Keresés

Részletes keresés

Zsuu Creative Commons License 2003.12.15 0 0 1021
Remélem az Astros jó csapat lesz és Clemens is igent mond. Mekkora szívás lenne Steinbrennernek. (Szegény, őt most minden NYY szurkoló utálja.)
Régen sokat közvetítette őket az NBC, és már akkor szimpik voltak: Bogar, Bagwell, Biggio. Ebből Bogar már nem játszik (ott).

Amit fighting-nak írtál azzal már akkor egyetértettem, amikor még Pöti Yankee volt. Most pedig különösen :-))). De! Azért a Yanks nem mindig tud nyerni. Már 3 éve nem tudnak!

Hogy Pöti mért nem (sem) ment a BoSox-ba: "I just couldn't do that to my teammates."

Zsu

Előzmény: jani_wan (1016)
uh Creative Commons License 2003.12.15 0 0 1020
It's cheating only if you're caught.

Es elkaptak. Tehat csalt. Persze, hogy hibazott, hogy csalt.

uh Creative Commons License 2003.12.15 0 0 1019
Asszem a 3. volt, azon vitatkoztunk, mikor kap save-t a dobo. Jossz egy sorrel azota is. :)
Előzmény: jani_wan (1014)
stero Creative Commons License 2003.12.14 0 0 1018
Ismered a mondást:
"Addig nyujtózkodj amíg a takaród ér!"

És ugye Yanks takarója elég hosszú. De ezt csak az utolsó pár évben szajkózzák. Ha visszanézed a történelmünket a bajnokcsapatok gerincét szinte csak olyan játékosok adták akik csak nálunk játszottak. Gehrig, Mantley, Dimaggio, Maris, Berra, Munson, Jeter, Williams stb. Természetesen vannak kivételek pl: Jackson vagy Ruth. Sok jó játékos nem biztos, hogy bajnokcsapat lesz. Sőt. Szóval nem csak a pénz számít. Amugy igaz az összes new yorki major klubra, hogy tele van, volt mindig pénzzel.
És majd 20 évet kellett arra várnunk, hogy megint bajnokcsapatunk, dinasztiánk legyen. Nem egy-két játékos hanem csapat. A '80as években és a '90 évek elején voltak egyéni díjazottaink, de a playoff közelébe sem jutottunk. És mindegyikük odadná mindenét egy gyűrűért főleg Mattingly aki félisten Bronxban. Bonds is kirakhatja az MVP díjait az ablakba A-Roddal együtt meg a többiekkel. Mindig ott lesz a kis megjegyzés a végén.

Clemens nyilatkozott valszeg játszani fog az Astrosban. Ha ez így lesz szurkolni fogok neki Steinbrunyát meg a pokolba kívánom. Pöti+Rakéta szerintem min. 35win a szezonban.

Sosa meg ténleg nem csalt. Csak hazavitte az ütőit de elcsúszott mert a kertész fellocsolta a kertet. Az ütői meg olyan szerencsétlenül estek a földre, hogy betört az összes eleje. Ejjj, gondolta majd megjavítom. Betömöm valamivel.
Mese ez is meg az is.:-PPPPP

fighting Creative Commons License 2003.12.13 0 0 1017
Jó ez igaz, hogy sehol nincs leirva, hogy többet kell költeni, mint a többiek, de az sincs leírva, hogy csak ugyan annyit, mint a többiek!
Ja és a sok pénz még nem minden, lsd Mets!:)))
jani_wan Creative Commons License 2003.12.13 0 0 1016
Zsu
-----
"Astros a looser team" - Szerintem a Houston nagyon okosan kolti a penzet evek ota (na jo a Hidalgo nem jott be),
nem az o hibajuk hogy nem nyertek bajnoksagot eddig. Nem minha szeretnem hogy nyerjenek :))
A Pettitte igazolas is zsenialis. De hogy Pettitte nem Bostonba ment, azert van mert a vegen ugyis mindig az van
amit a nok akarnak. :)
Mondjuk jobban orultem volna ha a Pettitte csalad Tampaban lakik. :) Vagy Alaszkaban. :))
Azert remelem hogy Clemens tv-n nezi jovore a meccseket es nem a Cubs ellen dob.
A Cardinals meg kezdheti klonozni Pujols-ot es Matt Morris-t, hogy versenyben legyenek jovore a csoportban.

fighting
-------------
Sokan a Yankees-t utaljak, es nem a rendszert. A csapat kezzelfoghato valami, a rendszer nem az.
Es a Yankees egy gepezet ami tonkreteszi rengeteg ember szorakozasat.
Az igaz, hogy nincs Salary Cap, de az sincs leirva hogy kolteni kell 5-szor, 10-szer annyit, mint a tobbi csapat.
Mi abban az erdekes ha mindig ugyanaz a csapat nyer?
Mi abban a jo hogy a csapat akinek szurkol az ember, mar a szezon elott majdem teljesen
eselytelen? Ok, csodak meg vannak, de a szezon kozepen meg Floridaban is kongott a
stadion az uressegtol. Vajon miert?

Egy amerikai mondta nekem: "a Yankees-nek vagy szurkol az ember, vagy utalja oket. Kozeput nincs."
O New York-i volt, es a legnagyobb Yankees Fan akivel eletemben eddig talalkoztam!

stero
-------
Sosa nem csalt, csak hibazott. Nagy kulonbseg!
Es hogy a Cubs nem fog nyerni? Ezt mondtak a Marlinsrol is!

mindenkinek
------------------
itt egy link, ezt erdemes elolvasni. En jot rohogtem:
http://sports.yahoo.com/mlb/news?slug=imaginethepossibilities&prov=tsn&type=lgns

"Let's rute-rute-rute for the Cubbies
if they don't win it's a shame."

jani_wan Creative Commons License 2003.12.13 0 0 1015
Remelem K-Brown jol dob jovore mert ezzel az igazolassal felkerul a Keepereim koze. 5 jatekost tarthatok meg
es eddig o nem volt koztuk. Es van 8-9 jeloltem 5 helyre. Mar csak az hianyzik hogy a Juan Gonzales is
valahogy a Yankeeshez keruljon es en tuti megorulok. Akkor lenne 10 jatekosom 5 helyre. Vagy csalok es
minden korben kettot valasztok. :))
Mint experttol kerdezem, te melyik 5-ot tartanad meg?
A-ROD
Jeff Kent
Mike Lowell
Hank Blalock
Preston Wilson
Bobby Abreu
Juan Gonzales
Kevin Brown
Mariano Rivera
Trevor Hoffman
Esteban Loaiza
Brendan Webb
Előzmény: riska (1011)
jani_wan Creative Commons License 2003.12.13 0 0 1014
Nem igazan emlekszem, de lehetseges. Mar regen volt es azota neztem egy csomo meccset.
melyik meccs volt, a 3. vagy a 7. ? Mert a 7.-et nem lattam.
Előzmény: uh (1005)
Zsuu Creative Commons License 2003.12.13 0 0 1013
Bocs uh!

Még egyszer megnéztem, és a legutóbbi cikkben, amit Wellsről találtam (12.08.) a Yankees.com-ban az van, hogy csak közel vannak Wells (drága szerelmem) leszerződtetéséhez. Csak én már annyira akartam, hogy meglegyen, hogy mindent rózsaszínben láttam.

Zsu

Zsuu Creative Commons License 2003.12.12 0 0 1012
Ja, az esze is elment! Azért remélem Clemens leigazol az Astroshoz, végül is ő volt az egyik "nagyokos", aki rábeszélte Pötit: "Nem bánnám, ha itt játszana, hiszen bérletem van az Astros meccseire!"
Azért megnézném Mr. Georgie S. arcát, amikor Clemens is felveszi a vöröscsillagos sapkát.

Állítólag (sajtó infó) Pöti apja azt szerette volna, ha kisfia a Yanks-nél marad. Végülis érthető, nem azért nevelte ki a rendőr papa milliomos baseballsztárrá a fiát, hogy egy looser team-ben játszon.
Mrs. Pettitte (Laura) viszont nyomta Pötit, hogy menjen haza játszani. Hát feleség az ilyen? Ennyire nem lehet vki önző! Nem fogja fel, hogy a férje karrierjéről van szó? Ha én lennék a felesége, már régen elfogadta volna a BoSox 54 milkás ajánlatát (amit visszautasított-már akkor elment az esze).

Azért remélem, hogy az Astros bejut a rájátszásba és ott már bármi lehet. A clubnál mindenesetre most nagy projectbe kezdtek.

Zsu

Előzmény: stero (1010)
riska Creative Commons License 2003.12.12 0 0 1011
egy nem baseball fórumon került szóba dec. elején Brown ny-i szerződtetés, akkor írta valaki:
ez igaz?!?!? remélem sikerül NY-nak leigazolni, és miután odakerül leesik a keze!!!
na én ilyet nem kívánok természetesen, de nagyon jót röhögtem rajta :))
Előzmény: stero (1007)
stero Creative Commons License 2003.12.12 0 0 1010
Pöti nyilatkozata: "Clemens itt él Houstonabn, csatlakozhatna a csapathoz még egy évre."
Hát már csak ez kéne. Nem elég, hogy ő elmegy de még az esze is.
Zsuu Creative Commons License 2003.12.12 0 0 1009
Igen, egy évre, Minor League szerződést kapott.
De Torre úgyis fogja játszatni :-))).

Zs

Előzmény: uh (1008)
uh Creative Commons License 2003.12.12 0 0 1008
Wellst mar leigazoltak?
Előzmény: stero (1007)
stero Creative Commons License 2003.12.12 0 0 1007
Megtörtént az ami napok óta a levegőben lógott. Pöti helyére érkezett az LAból Kevin Brown. A Dodgersbe ment Jeff Weaver (végre megszabadultunk tőle), két minor league játékos és 3millió $. A rotáció akkor vhogy így fog kinézni. Mussina, Brown, Contreras, Wells, Lieber.
Előzmény: stero (1006)
stero Creative Commons License 2003.12.11 0 0 1006

kár érte, nagyon kár...bírtam
uh Creative Commons License 2003.12.08 0 0 1005
Te nem az a srac vagy, aki mellettem ult a Boxutcaban a Yankees-RedSox meccset nezve? (Clemens-Pedro playoff meccs)
Mer' akkor meg beszelunk! :)
Előzmény: jani_wan (1001)
fighting Creative Commons License 2003.12.06 0 0 1004
Azt pedig végképp nem értem miért kell mindenkinek utálni a Yankeest?
Igazából sokan nem is a Yankeest utálják, hanem a rendszert. Ez olyan, mint Európában a Real Madrid, inkább üljön nálunk a kispadon, mint másnál játszon.
Az egy másik kérdés, hogy erről nem a Yanks tehet, hanem a baseball vezetősége!:((((
Előzmény: stero (1003)
stero Creative Commons License 2003.12.06 0 0 1003
Az ujjamat nem szopogatom ha figyelmesen olvasnál. Olvasni is tudok, meg is értem, úgyhogy ezt nem is taglalnám tovább. Az pedig, hogy mi fikció és mi nem, mi a sci-fi és mi nem azt majd az idő eldönti. Ezt hívják rumornak. Az pedig, hogy a Cubshoz megy A-Rod, na az a hülyeség. Hiába keres qrva jól sosem lesz bajnok a Rangers csapatával. Mint ahogy a Cubsszal sem. Te is csak abban reménykedhetsz, hogy hamarabb letelik nálatok a 100 év mint a BoSoxnál. Idézem:"ha a Red Sox idén nem nyer ezzel a csapattal akkor soha". Hát nem nyertek. A bostoniak inkább kosarazzanak.

Azt pedig végképp nem értem miért kell mindenkinek utálni a Yankeest? Azért mert megtudják fizetni azt akit akarnak? Vagy azért mert a leggazdagabb sportklub az egész világon? Vagy esetleg azért mert ők nyerték a legtöbb WSt? Ez nem zavar egyáltalán. Útáld! Ettől a Cubs nem fog nyerni semmit pláne ilyen játékosokkal. Sosa the cheater. :-PPPPPPPPPPPPPPP

Még vmi! Ha esetleg nem mondtam volna még divatfan sem vagyok

Előzmény: jani_wan (1001)
JAX Creative Commons License 2003.12.05 0 0 1002
tudjuk :) jött róla tegnap jenki breaking news :)
Előzmény: fighting (999)
jani_wan Creative Commons License 2003.12.05 0 0 1001
stero
-----
Nem akartam a lelkedbe gázolni. De ugy tűnik sikerült. Az hogy szopogatod a kisujjad az a te magánügyed. De azt még csak nem is feltételeztem, hogy olyasmit is megosztasz velünk, ami ilyen uton tudatosul benned.
A probléma inkább abból addódik hogy feltétel nélkül elhiszel mindent amit olvasol, vagy nem olvasod el figyelmesen. (köszi de nem kell link, elhiszem hogy a cikk létezik, és a leborulást is mellőzheted). Az újságirókat - a Baseballhoz jobban értenek mint a te, ezt nem is vonom kétségbe :) - azért fizetik hogy irjanak. De néha az cikkek erősen a sci-fi határát súrolják. És amit te itt "idéztél" , inkább volt fikció, és teljességgel nélkülözte a realitást. Valószinüleg a cikk szerzője hozzátette, vagy legalábbis kellett volna, hogy arra hogy A-ROD lesz a SS és Jeter a 3B kevesebb az esély, mint arra hogy gyapotott termesszenek a Plutón. Én is olvastam olyat, hogy a Cubs-hoz is jöhet az A-ROD. Egy teljes oldalt teleirt az ember. Még netes szavazás is volt ...stb. Mégse gondolta senki se komolyan. És én se tartottam érdemesnek arra, hogy a Cards szurkolókat riogassam vele.
Ami a nagy tudásomat illeti tévedésben vagy.
Nem tudom honnan vetted azt hogy én valami überokos vagyok. Én is csak annyira vagyok informált, mint egy átlag baseball rajongó. Egyszerüen csak nem hiszek el minden hülyeséget, és szó sincs komoly nagytudású emberről.
Ami a mezszámos "poént" illeti, ez nyiván valami Yankees vicc lehet, mert ez, és a hasonló viccek minden más csapat rajongója számára inkább egy újabb adalék ahhoz hogy még jobban utálja a Yankees-t.
"Every time the Yankees make it to the World Series, or even to the playoffs, it diminishes the fun of the game. No one outside of New York and transplanted New Yorkers cares to see the Yankees play in the World Series anymore." - és ezt nem én mondtam.

Atmo
----
egyetértek, a Pujols lehetett volna MVP, de a szavazók sajnos azt is nézik, hogy bejutott-e a playoffs-ba a csapat.
A visszatekintésed szép munka, de néhol nem értek vele egyet, de ez nem számit. A lényeg hogy Cards drukker nem vagyok és nem is leszek, mert:
"Let's rute-rute-rute for the Cubbies
if they don't win it's a shame."

lao-ce Creative Commons License 2003.12.05 0 0 1000
999 !

fighting Creative Commons License 2003.12.05 0 0 999
Yankees megszerezte Javier Vasquezt!:(((((
stero Creative Commons License 2003.12.04 0 0 998
Al egyszerűen minden ami St.Louis :-))
Előzmény: uh (996)
atmo shenton Creative Commons License 2003.12.03 0 0 997
A legtöbb hozzáértő szerint Pujols érdemelte volna, kivéve akik szavaztak róla...

BéKa: nem tudom, miért aggódsz, egyszer már levertél. Szerintem nem a hétvégi lesz az utolsó meccsünk ebben az idényben. :)

uh Creative Commons License 2003.12.03 0 0 996
Nem, Al Macinnis is Cards szimpatizans.
Előzmény: atmo shenton (992)
stero Creative Commons License 2003.12.02 0 0 995
Nálam Pujols lett volna az MVP ha ez vigasztal...
fighting Creative Commons License 2003.12.02 0 0 994
Hát Cards drukkerr?l nem nagyon tudok, sajna te is egyke leszel, mint én a Bravessel vagy Jani a Cubs.:(((
Bezzeg Yanks szurkolóból van annyi, mint égen a csillag!:))))
BéKa_d Creative Commons License 2003.12.02 0 0 993
Ha leadod a hétvégi amcsifoci meccsünket, akkor én szívesen leszek Cards szurkoló...:-)
atmo shenton Creative Commons License 2003.12.02 0 0 992
Van itt még valaki Cards szurkoló rajtam kívül?
Kis visszatekintés az idényre

Alapszakasz eredménye: 85-77
3 győzelem hátránnyal harmadik hely az NL
Centralban

Home Runs: Albert Pujols 43
Average: Albert Pujols .359
RBI: Albert Pujols 124
Runs: Albert Pujols 137
Steals: Edgar Renteria 34

Wins: Woody Williams 18
ERA: Reliever Jason Isringhausen 2.36, Starter Matt Morris 3.76
Strikeouts: Woody Williams 153
Saves: Jason Isringhausen 22

A szezon fénypontja:
Albert Pujols hajtott a Triple Crown-ra – csak az RBIk miatt maradt le róla.

A szezon mélypontja:
Szeptember elején 5ből 4 vereség a Cubs-tól, amivel alapjában véve elszálltak a playoff reményeink.

A szezon legjobb lépése:
Sterling Hitchcock elhozatala a Yankees-től nagy erősítés a következő idényre. 6 startból 5-1et csinált, miután ide került.

Kulcsjátékos:
Matt Morris – bár Pujols a támadójátékunk alapja, azért nélküle is egész rendesen boldogulnánk. Morris helyettesítése viszont komoly nehézséget jelentene. Egy ász dobót nem lehet csak úgy leakasztani bárhonnan. Ha megtalálja régi önmagát, akkor jövőre lehetséges a playoff.

Az ígéret:
Bo Hart - backup 2B. Igen meggyőző volt, mikor lehetőséget kapott. Ha így fejlődik, lehet gondolkozni Vina eladásán.

Jó volt:
Albert Pujols évről évre egyre jobb és jobb lesz, de a legszebb Woody Williams visszatérése volt, aki a katasztrofális 2002es idény után idén 18at nyert. Leginkább az ő teljesítménye volt az, ami versenyben tartotta a csapatot.
Támadójátékunkat 2. helyre rangsorolták az NLben, 5. összesítésben. Azért elég sok olyan meccset nyertünk vele, mikor a dobóink bénáztak. A védekezés legjobb az NLben (csak 77 error egész idényben), összesítésben is csak a Seattle előz meg.

Rossz volt:
A sérülések hazavágták a csapatot. Morris hol a vállával nyűglődött, hol az ujja tört el, majdnem 3 hónapot kihagyott. Isringhausen se játszott 2 hónapig, ez is elég nagy csapás volt.
Marrero vagy J.D. Drew nem hiányzott annyira, csak a fantasyban.
Egyébként meg úgy ahogy van, egyszerűen peches idény volt. Pldául Garrett Stephenson nem dobott rosszul (ERA: 4.59), de csak 7-13ra futotta belőle…

Igazság szerint meglepően sok volt a probléma a csapat körül. Nem igazán állt össze a dobó egység, ezért erősíteni kellett, ami végülis sikerült. Nem kell újra felépíteni a csapatot, csak kicsit seggbe rúgdosni az emberkéket, meg igazolni egy-két FA startert, és akkor felvehetjük a versenyt a Cubs-szal.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!