Heti 2-3 alkalommal szedem őket, ahogy heti 2-3 alkalommal edzek is. :) A halolaj a legjobb Omega-3 zsírforrás. 500mg-os kapszula, 100db ezerpárszáz Ft.
Az "A" vitamin zsírban oldódó vitamin, tehát túladagolható, úgyhogy a napi ajánlott adag 9,5-szöröse kicsit soknak tűnik a DynoVite-ban.
Annak ellenére, hogy a napi ajánlott mennyiségek megállapított értékei felett már kissé elszállt az idő, szerintem jól teszed, ha nem minden nap szeded.
Képzeljétek, nyertem egy hetet! 3 hétig lesz csak a kezemen ez a szar tok, 22-én megszabadulok tőle! Alig duzzadt és ha nem lesz gáz, egy héttel hamarabb leveszik, így nem esik ki egy hónap se!
Írd már le pontosan, hogy mi van a dobozra írva! A Corá(k)ban van egy polc, de azon van mindenféle dolog. Mi a neve? Mire jó az? Nem fehérje kiegészítő, ugye? Olyat is árulnak a Cora-ban?
Tudom hogy baromság, de a Plaza-s boltba valahogy nem akaródzik bemenni. Nem tudom pontosan megindokolni, hogy miért. Még él bennem a félelem, hogy azt gondolják magukban:
"na ez a ki töpörtyű mi a fenét kérdez itt fehérjéről meg tömegnövelőről...húzna inkább vissza a súly alá, mindjárt kiviszi a huzat a gizda testszerkezetét..."
A Corában vettem Biotech multivitamint. Ha nem felejtem el, akkor este vagy reggel szoktam egyet bedobni, de sajna heti háromnál többször nem jut eszembe:)
Egy adagban hét tabletta van /ennyi bogyót még a nagyanyám sem szed :)/, megnéztem, hogy mit és mennyit tartalmaz a cucc. Összehasonlítottam az én kis Daliy One vitaminommal, és szinte minden vitaminból jóval több volt a Lenkei termékben, mint az enyémben. Persze ez önmagában még nem is volt nagy szám, mivel a 7 tablettányi adagban már előre gondoltam, hogy bizonyára több "anyag" van mint az én egy szem tablettámban, viszont a leírásokat összehasonlítva kissé meglepődtem.
Daily One: "Az egyik legjobb és immáron leghíresebb multivitamin és ásványianyag készítmény testépítők, erő- és más versenysportolók számára."
Dr.Lenkei féle Alap csomag: "Javasoljuk: a) kezdő vitamin csomagként felnőttek számára az első hónapra, b) kis termetű vagy kis szellemi, fizikai terhelésnek kitett felnőtteknek tartósan is, és c) 35-40 kilogramm testsúly feletti gyermekek számára."
Azért ez kicsit mókás. Amiben kevesebb vitamin van, az versenysportolói cucc, amiben meg több van, az törpéknek, nem mozgó felnőtteknek vagy gyerkőcöknek való. :)
Én két hónap kihagyás és költözés után újra el tudom kezdeni az edzéseket, ehhez szeretnék segítséget kérni: az Operához közel tud valaki egy megfizethető edzőtermet?
Részvétem! Én már 2 hete nem eddzek, mert kissé fájlalom a derekamat, ami mindíg a guggolásnál jön elő, és meg is marad pár napig... Na meg átalakítják a "termet" így nem tudok menni, de jövőhéten remélem nekikezdzhetek. Semmit nem fejlődtem vissza, nem is fogytam, max erőben leszek gyengébb, de az biztosan hamar visszatér.... Kajálj rendesen a "pihenőd" alatt, és egyél dupla adag ca-mg tablettát, hogy gyorsabban gyógyuljon a törés... szvsz.
"márpedig ennyi idő alatt edzés nélkül visszafejlődik a testem, gondolom-, nem tudom, lesz-e erőm megint nekifogni..." - Lehet, hogy egy hónap alatt kissé visszafejlődsz, de amennyit először 4 hónap alatt fejlődtél, azt másodszorra simán egy-két hónap alatt elérheted. Sokszor látni ilyenkor szeptemberben, hogy akik kihagyták az egész nyarat, de előtte erősek voltak, azok milyen gyorsan újra elérik a csúcsformájukat.
Egy lepattanó labdánál egyszerűen rosszul nyúltam a szerért..nem is vettem észre a bajt, azt hittem csak megrándult és végig játszottam.
A lábazásról annyit, hogy eddig se csináltam (gép híján meg amúgy se) így marad a felülés, majd azt azért nem hagyom abba. Ja, meg a remény, hogy hamarabb rendbejövök, mint egy hónap.
Tegnap az edzésen meghúzódott a bal gyűrűsujjam (gondoltam én akkor még...).
Mára belilult meg bedagadt, irány a megyei, ahol fapofával közölték, hogy eltört..
4 (!) hétig betették valami sínszerű hülyeségbe. Négy hét, vazze! Addig hogy a fenébe edzek? Sehogy, mert egyik rudat se tudom megfogni...Max felülést csinálhatok.
Mondjátok, ugye ez a 4 hét csak kamukéró? Úgy értem, ugye hamarabb összeforr egy ujj? Ha az elmúlt majd' négy hónapi munkám most egy havi kihagyás miatt szinte teljesen kárba vész -márpedig ennyi idő alatt edzés nélül visszafejlődik a testem, gondolom-, nem tudom, lesz-e erőm megint nekifogni...