Fel lehetne hívni xy gyémántot a színpadra. Röviden elmondana egy beszédet, majd egy szolid taps és kész. Azonban semmi személyi kultusz, semmi túlzott ünneplés.
Nekem nem problémám, hogy megtapsolják őket. Magáról a jelenségről van szó, ami ezeken az mlm-es rendezvényeken megy és amit látni a közzétett videókon. És ott nem sima megtapsolás van, hanem ünnepeltetik magukat az emberek a nyáj meg úgy ünnepli őket tényleg, mint a Rákosit régen.
Gondolod, hogyha csak simán bemondanák az üzleti eredményeiket mindenféle villantás nélkül, akkor az ott lévő tömeg nem hinné azt el nekik és azt nem lehetne megünnepelni?
Az Oscar-díj átadáson tizedennyi felhajtás nincs. Érdekes lenne, ha a nyertest a vállukon vinnék ki a szinpadra pálmalevéllel legyezgetve, pedig azok igazán sztárok.
Kiállnak a színpadra dicsekedni, hogy milyen házuk, autójuk és milyen drága öltönyük, gatyájuk van. A tömeg meg őrjöngve tapsol mint Rákosinak annak idején.
A nagyképű dicsekedés a gond amikor a mások hátán felkapaszkodott szarjankók páváskodnak a színpadon. Miyu bőven kifejtette, hogy a vezetők hogyan lettek sikeresek.
Nem jól értetted; Ő levezette, hogy hogyan kell épülnie az üzletének, hogy megvehesse a Ferrarit!! Tökéletesen hozta a tervet, tehát meg is vette volna! Nem tetszett csak neki, hanem kitűzte célul és tett is érte!
Én úgy látom, hogy a Rainben inkább a szolid embereket láthatunk a TOP vezetők között, akik nem szálltak el a pénztől; Egy ember van, akinek meg az jelenti az örömöt, hogy a második Maseratiját vette meg a jutalékából, amit 2 év alatt ért el (47.000 ember van alatta az üzletében) Ezt beszéltük, hogy többünknek is visszatetsző, hogy egy egy előadásán erről és a yachtjáról beszél.... Szerintem nem sok ember van, aki ezzel szeretne azonosulni. Byron pedig nagyon visszafogott annak ellenére, hogy bőven lehetne másmilyen...