Valszleg azért sikerült ilyen élő hangzást produkálni, mivel ezt az albumot élőben vették fel Fr.o.-ban, egy színházban, ahol mindenki ugyanabban a szobában volt, de egy-egy üvegfallal elválasztva. Minden dalt felvettek 4x-5x, és utána kiválasztották, melyik mehet az albumra, állítólag csak az énekrészen kellett pár helyen egy picit "kozmetikázni". Remélem a köbvetkező albumot is így "élőben veszik fel", mert szvsz ez ad hozzá egy kis pluszt.
Hangmérnöktanoncok!:) A Brave New World hangzásáról mi a véleményetek? Nekem totál bejön (Nico dobja főleg), totál élő soundot sikerült produkálni szvsz.
De miért pont ezt adták ki? A Run To The Hills már 2x kijött maxin, most meg kiadják 3x is.
Lehetett volna helzette vagz ay Iron Maiden vagz a Wratchild, ayok is abból az időből valók, és nem jelentek meg maxin...
Tudtátok, hogy Clive Burr beteg, és az ő megsegítésére gyűjtenek?
Ezt a maxi CD-t is csak azért adják ki! Valamint rendeznek 3 jótékonysági koncertet is.
OFF
"Persze, hisz köztudottam nagy rajongója vagyok, mint minden őszinte zenésznek:))"
Ki még ilyen "őszinte zenész", akiért így rajongsz? Bár van 1 tippem:-))
De mint mondottam, Larst nem bántani! Igaz, én is csalódtam benne, főként, mikor levágatta a haját...:-) De azért szívesen odaülnék a dobcucca mögé, és átismételtetném vele, amit a legutóbbi órámon tanultam:-))
ON
A Maidenre visszatérve, igen, ez egy Nuclear Blast válogatás. Én még egyik nótát se hallottam, de érdekelne pl. a Grave Digger, a Rage, a Sonata Arctica meg az Iced Earth-féle verzió is.
Azt hittem, a Sebastian Bach-féle Children Of The Damned is ilyen kiadványra készült, de ezek szerint nem...
"A Sinergy féle Némberáfdöbíszt is érdekes lehet női énekkel."
Hehe, nem voltál ott azon a szilveszteren, mikor unokahugomal együtt énekeltünk Maiden nótákat! Két női vokál ver egy Dickinsont!:-))
Egyébként küldtél mélt? Mert akkor nem kaptam meg...
Új Maiden single március 11-én. Run to the hills. 3 formátumban:
CD1: Run to the hills (live)
Children of the damned (live)
Total eclipse (live)
Run to..video (live)
CD2: Run to.. (Original single)
22 Acacia Avenue (live)
The prisoner (live)
Run to..video (Camp chaos version)
7" red vinyl: Run to.. (Original single)
Total eclipse (Original album version)
Több info a honlapjukon.