Köszi a mai edzést! Nagyon vadállat volt :) Sajnálom, hogy a következő 2-t ki kell hagynom munka miatt :( Ha mindenki normálisan csinálja, akkor nem lesz gond erőnléttel!
Mikor írsz, hívsz, hogy nem tudsz jönni, akkor azt jegyezzük, és majd figyelembe vesszük elszámolásnál.
De ugye azt nem gondolod, hogy kezdés előtt összbejentést teszünk, hogy XY írt, hogy megbetegedett ezért nem lesz a mai edzésen? És nem mondjuk senkinek, hogy ha fenti XY-al összefutsz valahol, akkor tőle nem kell megkérdezni, miért nem volt edzésen.
Újabb lehetőséggel bővül a hazai amifoci élet! Ha már unod az IWIW -et, mert mindent lehet csinálni, csak épp beszélgetni nem, most itt a lehetőség, hogy csatlakozz a hazai amerikai football saját közösségi oldalához!
Az oldal: amerikaifoci.ning.com
Ahol akár csatlakozhatsz is: http://amerikaifoci.ning.com/?from_invite=yes&key=3bb0a848e57db2a3660e05281b5be790
Ez az oldal azért jött létre, hogy egy helyre gyűjtse össze azokat, akik az amerikai football -t szeretik. Innen értesülhetsz a legfrissebb eseményekről, mérkőzésekről, vagy egyéb, a hazai amerikai football -t érintő dologról. Találkozhatsz ismerősökkel, barátokkal, de akár Te magad is barátokra találhatsz.
A fórumban szurkolói közösségeket hozhatsz létre, de bármilyen más témáról is beszélgethetsz. Az oldalt folyamatosan bővítjük. Legyen ez az oldal a Te közösségi oldalad!
Hívd meg ismerőseid, barátaid, és szurkoljatok együtt kedvenceiteknek!
Sajnálattal hallom már nem az első embertől, hogy nem értesültök arról, ha én nem tudok menni edzésre. Számomra azért érdekes, mert alkalmanként 3-4 SMS-ben tudatom ezt veletek (Geri,MZ,Wall...). Ha ennek ellenére sem tudjátok meg, akkor mondjátok meg, hogy kinek jelentsek, mert félreértéseket és pénzt takarítanánk meg a megoldással. Köszi!
Két héttel ezelőtt sajnos úgy megfáztam, hogy még a mai napig sem találom önmagam. Teljes légzőszervi amortizáció. A héten befejezem az antibiotikum kúrát. Érdeklődnék a továbbiakban milyen edzések lesznekés mikor? Mikor jártok kondiba?
csá! NFL.10.hét eredmények: Baltimore 27, Tennessee 26 Indianapolis 17, Buffalo 16 Cleveland 17, Atlanta 13 Green Bay 23, Minnesota 17 Houston 13, Jacksonville 10 Miami 13, Kansas City 10 N.Y. Jets 17, New England 14 San Diego 49, Cincinnati 41 San Francisco 19, Detroit 13 Philadelphia 27, Washington 3 Denver 17, Oakland 13 Dallas 27, Arizona 10 Pittsburgh 38, New Orleans 31 Seattle 24, St. Louis 22 Chicago 38, N.Y. Giants 20 hétfői meccs: Carolina 24, Tampa Bay 10
Hát ha nem veszitek pofátlanságnak én még a futást kihagynám. Ma alakizás közben csináltam egy balra átot és azt hittem , hogy mentem bevízelek. A bokám még nem száz. Örülök ha a holnapi alaki vizsgát megtudom csinálni.
A kondiba megyek .
Tényleg szurkoljatok holnap és holnap után. Vizsgázni fogok!!!!!!!!!!!!
Csontikám! Hát persze, hogy nem kell gyurnod szombaton, de tisztelettel vennénk ha a kondiban hajtanál és koordinálnál bennünket, hogy ne beszélgetésbe torkoljon a dolog. Az edzés anyagot föltétlen beszéljük át. Köszi a segítséget!!!
Van egy kis gondom a szombati edzéssel!Mert az hogy 90 feletti csapattagnak kondis edzés szombaton nekem sajnos nem fog menni mert a szombat és a vasárnap nekem kondimentes kell hogy legyen hiszen hétfőtől-péntekig minden nap bent én tesi helyett a kondiban "vagyok".Még nem vagyok olyan állapotban hogy 5 helyett 6 ne legyen káros.Kihagyhatom ezt az edzés????
Természetesen amiben tudok segítek.
Esetleg ha neked jó akkor a csütörtöki edzésen megtudnánk beszélni hogy szerintem mire és ami fontosabb hogy hogyan kellene edzeni (megbeszélnénk és megmutatnám hogy szerintem hogyan).