Há' mer' a soccer az igazi football. "FOOT", azaz "LÁB". Az NFL csak rossz utánzat. Miért lenne az football, mikor a 120 kilós gorillák egymást lökdösik a pályán? :-)))
Meg ne sértődj, csak kötekedős kedvemben vagyok, de ettől függetlenül egyetértek magammal :-)).
Mikor próbálkoztál ? Néha vannak rendszer gondok, érdemes ismét próbálkozni.
Rendelni bármit lehet, de azért mindent nem tudunk beszerezni. Van egy angol és egy kanadai forrás. AZ utóbbi valamivel olcsóbb, de még nem szállítottak, csak igérik. Ha megírod mi érdekel, utána járunk a lehetőségeknek. A honlapra csak néhány dolgot tettünk fel.
Az angol nyelvtan követtük, s nem az amerikait, ezért van football a soccer helyett. EGyébként NFL mezeket is tudnánk behozni, ha van rá igény. A már említett kanadai forrásból kb 19 eFt lenne az ár.
Próbáltam e-mailt írni, de nekem is hibát adott a programm.
Két kérdésem lenne!
1. Bármilyen csapattol lehet rendelni?
2. Ráklikkeltem a football yerseykre, és nagy csalódásomra NFL helyett soccer jött föl. S NFL mezeket nem is találtam.
Különben jó a bolt!
Ezek eredeti replikák (original replica). A gyártó ugyanaz, mint aki azon mezeket gyártja, amelyben a játékosok játszanak. Megegyezik az eredetivel, de a szurkolóknak készült.
Odakint lehet kapni un, authentic mezeket is, de az nagyságrendileg drágább.
A hibát nem értem. A rendszer folyamatosan működik, esetenként persze előfordul kisebb üzemzavar, de ha később ismét próbálkozol sikerülni fog.
Ha megnézed a kosár tartalmát, akkor azon az oldalon van egy megjegyzés rovat, oda minden egyéni kivánság beírható.
Az árak: Magasak, de vedd figyelembe a következőt. Ha USA-ből rendelsz internetes, az ott látható árhoz ad hozzá a szállítási költséget 10-15%, + vám 13% + áfa 25%. EZ utóbbit szerencsés esetben nem kell fizetned, de ez nem rajtad, hanem a vakvéletlenen múlik. + előre kell fizetned (ha van erre alkalmas kártyád). Mi abból indultunk ki, hogy ez még nem a magyar átlag. Az áraink azért magasak, mert ahhoz, hogy egy nagyker szóba álljon velünk, ahhoz százas nagyságrendbe kellene rendelni, de ennyire nincs kisérlet itthon.
Amúgy talán most találtunk egy kanadai céget, talán ez egy kicsit olcsóbb.
Kivancsi vagyok, jossz-e meg erre, vagy csak betetted ezt a hirdetest.
Ha jossz, elmondod nekem, mitol "eredeti" egy baseball mez?
A leirasban ennel egy kicsit tobbet vartam... Az latszik, hogy replika (a Majestic replikakat csinal), de nem derul ki, hogy screenprinted, vagy tackle twill. Kerestem a megjegyzes rovatot is, ahol feliratozast lehet igenyelni, de nem talaltam. Probakent betettem a kosarba, visszaadott egy SQL hibat ("DB Query error: Query: select jell_1.leiras as leiras from jell_1, termek t where t.id= AND jell_1.id=t.jell_1. ErrorNo: 1064. Errormsg: A Szintaktikai hiba a 'AND jell_1.id=t.jell_1'-hez kozeli a 7 sorban.").
Hajra, orulok, hogy van ilyen, mert nepszerusiti a baseballt. (Bar egyelore olcsobbnak tunik USAbol rendelni.)
Nekem nagyon tetszik a kép!!!
Azért én a Cubst nem féltem. Van ott elég jó dobó és ütő - sajnos.
Mr. Steinbrenner nyilatkozata Clemens Astrosba való szerződéséről:
"Roger Clemens was a great warrior for the Yankees - a teacher and a leader. He told the world he was retiring and we had no choice but to believe him."
Forget home runs, ERA, saves or OPS. At the end of the game, there is only one statistic that matters in baseball. The run. If you score more of them than your opponent, you win. If you don't, you lose. So why does the run get so little respect? Why is it considered less important than the RBI? Why do box scores give the season totals for home runs, RBIs, double, triples, stolen bases, caught stealing, errors, wins, loss, saves, batting average and ERA but not runs? Why is the triple crown based on the league leader in home runs, batting average and RBIs instead of average, home runs and runs? Why do we all know the record for RBIs in a season (Hack Wilson's 191) yet don't have a clue who holds the record for runs scored (Babe Ruth, 177)?
BoSox-Fan öröklooser ír-amerikai barátom nagyon örül, hogy Astros-fan lettem.
Más:
Szegény Steinbrenner rosszul lett, most már jobban van. Biztos sokan megátkozták.
Idézet a Sarasota Herald-Tribune újságírójától, Doug Fernandes-től:
"He went to reach for a chair but he missed, and he went face-first into the carpet," Fernandes said. "People were stunned. They started loosening his tie and his collar. He was out for a few seconds. By the time they wheeled him out, his color had returned."
Sosa arra is hivatkozott, hogy tevedesbol vette azt az utot fel a meccsen. De a furt uto konnyebb, ereznie kellett volna, hogy ez az az uto "amit csak BPen hasznal".
Nem, én Bogarra gondoltam. Őt magyar neve miatt is szerettem. Jelenleg nincs csapata.
Derek Bell nem az a külsős néger pacák volt? Mintha ő az LA-ban vagy SF-ben játszott volna.
save: ugy tunik, elore megittad azt a sort, amivel nekem jossz: nem azt mondtam, hogy ha csak 1 outot (a befejezot) csinal, akkor save-t kap, hanem ugyis kaphat save-t, ha csak 1 outot csinal, es erre pont a B) -ben leirtak szerinti peldat hoztam fel: tfh 9. inn, 2 out, 5(!!!) ponttal megyunk, tele bazis es megcsinalja az outot. Milyen konnyen szerzett save, mi?
Sosa: LOL! Mikor vki csal, miert csinalna tobb megfurt utot maganak? Ha eltorne az egyik, tudja meg folytatni? Mikor dolgozatot irtal az iskolaban, akkor lefenymasoltad a puskad, hogyha elvennek, akkor is legyen mibol megirni?
Nem erezte, hogy ez a konnyebb uto a megfurt, 'amit csak BPen hasznal'? Edgar Martinez megerzi ha, fel unciaval konnyebb vagy nehezebb az uto, mint amilyet szokott hasznalni.
Egyebkent is, szerintem az egesz profi baseballban egyedul lehet azzal, hogy BPen hasznal konnyebb utot (a megfurtat, hogy a rajongoinak paradezzon), a meccsen pedig nehezebbet. Pathetic.
Zsu
-----
Orulok hogy vegre valaki egyetert velem :))
De az tuti hogy a Steinbrenner szemet modon bant Pettitte-tel.
"Steinbrenner is treating players like baseball cards, flipping them at whim."
A Houstonnal kapcsolatban nem a Derek Bell-re gondoltal? Ok 3-an voltam a gyilkos mehek (the killer B's)
Bagwell-lel es Biggio-val. De ha megis Bogar, akkor fogalmam sincs o kicsoda.
stero
-------
Nekem a regi Yankees-zel semmi bajom sincs. A mostanival van miota miden pozicioba All-Start vasarol a Baseball
Sotet Lordja. Egyebkent Jeter, Bernie, Mussina es Pettitte, annak ellenere a kedvenc jatekosaim koze tartozott,
hogy a mezukre az van irva, hogy >#^%!%#$^!% - a csudaba, nem tudom leirni :)))
Nem vagyok benne biztos de mintha Roger Maris-t a Kansas City-bol hoztak volna at 1961-ben. Mielott megdontotte
Babe HR rekordjat.
Uh
----
Emlekszem! De sorrel te jossz nekem, mert te azt mondtad, hogy az is Save, ha az utolso dobo csak 1 out-ot csinal.
Na ez nem igaz. Mert, ha 3 az elony akkor nem az! En mondtam jol, hogy csak akkor van Save ilyenkor ha van font futo.
Itt a szabaly:
Rule 10.20 states that a save is earned when a player meets all three of the following conditions:
1. He is the finishing pitcher in a game won by his club.
2. He is not the winning pitcher.
3. He qualifies under one of the following conditions:
(A) He enters the game with a lead of no more than three runs and pitches for at least one inning; or
(B) He enters the game with the potential tying run either on base, at bat or on deck; or
(C) He pitches effectively for at least three innings.
Ha Sosa tenyleg szandekosan csalt volna akkor talaltak volna tobb "feljavitott utot mikor az osszes tobbit
megvizsgaltak. De a muszaly volt megbuntetni mert a szabaly eloirja. De csak a minimalis buntetest kapta!
Tehat a liga is ugy erezte, hogy "mikor megcsuszott a kertesz hibajabol" :) nem az utok serultek hanem az agya.