Off topic: Úgy tűnik Bóka Bendegúz megelégszik a langyosvízzel, 2025-ig hosszabbított a Füreddel. No offense a Füred irányába, de szerintem többre lenne hivatott attól a szinttől. VB statisztikája hatékonyságban és gólok számában Wanne szintjén volt, ami nem kis szó. Szerintem valahol ez szomorú, hogy egy válogatott, a posztján NO1 játékos ennyire nem nyitott az előrelépésre... Persze lehet mondani, hogy egyszer már megégett, de abban azért szegedi szenttehét Pastor keze vastagon benne volt.
Köszi, igen, stimmel az ágrajz. A Kiel/Nantes még nem dőlt el, illetve a Plock is villanthat Portoban ha tovább akar jutni (én drukkolok nekik nagyon). Nem gondolom hogy a GOG megkegyelmez a Zágrábnak, főleg, hogy nekik is kell a pont.
Közben a lengyel oldalakon megy a vita Kosorotovval kapcsolatban, hogy a klub által korábban kommunikált influenza miért tart ilyen sokáig, miközben a lelátón ott van és a városban is látják autókázni...
Van aki azt mondja, hogy olyan beteg, hogy veszprémi gyógykezelésre szorul. :D.
A csapat hétvégi 11 gólos sikeréből Fazekas 4 góllal vette ki a részét.
Hozzátenni, bármit nem lehet, elbenni belőle nem érdemes. Köszönjük amit adtál, amit "bénáztál", feledjük. 😃 Ha a csarnokban pályára lépsz, taps köszönt.
Szerintem az ő leigazolását már Laciék is megbánták. Egy jó Eb-je volt a srácnak és utána elég nagy lejtmenetben van ,vagy legalábbis semmi extra nincs benne .Eggyátalán nem fog nyerni vele sajnos a klub ráadásul a legnagyobb baj ,hogy az ő posztján van több olyan is akinek nem túl meggyőző a játéka. Ha lenne egy jó irányítója a csapatnak mellette még azt mondom belefér ,de így hogy nincs sajnos vele csak egyet többen van a csapat.
Mondjuk összességében Casado statisztikája szerintem nem olyan rossz, ha az eddigi 21 Budesliga meccsét nézzük.
Ő lőtte a Melsungeni csapatból a legtöbb gólt, és ő adta a legtöbb gólpasszt is. Ráadásul a gólpasszok számát tekintve nem csak a Melsungent nézve jó, hanem az egész Bundesliga mezőnyt nézve az 5. legtöbb gólpasszt adta.
Állítólag még pár hónap. Utána utazhat minden bajnokira, a szövetség minden költséget, így utazás is finanszíroz. A másodedző is hazaköltözhet vajon vele, vagy magyart választ?