Okké, majd írok mélt, de csak a jövő 7en tudok biztosat. Ugye megvan még az Lar$ poszter a Talicska könyvben?:))
Amúgy hallottam már egyet kettőt ezek közül, egyedül a COFilth győzött meg, egyedül annak sikerült valamennyire megütni az eredeti szinvonalát (bár inkább csak hangulatilag).
A Dark Tranquility és a Children Of Bodom kifejezetten nem tetszik. A Therion jó lenne, csak a dobos meg sem közelíti Clive Burr-t.
No kérem, megint itt egy tribute lemez. Febr. 18-án Tribute To The Beast címmel jelenik meg egy összeállítás, a következő dalsorrenddel:
Steel Prophet - Ides Of March/Purgatory
Children Of Bodom - Aces High
Rage - The Trooper
Cradle Of Filth - Hallowed Be Thy Name
Grave Digger - Running Free
Burden Of Grief - Prowler
Sonata Arctica - Die With Your Boots On
Therion - Children Of The Damned
Iced Earth - Transylvania (instr.)
Opeth - Remember Tomorrow
Sinergy - The Number Of The Beast
Disbelief - Stranger In A Strange Land
Tierra Santa - Flight Of Icarus
Dark Tranquility - 22 Acacia Avenue
Six Feet Under - Wrathchild
Darkane Powerslave
Lehet gyűjtögetni...
Ja, Nózi, kiolvastam a könyveid, különösen a Maiden tetszett, sokkal összeszedettebb és részletesebb, mint a Talicska. Egy csomó érdekes dolgot megtudtam, és a szövegfordításokkal és magyarázatokkal együtt hallgatni az albumokat pedig kifejezetten jó volt! Valamikor össze kéne futni, és akkor visszaadok mindent. Majd írjál emilt.
88-ban az intercontinental elött vártuk a maident
állok a bejáratnál elmegy előttem egy alacsony baseball sapkás fazon vivócuccal...na ki volt az?
dickinson személyesen..majd infarktust kaptam pedig voltam vagy 15 éves
alacsony de van benne erő!
Bizony, Nausea, az a kis neandertali sportember nagyon jó fomában lesz még 2020-ban is, úgyhogy nem ér cinkelni. Remélem, én is megérem még, na meg ők se hagyják abba a zenélést addig. (Ha jól utánaszámolok, éppen annyi idős leszek, mint Bruce most...). Azért nem bánnám, ha még mondjuk 5 éven belül elvetődnének Mo-ra, mert én erről a 2000-es buliról elég alaposan lemaradtam...
Jóvanna,nem azé írtam,hogy felháborodást keltsek:)
Amit Dickinson a Kisstadionban művelt attól én is infarktust kapnék,pedig még 30 sem vagyok:)
Elvégre Uhrin Benő bácsi is elmúlt 70,és mégsem látszik meg rajta:)))
2020-ban Dickinson még csak 60-as évei elején jár. Pl. Sean Connery mostanában már betöltötte a 70-et, kiváló állapotban. nemrég még akciófilmben is szerepelt.
Dickinson is sportember, 60 évesen jobb formában lesz, mint valaha.
Talán emlékeztek, mit adott elő 2000 júniusában a Kisstadionban. Azt a formáját fogja tartani.
Látom is lelki szemeimmel:
Bruce,miután bevette vérnyomáscsökkentő gyógyszereit, bejön járókerettel a színpadra,majd így szól a mikrofonba (olyan hangon,mint Anti bácsi a Besenyő családból):"Scream for me Montre...őőő...Budapest". Ezután azért összeszedi magát,és Uhrin Benedekhez hasonló mozgáskultúrát mutat be. Steve,és Adrian atlétatrikóban,iszonyat sörhassal érkeznek,hozzájuk képest Balázs Fecó dúshajúnak mondható. Dave rondább,mint valaha,Nicoról nem is beszélve. Ez utóbbit a harmadik szám után lélegeztető gépre teszik a rendezők:)))
:-) Jó bizony! És nem csak a Maident szereti, hanem általában a rock/metal zenéket. Az ízlésemet is nagyban ő alakította ki, hiszen gyakorlatilag a Purple-Zeppelin-Sabbath-Rainbow klasszikusokon nőttem fel (a Rainbow máig is nagy kedvencem). Sajna koncertre sose vittek az ősök, csak otthon hallgattuk a lemezeket vagy a Petőfiről felvett albumokat... (olyan nagyon öreg azért én se vagyok, és mégis itt nosztalgiázom...)
Egyébként ez a 2020-as Maiden koncert nem rossz ötlet, én is szívesen mennék, még sose láttam őket élőben. Most olvasom a róluk szóló könyvet (köszi, Nózi!), izgalmas dolog megtudni, hogy mi is zajlik le a csapatnál egy-egy album felvételekor vagy koncerteken.
Justis: az általad említett dupla albumot nem ismerem. A Silver Wings is azon van? Egyébként a dal múlt héten már 6. volt a szlovákoknál. Elsőre nekem nem nagyon ütött, de minél többet hallgatom, annál jobban tetszik. Ja, és a Children Of The Damned feldolgozása is szerepel a listán Sebastian Bach előadásában, szerintem az is elég jól sikerült!
Még nagyon messze vagyok akárcsak attól, hogy gyerekem legyen, de érzem, milyen nagyszerű lesz, ha már az ember a gyereket is viszi rockkoncertre.
Nekem ilyen "nem adatott" meg. Ez persze nem panasz, de kicsit irigyellek.
És persze nagyon szívesen mennék 2020-ban is Maiden-koncertre. MTK Stadion, 2020. június 4., 19h. Előzenekar: az újjáalakult Mood.
Új Bruce Dickinson nóta (legalábbis nekem új...)van fenn a szlovák slágerlistán, a címe Silver Wings. Rögtön a 12. helyen nyitott, mint új belépő. Lesz ez még feljebb is szerintem....
melóba menet a nyugatinál szoktam látni egy helyes maiden pólós lányt, nagyon jól fest, öröm nézni hogy azért még némelyik nőnek van ízlése!:-)
szívesen mesélnék neki régi maiden koncertekről!:-)
Igen, van benne valami nagyon vonzó:-) (bár a munkatársaimnak nem ez volt a vélemenye...)Mondjuk én nem vagyok egy romantikus alkat, és szívesen nézegetem a sírból kimászó Eddie-t is a lemezborítón (mennyit hallgattuk otthon apával a bakelit fénykorában!), sőt és is rajzoltam róla egy "portrét". Szerintem nagyon ötletes rajz, ahogy a fába olvad Eddie, és hátborzongatóak a csigolyái...:-) Egyébként nekem azért ez a póló van meg, mert ezt kaptam Eddie-vel egyidős unokahugomtól...
Na tessék: nemrég pont azon gondolkoztam, hogy a Maiden-pólók közül a Fear Of The Darkosat miért lányokon látom inkább? Van valami speciálisan a nőket vonzó a fába csavart Eddie-ben?
Én pl. akkor találkozom Maiden pólós csajjal, ha az van rajtam, és a tükör előtt állok...:-) Szép Fear Of The Dark-os. Csak valahogy melóban nem kultiválják annyira...:-)
Nemtom, én biztos nem vagyok tag. Pólóm az nincs, de a melltartóm egyik felére az van írva hogy: Iron a másik felére meg hogy: Maiden... Szerintetek ez jelent valamit??? :-)))