikereset csinálni, néha bukik amibe mindent bele dobnak és vannak váratlan sikerek.

Az intelligensebben szórakoztató sorozatok közül nekem mostanában az

angolok jönnek be, Sherlock, Misfits, kiesett a cime, amiben a rapper gyerek játszik, Idris Elba....abban

azért nem kicsit a dilis, szexi szájú csaj vonz:))

Előzmény: Törölt nick (1559)
Aragorn83 Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1565

Én láttam az első évadot. Meg is lepődtem a végén a csavaron. Anno akartam is folytatni, de gyorsan eltelt pár év és azóta nem éreztem rá késztetést.

Előzmény: mindenki senkije (1554)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1564

:-))

Látom képben vagy:-)

Előzmény: bigbabylon (1562)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1563

Írtam szmájlit nem?

Na.

Előzmény: mindenki senkije (1560)
bigbabylon Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1562

Lol...ez a Cornelius Ryan is megcsókolhatja ezekért pld Montgomery mester kezét.....

nem emlékszem már konkrétan egyikre se, bele kellene nézni, a Leghosszabb....ba is meg a Messze volt...ba is,

bár  nem irhatják ki, hogy "Ezért a filmért egy katonának se kellet meghalnia" :)

Előzmény: Törölt nick (1556)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1561

Egyetértek teljesen. 

Lehet, hogy nem jó ez a vonal.

Túl sokat várok az újaktól:-)

nem bírom a monotoniát, sem az állandóságot.

Előzmény: bigbabylon (1558)
mindenki senkije Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1560

csak poénkodtam

Előzmény: Törölt nick (1557)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1559

Soha nem szubjektív véleményt hozok fel.

Egyszerűen leírom, hogy gyenge pontja a műnek ez vagy az.

A 24 is egy bóvli ha csak a sztorit nézed. Azonban sikerült olyan szintre felhozni (cliffhangerekkel, rendkívül gyors ritmustváltásokkal, hatalmas értékveszteséget jelentő karakterek kiiktatásával (ami teljesen szokatlan hálivúdban)...stb.) ami elfeledteti a bakikat.

Előzmény: bigbabylon (1552)
bigbabylon Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1558

Látod én pl a Xena-t a mai napig szeretem. Számomra többször nézős az is. :)

Lol, nem ugrik be miben láttam törvénytelen Luszit, de még én is megd**nám:)

Látod, neked meg abban van igazad szvsz, hogy nincs uj a nap alatt.

Mára már elég nehéz klissék nélkül filmet csinálni, hacsak nem valami dán-norvég-izlandi

korprodukciót Jürgenhausen megy a fjordok felé címmel:)

Előzmény: Aragorn83 (1553)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1557

Vajon miből gondoltam....pff.

Oszt engem fikáztok.:-)

Faxa.

Előzmény: mindenki senkije (1554)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1556

Meg is lepődtam tőled...

Nem tudom...lehet bennem a hiba, de igénylem a fejlődést. Ma már nem bírok egy olyan filmet megnézni, ahol nem töltenek a fegyverbe, csak lőnek vele:-))

Amúgy ez is érdekes. Épp a minap láttam a Leghosszabb nap c. filmet a Filmmúzeumon, és brutális akciójelenetek voltak benne, az akkori szinthez képest.Na az ilyet nagyon bírom. De az olyan sorozatot, amit egy gyerek is megír....már bocs de kasza.

Ilyen genya kekec lettem.Mentségemül szolgáljon, hogy ez ösztönös. Csak amikor később-egy ilyesféle társalgás során utánagondolok-nos ilyenkor realizálódik az ok.

Előzmény: Aragorn83 (1553)
bigbabylon Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1555

Igazad is van.

Dr H ban mnden részben a beted alig bajából lett teljes besugárzás,

vérxarás/hányás, szivleállás (többször )stb....az igazgató csaj meg

mindenrészben kikiálltotta ugyan zseninek, de ha vért akart vetetni valakitől rendőrt hivott,

de minden rész végén nyilvánosan lexopta (sorry) mert megmentette a földet.

Ettől függetlenül szrakoztató volt, a karakter karcos "g***sége" meg felülmulhatatlan.

Pirxben megvan mikor a citromfacsaróra kilép és elhuz fent a kávéfőző,

ugyanazzal az effektel ami minden televiziós mesék felnőtteknekben is volt?:)

Előzmény: Törölt nick (1549)
mindenki senkije Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1554

"(Egy részt se láttal a 24-ből?:-))"

igen, nem

egyet sem

Előzmény: Törölt nick (1549)
Aragorn83 Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1553

Ne haragudj! Egyáltalán nem állt szándékomban megbántani.

Viszont én örülök neki, hogy ennyire igénytelen vagyok filmek, sorozatok és könyvek terén egyaránt. Nekem mindig tudnak újat mondani, mutatni még akkor is, ha ezt milliárdszor elpuffogtatott klisék garmadájával teszik.

Nem foglalkozom azzal, hogy kinek mennyire pudvás a foga, mert számomra nem szempont. Ellenben szerintem kákán is a csomót... 

Örülök, hogy ennyire lent van az ingerküszöböm, a szórakoztatást tekintve, mert ellenben szerintem attól félnék, hogy a végén már annyira fölkerülne, hogy alig-alig valami ugraná át az elvárt mércémet.

Látod én pl a Xena-t a mai napig szeretem. Számomra többször nézős az is. :)

Előzmény: Törölt nick (1540)
bigbabylon Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1552

Lol...csak nyugi:))

Neki az a véleménye, neked meg ez.

Amugy közel nem tökéletes a sorozat, a pénzhiány rányomott erősen....én

TH fan vagyok, de a könyvé, a film annyira nem jött be.

BSG-t ha nekiállsz feliratosan tedd, szvsz a szinkronja nem a legjobb.

Pld az elnöktől a hideg rázott, meg Sturbuck is idegesitett, nem beszélve az ifju Adamáról.

Dr House meg angolul zavar Kulka után:)

Illetve szegény Garas Dezső, isten nyugosztalja, mikor ujraszinkronizálták a profit

nélküle (takán Gáti Oszkárral?) majd beledöglöttem...holott Belmondo az tényleg amugy Gáti meg Sztankay

Előzmény: Törölt nick (1546)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.12 0 0 1551

Az orion űrhajó, pirx, Alfa Holdbázis, halál archívuma, gyökerek...imádtam. Most hogy belenéztem, pfejj.:-)

Előzmény: bigbabylon (1547)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!