Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 612
Persze, erre a témára mondta a jobbik, hogy nincs joga addig az EP-nek ezzel foglalkozni, amíg a mi belháborúnkat rendbe nem tette!

Szerintetek azok a parlamenti képviselők, akiknek most ezen fő a fejük mégis mit gondolta Morvai szenvedélyes felszólalására?

Jaaa, hogy nem mondtak semmit? Ha nem dobálnak cipőt valakihez, akkor csakis helyeselhetik....biztos.....
Előzmény: Törölt nick (609)
zividivi Creative Commons License 2009.07.19 0 0 611
Obama is meg fogja engedni, ha meglesz hozzá a megfelelő nyomás.

Előzmény: Törölt nick (609)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 610
oldalfüggetlenül kellene elgondolkozni, hogy miért megy egy olyan ruhában oda, ami egy olyan csoporthoz tartozást mutat fel a parlamentben, akik egyébként nyíltan EU ellenes nyilatkozatokat tesznek.

Értem én, hogy egyébként a kormány nyílt támadására a ruha ellen ( is)eleve kikényszerít egyfajta csakazértis magatartást, hiszen magam is felháborodok azon, hogy ilyen eszközökkel akarják a balosok a bástyáikat védeni.

Jól értem, és az egész tiltogatósdira nekem is a dac lenne a megfelelő reakcióm, és szurkolok nekik, hogy be tudják bizonyítani: így nem lehet kormányozni, mert aki ezzel a módszerrel próbálkozik, nem több egy törpe cézárnál!

Azt is, hogy kint az EP-ben ez egy jó geg az orra alá tolni a többi pártnak, hogy csakazértis.....

De közben sajna nem csak a kormány van porondon a jobbiknál, hanem az egészséges kritikán régen túlmenően van támadva az EU, konkrétan nem módosítási javaslatokkal, a változtatni valókra rávilágítással, hanem konkrétan támadva kritizálják az EU-t! (szándékossággal is vádolják egyébként, ami esetleg még ha nem nyerne bizonyítást, akkor akár rágalom is lehet)

Ilyen történésekkel a háttérben, ilyen "harci színekkel" bevonulni az EP-be, na ezt viszont igenis provokációnak tartom!

Nem bánom egyébként, ha úgy gondolják a jobbikosok, hogy ezt megtehetjük, és írásos garanciát kapok arra, hogy az esetleges negatív következménynek semmi hátrányát nem fogom megfizetni sem én, sem a családom!

Előzmény: SchiSa (601)
NIL Creative Commons License 2009.07.19 0 0 606
Niná! Még le is tolnám - hiszen pszichiáter.
Előzmény: Törölt nick (604)
zividivi Creative Commons License 2009.07.19 0 0 605
Hogyne!

Ha csilagok is vannak rajta!

Az Usa-florkor nem tilos.
Előzmény: NIL (603)
NIL Creative Commons License 2009.07.19 0 0 603
És mit tudni? Az alsónadrág lehet árpádsávos?
Előzmény: Törölt nick (600)
zividivi Creative Commons License 2009.07.19 0 0 602
Dajcs született "liberális".

Egy fészekalja gyártmány.
Előzmény: SchiSa (601)
SchiSa Creative Commons License 2009.07.19 0 0 601
hát persze, hogy provokáció. csak a topikban folyamatosan az így a ballib, úgy a ballib mantra megy. vagy lehet, hogy Deutch is ballib?
Előzmény: Törölt nick (598)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 599
egy népviseletet egy olyan öltözékkel, aminek egyértelmű politikai jelentése van, asszem nem kéne összetéveszteni.
Előzmény: vz55 (587)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 598
ettől függetlenül én is úgy gondolom, még ha az arcátlan jelzőt nem is említeném, hogy igenis provokáció!

Hiszen szándékosan, céltudatosan ment ebbe a ruhába:-D

És mit mondjak, elérte a célját!

Ugratni csak azt lehet, aki ugrik is!
Előzmény: SchiSa (586)
zividivi Creative Commons License 2009.07.19 0 0 596
//"..mért nem raksz be szép arcú SS legényeket ..."//

Mert 6 évtizeddel ezelőtt már kivégezték valamennyit!

Akit nem, az pedig vagy MSZ(M)P-s, vagy SZDSZ-es lett, vagy már eléggé ráncos arcú.
Előzmény: Kékfogú Harald (591)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 595
khm....
szóval nincs ilyen szabály!

akkor viszont szánalmas és szégyellnivaló, hogy az itteni betiltogatósdit már az EP-be is hurcolják:-((((((((((
Előzmény: Fejtágító (569)
zividivi Creative Commons License 2009.07.19 0 0 594
//"...Egyben lehetne kérelmezni, hogy tiltsanak ki minden olyan pártot, amelyik nem tetszik az mszp-nek..."//

Minek kérelmezni?

Szokásuk szerint utasítani kell, és kész.

Ezek az intenácik még mindig Madrid határán állnak a vártán.

Legfeljebb pár évtized után ismét kivégeznek a moszkoviták egy madridi Rajkot rajkót?) maguk közül.

Előzmény: Törölt nick (577)
zividivi Creative Commons License 2009.07.19 0 0 593
//"....kíváncsian várják, hogy a Fidesz az EP-pozícióit miként használja fel arra, hogy tegyen a kirekesztés ellen...."//

Na, erre magam is kíváncsi vagyok!!!!!
nemhívő Creative Commons License 2009.07.19 0 0 592
Persze mit tekintünk ősinek ugye? Mert ha neked a pár évtizedes is annak számít, akkor a rendben a dolog. De ha az ősit évszázadokban mérjük - mint normális esetben szokás - úgy kicsit bajban lennél:) Akkor egy motoros - úgy echte amerikai design szerinti - bőrdzseki amire felvarrnak egy árpádsávos zászlót az már nálad ősi viseletnek számít?:) Maradj már ember!:) Egy fekete mellény rajta egy történelmi zászlóval mióta mondható ősi viseletnek?

Előzmény: vz55 (589)
Kékfogú Harald Creative Commons License 2009.07.19 0 0 591
vazze ti zsidókkal keltek, fekszetek?
mért nem raksz be szép arcú SS legényeket meg kampós orrú randa zsidókat is?
semmi más nem megy át a csökött agyatokon?
Előzmény: vz55 (584)
SchiSa Creative Commons License 2009.07.19 0 0 590
azért néhányan megpróbálkoztak a népviseleti vonulattal. meg különben is: nem egyenruha, hanem formaruha  :-))
Előzmény: nemhívő (588)
vz55 Creative Commons License 2009.07.19 0 0 589
Tudom, hogy Ti, ott a Pártközpontban másként gondoljátok. :- )))))
Előzmény: nemhívő (588)
nemhívő Creative Commons License 2009.07.19 0 0 588
Na ja! De azért a gárdista egyenruháról eléggé problémás lenne azt állítani, hogy ősi...
Előzmény: vz55 (587)
vz55 Creative Commons License 2009.07.19 0 0 587
Öreg vagyok, ezért aztán emlékszem arra is, amikor egy Közép-Afrikai ország küldöttsége az ENSZ küldöttgyűlésén az ősi tollas-prémes- sarus hacukában jelent meg. ( hazája baloldali küldötte tett-e panaszt? Nem hiszem, megették volna.....)
Előzmény: SchiSa (586)
SchiSa Creative Commons License 2009.07.19 0 0 586

és egyfüst alatt ezt a nyilatkozatot is lehetne véleményezni:

"A fideszes EP-képviselő arcátlan provokációnak minősítette a Jobbik EP képviselő ruházati megjelenését az Európai Parlament alakuló ülésen. Arra reagálva mondta ezt, hogy Szegedi Csanád a Magyar Gárda uniformisában vett részt az ülésen."

Előzmény: Törölt nick (583)
Fejtágító Creative Commons License 2009.07.19 0 0 585

Az a Kun B. csakis Kun Borbála térképész lehet.

Másra nem tudok gondolni. :)

Előzmény: vz55 (581)
vz55 Creative Commons License 2009.07.19 0 0 584
Van egy tiszteteletteljes kérdésem: Melyik gárdaegyenruhát tiltják ki? a szlovák gárdáét, a spanyolt, vagy a románt? Vagy a mellékelteket??

Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 583

Szerencsétlen jobbantak, döntsétek már el a kinti hazafiakkal, hogy a jobbik a Nemzet Ébredése vagy a baloldal kreálmánya a nemzeti jobboldal lejáratására

Addig meg inkább hallgassatok és duzzogjatok.

Előzmény: Éhesló (578)
vz55 Creative Commons License 2009.07.19 0 0 582
Hazánk, napjainkban. De fotóztam már a büszke jászoknál Landler Jenő, Hevesben Marx Károly, Nógrádban Fürst Sándor utcát is.

Mit a F.......t várunk ezektől???
vz55 Creative Commons License 2009.07.19 0 0 581
vz55 Creative Commons License 2009.07.19 0 0 579
Eléggéfog hijasnak tűnik ez a rovat. Elvitt a cica néhány hsz-t.???
Éhesló Creative Commons License 2009.07.19 0 0 578
Szerencsétlen ballibentek, döntéstek már el kinti elvtársaitokkal, hogy be van-e tiltva, vagy be kell-e tiltani?
Addig meg inkább hallgassatok és duzzogjatok.
antilla36 Creative Commons License 2009.07.19 0 0 576
Na, ezért kár volt gönczikét kivinni, eddig itthon tette, vagy nem tette, amit akartak tőle, most meg Brüsszelben. Szart keverni, ehhez talán ért valamennyit, de azon kívül semmihez sem!
Fejtágító Creative Commons License 2009.07.19 0 0 575
hát nekem sem tűnik úgy (egyelőre), hogy a külföldi sajtó túl sok figyelmet szentelne e hazánkban méltán nagy port kavart eseményhez.
Előzmény: Törölt nick (574)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!