több felől is érkezne nekem pénz az usából, internetes eladás. most regelek a paypalra. mivel kell rendelkeznem ,hog yutána azt a pénzt (miután most már mo-ra is jöhet a pénz) meg is kapjam? milyen kártyás számlát kell hozzá nyitnom?
hello!Kártya hozzáadása után hogyan tudok pénzt feltenni a számlára? Ezt írja ki:
Add Funds is Not Available
PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account. You may, however, use other funding sources to make a PayPal payment, including credit cards and your PayPal account balance.
április 28-án fizetetm utoljára paypallal, így kicsit le vagyok maradva. jól látom, hogy felemelték az alap-limitet 100-euróról 500-ra? ha igen, ez mikor történt? (használtam a keresőt de nem adott ki ezzel kapcsolatban találtatot) köszi előre is!
Kap egy e-mailt, hogy pénzt kapott és lépjen be. A belépéskor ott a register link. Ha nem regisztrál, akkor vissza kell vond a tranzakciót. Valahogy így működik.
Próbáld ki úgy, hogy küldesz saját magadnak 1 forintot, és akkor látni fogod mi történik.
Szvsz. el sem küldi. Épp most délután fizettem egy amerikai tagnak,és mielőtt még a pay gombra nyomtam volna,előtte már beazonosítja a címzettet,hogy valóban regelve van náluk. (verified premium member,vagy mi volt a tag). Vagy csinálj egy freemail címet,ami természetesen nem lesz regisztrálva a paypalon,és küldj rá egy eurót... aztán kiderül mi lesz. Jobb ötletem nincs.
Ez ok!
De akkor most ha én elküldöm a pénzt olyannak aki még nem regisztrált akkor mi lesz?
Kap egy e-mail, hogy regisztrálja magát?
Visszajön nekem a pénz, hogy nem teljesíthető?
Hetekig kolbászol valamerre mire visszaér?
Regisztráció nélkül nem tudja megkapni. Tehát két lehetőség van: 1. Regisztrál, és megkapja a pénzt. 2. Nem regisztrál, és akkor más módon kell elküldd a pénzt.
Igen tudom! Olyan tranzakciót már sikeresen végrehajtottam.
De most paypal nélküli ügyfélnek kellene utalnom de valamiért az ebay bele tette a paypal-os tranzakcióim közé. Engedné is a rendszer az utalást de nem merem végig vinni mert nem tudom hová megy a pénz és mi fog vele történni.
Sziasztok! A segítségeteket kérném! Paypal-on keresztül történne egy tranzakció de a fogadó félnek még nincsen paypal-ja. A rendszer engedné a dolgot de nem tudom mi lesz ezek után.
A fogadó fél hogyan, miként, mennyi idő alatt kapja meg a pénzt?
Van valakinek tapasztalat?
Segítségeteket előre is köszönöm!