Nem gondoltam, hogy vannak még akik Bp-en laknak, de természetesen elviszlek benneteket szívesen(ha minden jól megy... ez 99%...mármint, hogy jól megy)
Dobj 1 mailt, s megbeszéljük... nyilván ismerjük egymást, mert sajnos azért annyira sokan nem, vagyunk, hogy legalább látásból ne menne...
Oázist (ha az akire gondolok) arcról be tudom azonosítani... (feltéve ha szombaton tényleg ő próbálta meggyőzni Ádámot, hogy hülye...:-)) (magas, söétbarna haj, kialvatlan szemek... néha idegenbe egy buszon utaztunk...)
Jövő héten irány Eger! Adok egy újabb esélyt a "fiainknak"... Sztem leszünk legalább 100-an, talán érdemes lenne a bulizást is előrehozni, s erre Egerben rengeteg lehetőség van (Szépasszony völgy, Dobó tér stb)... így onnan együtt mehetnénk a csarnokukba...
Ja jelzem, h. a haverommal Bp-ről dél környékén indulunk, van 2 hely a kocsiban hozzánk hasonló köcsög Pestre költöző Olajszurkolónak...:-)
Mint semleges szurkoló szívesen megnézném a meccs felvételét, no persze nem a szép játék miatt. :-)
Amúgy panaszra semmi okotok, hiszen nekünk volt olyan meccsünk Egerszegen, amikor a végére 3 emberünk maradt a pályán, a többiek kipontozódtak.
Ebből a szmeszögből nem sok a 3 center kifújása. :-))