Igen,az h Davis elküldésénél nem volt senki a kalapban csak a szerencsétlen Ilic mint zs opció ez hiba.
Magyar fiatalok beepitesevel is egyetertek de lattuk Ilcnek mennyire sikerult…lukacsot meg hagyjuk is,kulfodre kellene mennie,egyzlszeruen nincsen bl szintu magyar aki nem a szegedben jatszik ez szomoru,kulfoldon kellene pallérozódni,az viszont NL hibája h kimondta h magyarokat akarunk beepíteni,mikor semmi realitása sajnos,ebben is igazat adok neked
Remili,Fabregas,Sandell viszont Laciek erdeme ezt ne vegyuk el toluk.
Ők nevezték ki Ilicet, az ő felelősségük is, ami most van.
Ráadásul, akkor az volt a szöveg, hogy a fiatalok beépítése a cél, ez megbukott, vissza kell szerezni a bajnoki címet, ez megbukott, csak azért mert idehozták Remilit, ne nézzünk már el nekik mindent...
Igen,+ tudom a sportban nincsen ”ha”,de ha a mi ket kapusunk 3-4 labdaval tobbet véd Zágrábban,Bukarestben,a GOG ellen akkor tegnap a csoportelsőségért játszunk,mert ezek a meccsek 1-2 gólon mentek el,a megdeburg ellenit nem említem
Én a Laciékkal való türelemre gondoltam,Ilcnek mennie kell,nem vitás,sajnos,ide egy olyan edző kell aki ki tudja hozni a keretbol a maximumot,Momo nem tudja sajnos,be lett dobva a mélyvízbe úgy h úszni alig tud max 25ös medencében az utanpótlás csapattal,Gulyás Peti meg úszni sem tud… sztem neki a szellemi muníciója nem teszi alkalmassás arra,h egy bl top csapatnál a padon üljön,kimondom rettenet buta,az a szerencséje h veszprémi semmi más,már játékosként is ezt gondoltam róla.
Kirgiz kaliberu megalkuvást nem tűrő rutinos edző kell,ahol Mahé nem primadonna,ahol Petar Nenadic nem uralkodik a kereten,aki lekapja a szélsőt ha zsinórban 3at négyet ront (jó a tegnapi kivétel volt,végre..),és taktikailag mindenre fel van készülve minden helyzetre.
Sterbik sosem volt hű a veszprémhez,mi se legyünk azok vele!
Uj edzoi garnitúra,klasszis irányító,kapus kell jövőre,viszont ehhez rengeteg pénz kellene plusszban mert senki nem szabad,Csík kehet megint kuncsorogni de azt hiszem a tulajnak is vam egy határ és a csapat ezt kezdi átlépni!
Kapus nélkül, edző nélkül, irányító nélkül nem lehet játszani.... Csak félve jegyzem meg: Sterbik , mint kapusedző???? Jobban járnánk, ha inkább játszana.. Persze egy komoly edzővel lehet, hogy lenne némi védekezés és 1-2 játékos is a helyére kerülne.
A jövő évet azér én megvárnám ezzel a kijelentéssel;) Elég erős keretünk lesz,egy kemény edző kellene aki összeteszi a klasszis állományt,remélhetőleg Mahé nélkül (Elderaanak talán adnék esélyt),félek amúgy h Mahé csak Fabregas,Remili,Descat miatt fog maradni,semmi másért.
Mikor jott vissz az ellen érdemben… mikor ekezdett Green védeni! Az elso felido nem volt reális a meccs a masodikban kezdodott de sikerult elherdálni az előnyt,kikaptunk kettovel,ez pont az amit a kapus hozzatehetne (Rodri mondjuk ket hetesr megfogott,de összessegeben kapuban es iranyitoban van a legnagyobb gond. Valmit kezdjenek a kapusokkal mert rajtuk megy el a meccs es nem az elso,meg persze a padrol. Ilic es Gulyas veszmegoldas,az h ilyen tetemes elonyt elherdalunk vastagon benne vannak,ok is Mahe,Elderaa Ilic szinten vannak.
Persze baromság, dühből írom, ha Borbélyt elkérnénk kölcsön, akkor is több esélyünk lenne a Szeged ellen. Bár Pásztor sem meccsel mostanában annyira rosszul....
Szóval ne is álmodozzunk FF-ról, de talán még bajnoki címről se. Az a csapat, amelyik +9-ről ilyen simán kikap, ott azért vannak bajok. Ilic kevés ide, ezt már mindenki látja, bízzunk benne, hogy Laciék is észreveszik.