Keresés

Részletes keresés

Dorien Creative Commons License 2006.09.11 0 0 932
Heti 2-3 alkalommal szedem őket, ahogy heti 2-3 alkalommal edzek is. :)
A halolaj a legjobb Omega-3 zsírforrás. 500mg-os kapszula, 100db ezerpárszáz Ft.
Előzmény: lzleo (931)
lzleo Creative Commons License 2006.09.10 0 0 931

És a DynoVite mellé minek szedsz halolajat?

Abban is "A" vitamin van, nem? Vagy inkább "D"?

Előzmény: Dorien (923)
lzleo Creative Commons License 2006.09.10 0 0 930

Az "A" vitamin zsírban oldódó vitamin, tehát túladagolható, úgyhogy a napi ajánlott adag 9,5-szöröse kicsit soknak tűnik a DynoVite-ban. 

Annak ellenére, hogy a napi ajánlott mennyiségek megállapított értékei felett már kissé elszállt az idő, szerintem jól teszed, ha nem minden nap szeded.  

Előzmény: Dorien (929)
Dorien Creative Commons License 2006.09.10 0 0 929
Tudtommal ez a legjobb egytablettás multivitamin.
Előzmény: lzleo (925)
lzleo Creative Commons License 2006.09.09 0 0 928

"Külföldiül" megtaláltam. 

http://www.tritonhealth.com/daily-complete-formula.php

Ára: 180 tabletta 5500Ft-ért.

Napi hatot kell bevenni, tehát a 30 napnyi adag elég drága.

lzleo Creative Commons License 2006.09.09 0 0 927

Még valami.

Az Ultimate Nutrition féle Daily Complete Formula -ról tudtok valamit?

Összetétele? 

lzleo Creative Commons License 2006.09.09 0 0 926

Megnéztem az árakat, úgy 2-3 ezerből szerintem kijönne az ásványi anyag kiegészítő a DynoVite-hoz.

lzleo Creative Commons License 2006.09.09 0 0 925

Vitalife DynoVite?

Nem tűnik rossznak a cucc. Jó sok vitamint tartalmaz.

100 tabletta 5 rugóért nem olyan drága.

A Multi-X -ből 100 adag kb 13000Ft.

Lehet, hogy ezt a DynoVite-ot valami ásványi anyag cuccal kiegészítve olcsóbban ki lehetne jönni, mint a Multi-X -szel.

Előzmény: Dorien (923)
lzleo Creative Commons License 2006.09.09 0 0 924

"Még él bennem a félelem, hogy azt gondolják magukban: .......  "

Na és? Te is azt gondolsz amit akarsz.

Gondolhatod például azt is, hogy aki ezt gondolja rólad az egy "=!'(%'(+!?:>#&@{,

és ezzel máris egál a dolog. Gondolatban még a legnagyobb drabált is elküldheted a búsba.  :)

Ennyit a gondolatokról.

Előzmény: Törölt nick (919)
Dorien Creative Commons License 2006.09.09 0 0 923
Vitalife DynoVite-ot szedek 2-3 naponta egy szemet. Meg vele mindig lemegy egy halolaj kapszula is.
Előzmény: lzleo (914)
Mirrmurr Creative Commons License 2006.09.08 0 0 922

Haha, a Corában annyit tudnak az ilyen cuccokról, mint Fekete Laci a kognitív disszonanciáról (bár ki tudja?):)

Biotech Vitacomplex a szóban forgó kis vacak. Kis kék tégelyben van, aranyosan csörög:)

azsem Creative Commons License 2006.09.08 0 0 921
Multivitamin az nem fehérje :)
Azt meg tojd le mit gondolnak magukban.
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.08 0 0 920

Képzeljétek, nyertem egy hetet! 3 hétig lesz csak a kezemen ez a szar tok, 22-én megszabadulok tőle! Alig duzzadt és ha nem lesz gáz, egy héttel hamarabb leveszik, így nem esik ki egy hónap se!

COOL

;-)

Törölt nick Creative Commons License 2006.09.08 0 0 919

Hali!

Írd már le pontosan, hogy mi van a dobozra írva! A Corá(k)ban van egy polc, de azon van mindenféle dolog. Mi a neve? Mire jó az? Nem fehérje kiegészítő, ugye? Olyat is árulnak a Cora-ban?

Tudom hogy baromság, de a Plaza-s boltba valahogy nem akaródzik bemenni. Nem tudom pontosan megindokolni, hogy miért. Még él bennem a félelem, hogy azt gondolják magukban:

"na ez a ki töpörtyű mi a fenét kérdez itt fehérjéről meg tömegnövelőről...húzna inkább vissza a súly alá, mindjárt kiviszi a huzat a gizda testszerkezetét..."

Szóval ez van. Nos?

ÜDV

Előzmény: Mirrmurr (916)
goldfinger Creative Commons License 2006.09.07 0 0 918

Köszönöm!

Végülis egy óra gyaloglás után találtam párat a környéken, mégis maradok a jó öreg Wesselényi utcai konditeremnél. Legfeljebb BKV-zom majd.

Előzmény: BigDaddyZ (912)
lzleo Creative Commons License 2006.09.07 0 0 917
Asszem ha elfogy a Daily One, én is kipróbálom a Mulit-X -et.
Előzmény: BigDaddyZ (915)
Mirrmurr Creative Commons License 2006.09.07 0 0 916

A Corában vettem Biotech multivitamint. Ha nem felejtem el, akkor este vagy reggel szoktam egyet bedobni, de sajna heti háromnál többször nem jut eszembe:)

Teremben sem voltam egy hónapja:(((

BigDaddyZ Creative Commons License 2006.09.07 0 0 915
Eddig volt már Animal Pak meg az ISS Ultra Mega Pak, de most a Scitec Multi-X van a polcon.
lzleo Creative Commons License 2006.09.06 0 0 914
Ti mit szedtek vitamint?
lzleo Creative Commons License 2006.09.06 0 0 913

Sziasztok!

Egy kis vitaminos sztori:

Párom vett magának Dr. Lenkei féle "Alap" vitamincsomagot.

http://www.drlenkei.hu/index.php?site=produkt&produkt_id=5

Egy adagban hét tabletta van /ennyi bogyót még a nagyanyám sem szed :)/, megnéztem, hogy mit és mennyit tartalmaz a cucc. Összehasonlítottam az én kis Daliy One vitaminommal, és szinte minden vitaminból jóval több volt a Lenkei termékben, mint az enyémben. Persze ez önmagában még nem is volt nagy szám, mivel a 7 tablettányi adagban már előre gondoltam, hogy bizonyára több "anyag" van mint az én egy szem tablettámban, viszont a leírásokat összehasonlítva kissé meglepődtem.

Daily One: "Az egyik legjobb és immáron leghíresebb multivitamin és ásványianyag készítmény testépítők, erő- és más versenysportolók számára."

Dr.Lenkei féle Alap csomag: "Javasoljuk: a) kezdő vitamin csomagként felnőttek számára az első hónapra, b) kis termetű vagy kis szellemi, fizikai terhelésnek kitett felnőtteknek tartósan is, és c) 35-40 kilogramm testsúly feletti gyermekek számára."

Azért ez kicsit mókás. Amiben kevesebb vitamin van, az versenysportolói cucc, amiben meg több van, az törpéknek, nem mozgó felnőtteknek vagy gyerkőcöknek való.  :)

Na itt igazodjon el az ember vitaminkérdésben.  :)

BigDaddyZ Creative Commons License 2006.09.05 0 0 912

Hogyne.

Body Mania

Révay u. 12.

havibérlet 7.200. HUF

Előzmény: goldfinger (911)
goldfinger Creative Commons License 2006.09.04 0 0 911

Szervusztok!

Én két hónap kihagyás és költözés után újra el tudom kezdeni az edzéseket, ehhez szeretnék segítséget kérni: az Operához közel tud valaki egy megfizethető edzőtermet?

Köszönöm

azsem Creative Commons License 2006.09.03 0 0 910
Részvétem!
Én már 2 hete nem eddzek, mert kissé fájlalom a derekamat, ami mindíg a guggolásnál jön elő, és meg is marad pár napig... Na meg átalakítják a "termet" így nem tudok menni, de jövőhéten remélem nekikezdzhetek. Semmit nem fejlődtem vissza, nem is fogytam, max erőben leszek gyengébb, de az biztosan hamar visszatér....
Kajálj rendesen a "pihenőd" alatt, és egyél dupla adag ca-mg tablettát, hogy gyorsabban gyógyuljon a törés... szvsz.
Előzmény: Törölt nick (908)
lzleo Creative Commons License 2006.09.03 0 0 909
"márpedig ennyi idő alatt edzés nélkül visszafejlődik a testem, gondolom-, nem tudom, lesz-e erőm megint nekifogni..." - Lehet, hogy egy hónap alatt kissé visszafejlődsz, de amennyit először 4 hónap alatt fejlődtél, azt másodszorra simán egy-két hónap alatt elérheted. Sokszor látni ilyenkor szeptemberben, hogy akik kihagyták az egész nyarat, de előtte erősek voltak, azok milyen gyorsan újra elérik a csúcsformájukat. 
Előzmény: Törölt nick (904)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.02 0 0 908

Egy lepattanó labdánál egyszerűen rosszul nyúltam a szerért..nem is vettem észre a bajt, azt hittem csak megrándult és végig játszottam.

A lábazásról annyit, hogy eddig se csináltam (gép híján meg amúgy se) így marad a felülés, majd azt azért nem hagyom abba. Ja, meg a remény, hogy hamarabb rendbejövök, mint egy hónap.

szia

Előzmény: athos777 (907)
athos777 Creative Commons License 2006.09.02 0 0 907
hogy sikerült összehozni? csak hogy tanuljunk belőle.

egyébként lábazz. a kezed tört el, nem a lábad...
Dorien Creative Commons License 2006.09.02 0 0 906
Foglalkozz valami mással.
Van élet a testépítésen túl is.
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.01 0 0 905
csak a félreértés elkerülése végett: az edzés alatt kosárlabda edzést értettem 
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.01 0 0 904

EZT NEM HISZEM EL!!!!!!!!!!!!!!!!

Tegnap az edzésen meghúzódott a bal gyűrűsujjam (gondoltam én akkor még...).

Mára belilult meg bedagadt, irány a megyei, ahol fapofával közölték, hogy eltört..

4 (!) hétig betették valami sínszerű hülyeségbe. Négy hét, vazze! Addig hogy a fenébe edzek? Sehogy, mert egyik rudat se tudom megfogni...Max felülést csinálhatok.

Mondjátok, ugye ez a 4 hét csak kamukéró? Úgy értem, ugye hamarabb összeforr egy ujj? Ha az elmúlt majd' négy hónapi munkám most egy havi kihagyás miatt szinte teljesen kárba vész -márpedig ennyi idő alatt edzés nélül visszafejlődik a testem, gondolom-, nem tudom, lesz-e erőm megint nekifogni...

Miabánatot csináljak most?

:-((((((((((((((((((((((((((((

Törölt nick Creative Commons License 2006.09.01 0 0 903

Jó, hogy Te is jókat mondassz róla, ez biztonságérzetet ad!

üdv

Előzmény: BigDaddyZ (902)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!