...és mi lenne akkor ha mégis összehoznánk valami effélét? Lehetőség nyílna a személyes találkozásra, eszmecserére, meghallgatni megnézni ezt-azt,stb...:)
A filmet angol nyelven forgatták, és létezik francia szinkronos változata is. Nekem az angol nyelvű eredeti van meg, a jelenleg létező legjobb minőségben. Talán, ha Laurent Boutonnat új filmje sikeres lesz, akkor a Giorgino megjelentetésére is rábólint. De ez még odébb van.
Mylene FArmer fan vagyok. :) Örülnék, ha találkoznék hasonszőrűekkel. :) A Moby-Mylene duett valóban inkább Moby-é. A neten már letölthető állapotban van a Crier la vie klipje. Új Mylene Farmer koncert DVD decemberben várható. Én már nagyon várom!!!!
Ez elsősorban Moby száma, Mylene Farmer csak mint vendégművész működött közre. A kislemez is Moby Best Of albumát hivatott promotálni, ezért a klip is az eredeti videó átvariált változata.
Merci Beacoup, Giorio! Amúgy meg a klip sztem inkább Moby-világát idézi, mintsem Myléne-ét. :(( Akkor most ez a klip csak Franciaországban lesz látható, és csak az ottani Best-Of Moby-n lesz rajta?
Alizée ujabb "jelét" adta annak, hogy elképzelhetően 1 éven belül visszatérhet a francia pop-biznisz-be. A kisasszony ugyanis 2006. Július 7-én, az "Europe2" tv-csatornán sugárzott "Le JT De La Musique"-ben üzentetett magáról, miszerint MEGVÁLT MYLÉNE FARMERTŐL, és nélküle készíti új albumát. A szöveget Jean Faulques fogja írni, és 1-2 szám erejéig még a férjét is hallhatjuk. A 3. album "ALIZÉE" néven jelenik (majd) meg...
'slipping away' with mylene farmer... i first met mylene at 'teany' and we became friends and, simply, thought that this would be a really nice song to do together. it was my favorite song from 'hotel', and i'm glad that it's going to get a new life with mylene's beautiful vocals.