Csak hogy tartsuk a nyomást rajtuk, én is írtam...
A válasz: [...] Hello, my name is Tomas and I will be happy to assist you with your question regarding receiving money.
Mr. [...], I am afraid that the service is not fully available yet. Our technicians are working to resolve this matter. We appreciate your patience and understanding.
Please let me know if you need further assistance.
Semmi extra. Csütörtök este megnéztem, megy-e: rányomtam "Request money"-ra, a szokásos "Your Account May Only Be Used to Send Money" szöveg volt. Éjfél után megint megpróbáltam, akkor meg bejött egy kisebb form, hogy kitől mennyi lóvét szeretnék. Megnyugodtam, hogy oké, megcsinálták (sajnos nem volt kitől pénzt fogadnom éppen, tehát a tényleges működést nem tudtam tesztelni. :)
Jelzem, a "Paypal worldwide" odalon, ahol a sok zászló van, M.o. még mindig a send only szekcióban volt ekkor (is).
Még mindig ott van baloldali "policy updates" linken (PayPalba belépvén) a következő hír. Ezt kellene az orruk alá dörgölni.
"Amendment to the User Agreement Notice Date: August 10, 2006 Effective Date: September 14, 2006 Beginning September 14, 2006, registered PayPal users in the Czech Republic, Hungary, Poland and Thailand will be able to receive funds into their PayPal accounts as well as withdraw them to a local bank account."
Írtam nekik. A válasz nem túl bíztató. De legalább válaszoltak ....
Üdv
Szabó Ákos http://organik.hu
Dear Akos Szabo,
Hello my name is Brenda, I will be happy to assist you with your question in regards to receiving payments.
Mr Szabo I do apologise for the error in the date that was posted on our website.
Unfortunately at the moment it is not possible to receive payments for residents in the Hungary. However this service will be available very shortly. I do apologise I cannot be more specific. Please keep checking our website for further updates.
Please let me know if you need further assistance.
M. A. ! Válaszoltam a leveledre, de nem tudom, megkaptad-e. Az utóbbi időben többször előfordult, hogy rossz címre ment ki a levél. Érdekelne a megoldás, úgyhogy megköszönném, ha tájékoztatnál, bármelyik címemre jöhet !
Az Ebay-topikban ketten is beidéztek egy-egy levelet a Paytpaltól, miszerint sajnálják, a 14-e tévedés volt és valójában még nem tudják az időpontot...
Magyarul: elkvrták és nem tudták megcsinálni időben.
Nekem azt írta ma, hogy este (USA idő szerint) technikai átállás lesz náluk, emiatt a szolgáltatás nem biztos, hogy működni fog. Remélem ez a technikai átállás azt jelenti, hogy tényleg fogadhatunk pénzt, nemcsak küldhetünk...
Eddig már elköltöttem pár ezer dollárt PayPal-on keresztül, de nem érzem ezt olyan nagyon bonyinak. Valszeg a fogadás sem lesz az, majd holnap kiderül:)
Nem tudom, hogy van-e közöttetek olyan aki, paypalból már "spiller"-nek mondhatja magát, és esetleg a weboldal készítéshez is ért minimális szinten, vagy esetleg több ember összeállhatna, és heggeszthetne egy magyar faq oldalt, mivel a pénzküldéssel még csakcsak megkűzdött ez egyszerű halandó pár nap alatt, de amikor már pénzt is lehet lassan fogadni, akkor már felmerülhetnek egyéb problémák is. (Törött paypal accountról fizetés stb...) Vagyis egyszerüen csak arra gondoltam valakinek nincs-e kedve összedobni egy magyar community oldalt. És, hogy honorálva legyen a munája(juk) mostmár ugyis odabiggyeszthet egy paypal donate bannert :)
A paypal honlapon van egy olyan a bal felső sarokban, hogy upgrade account.
Ha ráklikkelek kiválaszthatok egy premier, és es business accountot.
Válasszam-e ki valamelyiket, ha igen melyiket, és ha azt, akkor miért?
Légyszi ne haragudjatok, de nem tudok jelenleg ebben a témában visszaolvasni, mert a munkahelyen titokban netezek. (adsl váltást akarok, és 3 hó szünet kell legyen)
Ha minden más rendben (aktiválva van, van rajta elég pénz, vásárlási limit is elég, lejáratot jól írtad be, CVV-t is), akkor azt kell tenni amit a PayPal mond: megkérdezni a kibocsátó bankot, miért utasították vissza a tranzakciót.