Kitiltják a gárdaegyenruhát az EP-ből
A Jobbik gárdaegyenruhás bevonulása nyomán a szociáldemokrata EP-frakció arra kérte a testület elnökségét, szerezzen érvényt a házszabálynak, amelynek értelmében katonai és félkatonai szervezet uniformisában nem lehet az ülésterembe lépni
oldalfüggetlenül kellene elgondolkozni, hogy miért megy egy olyan ruhában oda, ami egy olyan csoporthoz tartozást mutat fel a parlamentben, akik egyébként nyíltan EU ellenes nyilatkozatokat tesznek.
Értem én, hogy egyébként a kormány nyílt támadására a ruha ellen ( is)eleve kikényszerít egyfajta csakazértis magatartást, hiszen magam is felháborodok azon, hogy ilyen eszközökkel akarják a balosok a bástyáikat védeni.
Jól értem, és az egész tiltogatósdira nekem is a dac lenne a megfelelő reakcióm, és szurkolok nekik, hogy be tudják bizonyítani: így nem lehet kormányozni, mert aki ezzel a módszerrel próbálkozik, nem több egy törpe cézárnál!
Azt is, hogy kint az EP-ben ez egy jó geg az orra alá tolni a többi pártnak, hogy csakazértis.....
De közben sajna nem csak a kormány van porondon a jobbiknál, hanem az egészséges kritikán régen túlmenően van támadva az EU, konkrétan nem módosítási javaslatokkal, a változtatni valókra rávilágítással, hanem konkrétan támadva kritizálják az EU-t! (szándékossággal is vádolják egyébként, ami esetleg még ha nem nyerne bizonyítást, akkor akár rágalom is lehet)
Ilyen történésekkel a háttérben, ilyen "harci színekkel" bevonulni az EP-be, na ezt viszont igenis provokációnak tartom!
Nem bánom egyébként, ha úgy gondolják a jobbikosok, hogy ezt megtehetjük, és írásos garanciát kapok arra, hogy az esetleges negatív következménynek semmi hátrányát nem fogom megfizetni sem én, sem a családom!
Persze mit tekintünk ősinek ugye? Mert ha neked a pár évtizedes is annak számít, akkor a rendben a dolog. De ha az ősit évszázadokban mérjük - mint normális esetben szokás - úgy kicsit bajban lennél:) Akkor egy motoros - úgy echte amerikai design szerinti - bőrdzseki amire felvarrnak egy árpádsávos zászlót az már nálad ősi viseletnek számít?:) Maradj már ember!:) Egy fekete mellény rajta egy történelmi zászlóval mióta mondható ősi viseletnek?
vazze ti zsidókkal keltek, fekszetek? mért nem raksz be szép arcú SS legényeket meg kampós orrú randa zsidókat is? semmi más nem megy át a csökött agyatokon?
Öreg vagyok, ezért aztán emlékszem arra is, amikor egy Közép-Afrikai ország küldöttsége az ENSZ küldöttgyűlésén az ősi tollas-prémes- sarus hacukában jelent meg. ( hazája baloldali küldötte tett-e panaszt? Nem hiszem, megették volna.....)
és egyfüst alatt ezt a nyilatkozatot is lehetne véleményezni:
"A fideszes EP-képviselő arcátlan provokációnak minősítette a Jobbik EP képviselő ruházati megjelenését az Európai Parlament alakuló ülésen. Arra reagálva mondta ezt, hogy Szegedi Csanád a Magyar Gárda uniformisában vett részt az ülésen."
Szerencsétlen jobbantak, döntsétek már el a kinti hazafiakkal, hogy a jobbik a Nemzet Ébredése vagy a baloldal kreálmánya a nemzeti jobboldal lejáratására
Szerencsétlen ballibentek, döntéstek már el kinti elvtársaitokkal, hogy be van-e tiltva, vagy be kell-e tiltani? Addig meg inkább hallgassatok és duzzogjatok.
Na, ezért kár volt gönczikét kivinni, eddig itthon tette, vagy nem tette, amit akartak tőle, most meg Brüsszelben. Szart keverni, ehhez talán ért valamennyit, de azon kívül semmihez sem!