A fél bengát úgy értettem hogy a villamost részletekbe fizetem ki. Amint a teljes ki van fizetve a mienk. És egy selejtezett Trabanttal amit már félig elbontottak nem tudok vontattni alkatrésznek még megfelel.
Csak most elképzeltem, ha ezt tényleg bezárják, és mindenkit kispadra tesznek, legalább 24 órán át teljes csönd lesz a tömegközlekedési topikok nagy részén :-)))
Mostanra sikerült nekem is végigröhö... izé végigolvasni a topikot, nagy kár, hogy este félbehagytam :-)
124:"A TV ugyanilyen logikával T típus, a "V"-t már az előbb leírtam"
Ezen egy félórát röhögtem otthon, mint egy félőrült, mert azt hittem a TV-n televíziót értesz (mert ott is távirányítasz, ha nyomod a gombokat a távkapcsolón :-), ekkor hagytam abba az olvasást is; aztán mikor eszembejutott, hogy az inkább Stuka, akkor meg mégjobban röhögtem, immáron magamon :-DDD
136:"milyen az a dugott pénz"
:-DDDD Azt hiszem, ez a csúcs :-DDDDD
Ha majd lesz itt egy kis üresjárat, akkor szvsz rendezhetnénk egy best of posts versenyt, azaz kinek melyik hozzászólás tetszett a legjobban :-)
Amúgy meg nem tudom miért, de mindig VVE_főreszelőt olvasok főszerelő helyett :-D
Kiváncsiságból a googléba beirtam ,hogy "banyaielete" a magyar lapoknál kb 269 találatott kaptam.Persze hozzá teszem,hogy nem biztos,hogy más is regisztrálhat más fórumokon banyaielete néven."Kacsa Karolát " is beirtam a guggliba,arra "csak"7 találatott adott.
Az én nicknevemet is beirtam"ARIBOY" 1900 találatott adott ki.:)))
Én inkább a homlokod pöcsételném le egy "HÜLYE VAGYOK" felirattal :D Milyen süllyedő hajót? Azt ami ott az előbb leért a tengerfenékre? Nem kellett volna előbb szólni? :D
megint kezded a felesleges és oktalan hányingert amihez már tegnap is egész nap szerencsénk lehetett? ha nem vetted volna észre itt mindenki röhög és vidám, csak te anyázol itt jobbra balra, teljesen értelmetlenül és cél nélkül. remélem rövid időn belül találsz valami más módot arra, hogy levezesd a stresszt, meg a dolgos hétköznapok közepette felgyülemlett feszültséget...
Én is lementettem a topikot, ha esetleg valaki csinálni akar egy emlékoldalt, és nem mentete le, annk egy fél benga ellenében szívesen rendelkezésére bocsátom :-)))