Keresés

Részletes keresés

Weres Creative Commons License 2003.01.02 0 0 629
Félreértettél enba. Ma éjjelre gyakorolni, meg vasárnap is, aztán hátfön akarja látni a fejedet egy megbeszélésre. Over.
Előzmény: Kegg4RD (628)
Kegg4RD Creative Commons License 2003.01.02 0 0 628
Én nem tudom. A főnöktől függ hogy látni akar most, vagy ráér-e szombatig, vasárnapig, vagy hétfőig. Bár az az igazság, hogy megint szép fejem van :) Sőt. Még mindig. Addigra megborotválkozom, meg alszom is 1-2-t.
De azért mondd hogy szerinted mi legyen.
Előzmény: Weres (624)
Weres Creative Commons License 2003.01.02 0 0 627
A jo pap holtig, tudod... :)

BHD csak divxben van meg de gondolom te a soundtrackre gondoltál... Valakinek megvolt de már nem vágom hogy kinek. Lehet hogy Mykot ráállitom.

Előzmény: Kegg4RD (626)
Kegg4RD Creative Commons License 2003.01.02 0 0 626
Most per-pill a black hawk down-t kéne beszereznem magamnak, de sehogy se megy.
Neked megvan?
Az a szám kéne, ami a film elején megy. A hegedűvel, aztán meg jön a Barra Barra track. Szal nemtom hogy az ilyen main theme? vagy akármi, és kaaza-t meg ilyen otvarokat nem rakok fel.

Hát én nem sokat pihiztem. Ma éjjel+reggel+idáig nyomom a premieret :)
Király effektet csináltam megint. Bár úgy éreztem még nem faja, aztán qla felkelt. Mondja mit csinálok? Mutatom neki. És durr rávágja: qrvaállat! nagyon zsír!

És persze mondanom sem kell, hogy megint rájöttem néhány új, hasznos dologra. :)
Örökké tanulók maradunk :)

Weres Creative Commons License 2003.01.02 0 0 625
73k
Weres Creative Commons License 2003.01.02 0 0 624
Hát enba. Aszonta a boss hogy ha akarsz már ma is bejöhetsz gyakorolni. Asszem a Gábor van bennt. De ez most nem azt jelenti amire gondolsz. :) Mindegy ha ráérsz akkor gyere. Némileg megváltozott a beo és nem tudjuk neked adni azokat a napokat amikröl beszéltünk, de igy is lepasszolt egy csomo enbazt miattad. Ergo a legszebb arcoddal gyere be nekem hétfön, mert annyi szépet mondtam rolad hogy már égett a fejem. :) Ha meg bejösz neki megkapod azokat amiket beszéltünk a jövö honapban, plusz a szombat délelöttöt. Ez nem tudom mennyi lové de mingyá kiszámolom...
Weres Creative Commons License 2003.01.02 0 0 623
Hmm. Na igen bevallom üt rendesen. :)

Most kicsit leállt az agyam. Kurvajo volt két napig tespedni enbaz! Semmit nem csináltunk csak feküdtünk. Ha ilyen nyugis lesz az egész évem akkor kinevezem 2003-at a bestofnak az bessztos.

Kria! Egyben mondom azt is! Segitek az albiban ahol tudok... Vajon miért? :)

Kegg4RD Creative Commons License 2003.01.01 0 0 622
Akkor jó az élet amikor zajlik! Ez a legnagyobb igazság az összes vicc között!

Főleg ha a zajlás egy emelkedő sorból áll :)
DOUBLE KILL!
MONSTER KILL!
MEGA KILL!
LUCIDORIUS!
HOLY SHIT!

/bár lehet hogy elbaszott a sor, de a célt szolgálja, rendesen!!! :)/

Kegg4RD Creative Commons License 2003.01.01 0 0 621
És így még 1 plussz téma képpen itt egy levelem CSirke barátomhoz:

"
kegg4rd@freemail.hu Mappa: elküldött 23. levél

Dátum: Sun, 29 Dec 2002 15:14:05 +0100 (CET)
Feladó: "ISF-Keggard"
Címzett: isfcsirke@hotmail.com
Tárgy: Szeretlek Titeket!!!

Szia!

Kár, hogy egyből indult a vonatotok. Azaz hogy így számoltátok ki. Jó
lett volna, ha van 1-2 óra szabadidőtök, aztán megmutattam volna a
kérót :)

Kétszeresen is igazad volt... Sőt. Már megint csak neked volt igazad.
Farok vagyok.
Ugye mondtad hogy fogom én még máshogy is érezni, látni a dolgokat.
És remélem csak soká olvasod ezen sorokat, mert nem az ünnepek
alkalmával szeretnélek ilyennel zaklatni. De úgy érzem leírom, Tudd
hogy mi van velem.
(Na ezt a sor most közben beírom ide. Már írtam fél oldalt, és most
jövök rá, hogy lehet nem is így történt. qrvára nem vágom most mi van.
Mi történt tegnap?? Hol voltam?)

CSütörtök délután 4-kor kezdődött az egész. Akkor keltem fel. Jött is
qla, aztán moviepöcsörészés, 2 war, stb... Egészen elvoltunk reggel 7-
ig, aztán ment haza fürdeni, csicsikálni. Hazajövetkor csörögtél rám.
A pályaudvarról hazajőve gép mögé kv-val. Nem voltam álmos, csak
félfáradt. Szal olyan, hogy nem érzed magad hulla fáradtnak, hogy
ágybaess, de azért valamennyire fáradt vagy. Mind1.
Jött Muterom főnöke a szánkóért és mehettem fel a galériára. Szép
volt. Telt tovább a nap.

Délután megjött qla, aznap este kb. csak egy Mc Donald's volt a
program, tovább gyártottuk a moviet. Ám 21-kor feljött weres, hogy
aznap is menjek be hozzá "melózni". Végülis dumálás miatt, de azért
mutatja, hogy mit kell majd csinálni, hogy s merre, stb... És persze volt
finomság is. Ehh! Jött még 2 arc, így lettünk 5en, aztán így elsőként 2
ment körbe. Visszamentünk, elhelyezkedtünk, és a TV-re kötött laptop
nyomatta a filmet, melynek címe: Nekem lámpás adott az Úr. Phu! Kész
az a film. Eddigi legjobb film, amit valaha láttam. Legjobb színészi
alakítás. Kappa nagyon ott van! És a magyar nyelv!!! Micsoda
dialektusok vannak benne.. Tyíííhaa! Kész. Aztán első CD vége, pihenő,
2 újabb cigivel egy 5ös levegőzés :) 2. CD be. Ehh. Nem kicsit ütős az a
film.
Amikor rájöttem miről szól a film, úgy a 3/4-edénél, akkor volt a mindent
levágó bevágás. Kb. 300 diák röhög a kamerába nézve rajtad! :) Wow!
Először csak nézek ki a fejeből, látom, hogy néhány diák röhög,
zoomolnak le róluk, egyre többen vannak. Áhh. mondom lightos jelenet
lesz gondolom, addig átpörgetem mi történt eddig, miről szól a film, hol
tartunk. Rájöttem a dolgokra, és visszatekintek a TV-re, és látom hogy
pofánröhögnek ezek! :)))) Kész. Enyhén levágós. Nagyon ott van
Jancsó!
Ha még nem láttad a filmet, akkor nem mondom el a lényegét, az
üzenetét. Legalábbis azt, ahogy én fogtam a témát.

Hazajöttem 4-kor, qla még ébren! :) gg
Aztán ő photoshop, én premiere :)
Pöcsörésztünk reggelig megintcsak. Olyan 7-8 körül lefeküdt aludni.
Johh. Én nem feküdtem le, elvoltam. Bár full készen :) Elvoltam még a
gép mögött csendben. Megnéztem újra a Lámpást adott az Úr-t. A
végén van egy Kis Pál szám. Ehh. Nagyon eltalált.
Az első versszak:

Maradunk élve.
Valamit mondunk.
Mi okunk van rá,
aki megáll.
Homokos vizes
síkon az tudja
tovább kell emni
s szétnézni kár
nem ott a parton
van az a balkon
szomororú nővel
aki talán
szeretni tudna
egy ilyen bajszost
aki egy cseppet sem medditerán
...

A legszebb, hogy közben kezdtem nagyon, de nagyon, egyre jobban
kiborulni. FULL KÉSZ lettem. Mondom magamnak úgy 12 körül, hogy
lefekszem. Nem jött össze, mert csak bőgés volt az ágyban. Ziháltam,
annyira. Totálisan begörcsölt az agyam, a levegőt nehezen,
keservesem kapkodtam megállás nélkül. Remegtem. Viszont 2kor
kikeltem az ágyból, gép, és nemtom hogy, de megnyugodtam. Jah.
Asszem a söröktől :)
Megjött egy haverom, Cox, aztán itt megnéztük a legjobb jeleneteket
belőle.
qla is felébredt. Megjött Berni is. Szal elvolt a társaság. Este mentek
biliárdozni, én meg egy házi-partyra. Volt fasza pipa is. Ilyen legalább
10cm szipka. Toltunk. Ment trance zene.
Szal Partyztunk. Ital, finomság, beszélgetés. És röhögtünk egy kicsit, jó
volt minden, és ment trance zene. Fulll gyors. Csak akkor vettem észre,
hogy a szívem meg felvette a ritmust. Ziháltam, remegtem, a kezeim
lötyögtek. A szívem kész lett. Aztán hála sikerült lenyugodni...
Viszont a következő adag finomságból való első slukktól kidobtam a
taccsot és kihánytam ami bennem volt. De mivel 2 napja nem ettem
semmi érdemlegeset, így a kv jött ki. Full takony lett minden :))
Szóval egy kicsit megijedtem. Mi van ha nem nyugszik meg a szívem?

Szal a lényeg. A kialvatlanság miatt, könnyen befojásolható az ember.
A tranc, techno meg hasonló zenéket a süketek is szeretik, mert a
testükben érzik a zene ritmusát. A szív is felveheti a ritmust, de a
fogsor ritmusos össze zárásával meglehet nyugtatni. De nagyon gáz
volt... Egyszóval. Az hiszem most találtam magamnak egy határt.
Tudod, amolyan Fight Club-os nagy lépték ameddig lehet, aztán egyet
hátra, és határhúzás.

Ehh. Nyo! Pápá Papamacim! :)

Boldog új Évet legkedvesebb Családom!!!!
"

Ennyi.

Kegg4RD Creative Commons License 2003.01.01 0 0 620
Ejjjj!!!
Megjött az új év! Királyság! A szokásos újévi fogadalommal, és néhány dologgal magunk mögött. Példának okául, hogy leborotvált fehérített aggyal mászkáljak mindenhová! A terv már irott: munka->lé->albi. Aztán majd megláljuk. Pápá gyerkőcök! Puszika a 2003-as reál suttyók honoluluzására, sörrel koccintás közeben. Ehh. Ezek szeretnénk lenni :)
Majd weres kollégám kimagyarázza, ha szükséges.
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.31 0 0 619
Megvan az újévi fogadalmam. Remélem menni fog :)
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.31 0 0 618
Iszonyatos ez a Kispál szám a lámpás végén...
HEADSHOT!!!
Weres Creative Commons License 2002.12.31 0 0 617
EDIT GOMBOT!!!
Előzmény: Weres (616)
Weres Creative Commons License 2002.12.31 0 0 616
Értsd már meg hogy nem kell megnézed a mélypontot? Hogy lehetsz ennyire pesszimista? Ez nem jo, nagyon nem egészséges. Nem azoktol a dolgoktol kapsz infarktust, amiket mondtál, hanem az állando problémák miatt. Folyamatosan feszült vagy. Küszöböld ki. (Remélem a Mátrixot nem csak azért nézed hogy effekteket less belöle, hanem értelemezd is.)
Előzmény: Kegg4RD (614)
Weres Creative Commons License 2002.12.31 0 0 615
Minden relativ. Nézd én csupán azt akartam mondani, hogy ne igy fogd fel a dolgot, mert csak te teszed rosszá azt amit te rossznak vélsz. Nem tudsz örülni semminek? Az nem elég indok hogy élsz? Hogy van luk a kibaszott seggeden, miközben mások szenvednek és ezren halnak meg? Neked van lépési lehetöséged, nekik nincs. (ujra ajánlom figyelmébe a BHD-t mindenkinek, egy kis gondolatébresztés céljábol.) Ha van lépési lehetöséged használd ki.

Megbeszéltük, és én csupán egy lehetséges utat akartam bemutatni. Rajtad áll hogy elindulsz-e rajta, vagy sem. Akár az enyémet, akár a sajátodét választod, csak jol járhatsz. Csak egy lépés kell. (És a dunában uszik a faszi... Nézd csak meg mégeccer! Segitett a lelkének? Számomra ez volt a film nagy tanulsága, és én megfogadtam.)

Előzmény: Kegg4RD (613)
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.31 0 0 614
Nah. Visszanéztem, de előbb még icuka logból néztem meg, csak akkor még nem esett le. Úgy látszik innen fórumból kellemesebb volt kiolvasni később ugyanazt :)

Mélyebb pontra?
Talán 2 oka van.
Ha van mégrosszabb, akkor van mégjobb is! Kecsegtető.
ádd 2. Most épp ilyen vagyok. Ennyi.

Előzmény: Weres (611)
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.31 0 0 613
Félreértetted, de sokban egyetértek az irottakkal. Csak most még nem vagoyk abban a helyzetben, hogy csinálhassak akármit is (a számomra legfontosabb dolgokban, persze).

Szóval!
Én azt mondtam, örülj annak, hogy te most tudod könnyen máshogy, faszán látni a dolgokat. Nem azt mondtam, hogy "ó, de lennék a helyedben" Tudom hogy neked sem a legjobb minden. Pedig ezt már 100szor megbeszéltük.

Abszolúte nem követek senkit. Asszem a mellékelt ábra is mutatja, hogy nem futok senki után. Ahogy mondtad, az önméltóságomat megtartom, viszont így soha nem tudom meg, hogy mi volt. Idézek: "ha ezekre rájösz a saját aspektusodbol" Ez az én bajom. Magamtól nem fogok. Mert csak kombinálni tudok.
Így most nem tehetek mást, mint mondottam volt 25-ével megérő tervemmel haladni tovább.
Leszarom az egészet. Ha majd jön, akkor meghallgatom, de nem esek össze a lába előtt. Meghallgatom. Ennyi amit még megteszek. Talán...
A terv pedig a meló+albi. Tudod jól.

Ebből sajnos csak ti jártok jobban, ha nem tanulok semmit. Hidd el. Ennek a tanulságát, jobb, ha inkább nem magyarázom ki, mert nekem sem esne jól, nemhogy nektek.
Így most nyelek még egy ideig. Fel kell dolgozni. Ez van. Ez vagyok most.
Változik a világ, én pedig forgok vele, szóval gond nem lehet :)

Ám még az "Enzim üzenetet" nem vágom :))) Csöppet a betüket sem látom mindig :) Asszem kész vagyok.
Kicsit még monfordírozom ezen, aztán alszom.

Előzmény: Weres (610)
Weres Creative Commons License 2002.12.31 0 0 612
Oh kihagytam az idézetet.

"Always look on the bright, side of life..."

Előzmény: Weres (611)
Weres Creative Commons License 2002.12.31 0 0 611
Kria egyet árulj el nekem! Miért vagy annyira kiváncsi a még mélyebb pontra? Miért érdekel annyira? Te sem gondolod komolyan, hogy jobb lesz ugye? Abszurd. Inkább az élet naposabb oldala felé kacsintgass!
Előzmény: Kegg4RD (609)
Weres Creative Commons License 2002.12.31 0 0 610
"Csak egy lépés..."

Igen valoban csak egy lépés, de nem gondolod hogy meg tudod tenni pozitiv irányba is? Miért kell mindig a rosszra, a negativra gondolni? Miért pesszimista minden magyar ember? Mi a faszomra jo ez? Ideje felkelni emberek! Mindenki aki olvassa ezt a kibaszott topikot!

Elöször is felejtsétek el, hogy én irom ezeket a sorokat. Most egy átlegember vagyok, egy nevesincs senki, akit nem is ismertek.

"Az ember, az önismeret bizonyos fokán undorodik magától."

Kria, mondtad ma nekem : "Inkább örülj annak hogy te ilyen vagy, és neked minden jo..." Nehogy azt hidd hogy nekem jo! Igen nekem most nagyon jo, ez igaz, de ne akard ugyanazt az állapotot mint ami nekem van, mert te nem vagy ugyanaz az ember, mint én... Remélem érted. Találd meg hogy mi kell neked!!! Találd meg a saját utadat ne a másokét kövesd! Ez nem megy máshogy, minthogy kinyitod a szemeidet és szétnézel. Tapasztalj, és okulj. Ne gubozz be, mert attol csak szarabbul leszel. Legyél távolságtarto és mindent gondolj át. Adj tiszteletet az embereknek. Ennyi a véleményem erröl az idézetröl, ezen gondolkodtam itt el ilyen mélyen... Értettem hogy mit mondtál, és értelmezni is tudtam, ne aggodj pontosan tudom hogy mi történeik most veled, hisz jomagam is átmentem ezen. És ha ezekre rájösz a saját aspektusodbol, akkor már nem is lesz annyira undorito. Ergo kurvára nem értek egyet az idézettel, de ugyanakkor a te esetedben most nagyon is igaz.

Szerinted én hogy jutottam el erre a szintre? Megtudtam hogy ki vagyok, és honnan jöttem. tanultam a hibáimbol, akiket még egyszer nem fogok elkövetni, rájöttem hogy mi miért van, és itt vagyok csá. Most mondhatjátok hogy hülye vagyok, meg egy okoskodo faszkalap, (mondhatjátok, de én akkor is jol érzem magam, ez akár perdöntö is lehetne...) de szerintem ha egyszer elbasztam valamit, akkor kiváncsi vagyok hogy miért történt, és utánajárok a dolgoknak. Ha megtudtam, akkor vigyázok hogy még egyszer ne forduljon elö. Mint minden épeszü ember. A kutyát is elverik ha a szönyeg közepére szarik, de ebböl egy életre megtanulja hogy hibázott és soha többet nem csinál ilyet. Stimm hogy miröl nyomom az üres semmitmondo rizsámat? Ezenkivül megtanultam kezelni a kudarcot és rettenetesen sokat nyelni, igy ha nem sikerül valami, nem történik velem semmi, mert kétszer ugyanaz a poén nem nevettet annyira...

Most neked is egy hatalmas ür tátong a fejedben, amit ha befoltozol, megnyugszol, és talán aludni is tudsz majd. Van jobb dolgod? Micsoda? Mivel akarod te megváltani a világot, ami fontosabb az elméd épségénél? Bünös gondolataid vannak? Befolyásol a zene? (...) Snitt és nevet háromszáz diák... Most értettem meg Enzim üzenetét, remélem ennek tükrében te is. Ha nem akkor itt és most keress vissza.

Ami rossz történik veled, azt csak az elméd teszi rosszá. A sok befolyásolo tényezö miatt. Mindent fel lehet fogni máshogy is, hisz minden relativ. (Most nem nagy csoka ez az Einstein?)

"Csak egy lépés..."

Lépni akarsz de nem tudod hogy melyik irányba. Ezen ne keseredj el, emberek vagyunk akik néha nem tudják hogy merre van a jobbra, merre a balra. Én is voltam igy. Végigmentem az összes lehetséges uton, és most ugy érzem megtaláltam azt amin járnom kell. Keresd te is, csak ahhoz nyisd ki a szemed, és probálj ki mindent. Különben honnan tudnád hogy neked mi a jo? (Most nem akarok nevén nevezni senkit, igy csak annyit mondok : faszcédula. Kápis? Remélem célbatalált.)

Nu ennyi lenne hirtelen a véleményem erröl a témárol.

Előzmény: Kegg4RD (608)
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.31 0 0 609
Hozzáfűzés az utolsó sorhoz. Hogy ne úgy érezd egy totális fasz vagyok, azért látom én a jót is.
Ez csak a mélypont. Van ellenkező énem is. A szerelmes, boldog. Viszont most ebben buktam a legnagyobbat...
Szóval van mélyebb pont is? Hogy talán cserébe megkapjam a másik odalát is, a jót, a szépet, a csodálatost. Megláljuk! Let's rock!
Előzmény: Kegg4RD (608)
Kegg4RD Creative Commons License 2002.12.31 0 0 608
Úgy vélem érdemes a mostani hozzászólásaim után egy ilyen kis palm-, papírjegyzetet:

Kezdődjék hát :)

"Zorán mondja, ne féltsd, ne szorítsd, hanem örülj neki tiszta szívből, és talán örökké tart.

Hát így 3 hónap után még mindig nem vagyok magamnál... Nem tudom mi ennek az egésznek az értelme. Folytassam egyáltalán?
Viszont rájöttem, hogy megbánhatom, ha most kikészítem a testem, az agyam, a tudatom, akkor ez vissza fog ütni 1x, pont a legrosszabbkor, amikor megjő az új remény.
Nem akarok 10 év múlva infarktust. Azért ennyire nem rossz az élet...

Iszonyatos lesz, ha majd mással látlak, és örökre elveszítelek...
Csak azt mondd, hogy más vagy már, mint valaha, megváltoztál.

Zöldszínű kontaktlencse kell, fehér csíkokkal. 0as haj, arcfestés.

Már egyedül maradtunk.
Isten is egy körkádban fekszik holtan a tiszta vízben eme temető közepén...

fear.com-ot megnézni! Mindkettőt :)"

Itt ér véget, viszont felgépelés közben még 1 gyors beírásom lenne:

Egyszer régen már, de azóta a fejemben van a mondat. Noha egyetlen fellelhető forrásom eredetéről, az Anikónak írt 18 oldalas levelemben, melyek után még smsekre sem kaptam választ. Szép az élet. Mitől van? Nem tudom. Talán itt a kellő mondat, mely lehet, hogy az én agyszüleményem, de számomra hihetőbb, valahol hallottam, és bennemragadt.
Íme:
"Az ember, az önismeret bizonyos fokán
undorodik magától." Kegárd

Weres Creative Commons License 2002.12.30 0 0 607
Juhéééééé enbaz! Ez remek. Még csak most néztem meg a beomat, és csak most utdatosult bennem, hogy a hormonzavaros tündérvirágszál kolleganöm fog leváltani. Ergo, az itt van 6-ra és mehetek haza a gecibe két orával hamarabb. Ez remeg emberek! Örüljetek velem! :)

Ehh. pff. jujj.

Weres Creative Commons License 2002.12.30 0 0 606
Hmmm szoval az elektronikus zene befolyásol. Hát még mindig nem tudom, csak azt, hogy itt ülök hullafáradtan, hullámzik elöttem a fal, és a hangszorobol valami atomdurva dnb zuzza az agysejtjeimet. Közben pörgök ezerrel, pedig legszivesebben itt helyben összeesnék és elaludnék.

Ha belegondolok hogy van még majdnem négy ora mire kikerülök innen... pff. Mi lesz igy? Mindegy dnb rullz! :)

Weres Creative Commons License 2002.12.30 0 0 605
Oh szija itt is. Nos megérkeztem a boltbol. Szeszt nem vettem, mert rájöttem hogy a sörtöl még álmosabb lennék.

Gondolom még nem olvastad el a topikot, de ha megteszed szivesen várunk mindenféle észrevételt is a sok agymenés mellé. már ami a blogot illeti. :)

Lothar_ Creative Commons License 2002.12.30 0 0 604
Legyen hat makkom a ti kenyeretek, es andaum a ti borotok. Amen.
Előzmény: Weres (603)
Weres Creative Commons License 2002.12.29 0 0 603
dissztiridissztiss-disztiss.
Weres Creative Commons License 2002.12.29 0 0 602
Oh hosszas szörfölésem eredménye, hogy siekrült kideritenem a Damage Done japán verzioján van még egy bunusz track. The poison well a cime. Meg kéne szerezni...
Weres Creative Commons License 2002.12.29 0 0 601
Kegg ha tudsz segits nekem! Keress végigjátszást Final Fantasy X-hez. Elöre is köszi. :)
Weres Creative Commons License 2002.12.29 0 0 600
Ohh gecc enyém a haccázadik üzi! Zsir! :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!