Sziasztok!
Mi csak 3 körül indulunk 5 kocsival...gondolom addigra már ott lesznek pár százan Kecskeméten:))))
2-ig meló van,nem lehet hamarabb:))
busz nem hinném, hogy összejön, de lehet próbálkozni,ennek a 800-1000 emberkének,aki át akar menni megteszi a személyautó is:)))
További jó napokat addig is mindenkinek, hajrá OLAJ!!!
SZOLNOK: Thomas 15/9, Cziczás, ALEKSZICS 17, STROUD 21, FRANA 17. Cs: MAJOROS 18/6, Szarvas 2, Fülöp 2, Dávid, Balogh Gy. 2. Edző: Pór Péter
ZALAEGERSZEG: Cseszlai 10, FULLOVE 25/3, KÁMÁN 13/6, Hoffmann, Csaplár-Nagy E. 2. Cs: Keresztes 11, Volf, Simon 5, Kováts, Wehner 2. Edző: Kovács László
Az eredmény alakulása. 5. p.: 13-4. 15. p.: 40-21. 25. p.: 67-42. 35. p.: 82-60. 38. p.: 92-64
Kipontozódott: Csaplár-Nagy E. (25. p.)
A mérkőzés előtt gyászszünettel tisztelegtek a felek az egykor szolnoki színekben szereplő Antonio Alexe emlékének, aki péntek hajnalban hunyt el tragikus autóbalesetben. Jól rajtolt az Olaj, Frana és Alekszics révén szorgalmasan gyűjtögette a pontokat, alig négy perc után már tíz volt a különbség. Kovács edző időt kért, valamint cserékkel próbálta felrázni fiait - mindhiába, mert továbbra is a pályaválasztó akarata érvényesült, főleg úgy, hogy az előbb említett két játékos mellett Stroud és Majoros is bekapcsolódott a kosárgyártásba. A félidő hajrájában különösen az amerikai erőcsatár szórta meg magát, aki 12 pontja mellett 12 lepattanóig, vagyis dupla dupláig jutott a nagyszünetre. A későbbiekben sem változott a játék képe, a szurkolói által űzött-hajtott szolnoki csapat biztosan tartotta előnyét, igaz, ekkor már Kámánnak köszönhetően veszélyesebb volt a zalaiak támadójátéka. A hajrában csupán a differencia lehetett kérdéses, a hazaiak nem érték el a százas határt, de így is vastapsot kaptak közönségüktől magabiztos győzelmükért.
A csaj az én kompániámban ?! Tudtam,hogy egyszer még ki leszek közösítve miatta :-)))
Pénteken délelőtt én még lazán vizsgázni fogok Egerben a fősulin,kocsival megyek tehát ha időben végzek nem kell vészesen ereszkedni hazafelé - jelenlegi állás szerint négy előtt nem sokkal mi is elindulunk (...hogy valóra váltsuk az álmokat),a helyszínen majd összefutok mindenkivel!
Mivel vezetni fogok, így sajnos nekem marad a Buckler party, de még az is lehet, hogy utána Szolnok felé vesszük at irányt, és akkor....:-)))
Azt hiszem lesz még ilyen MAFC-os ivászat idén egy párszor....:-))) ( bár Kecsón jó lenne megúszni a hosszabbítást.....:-))) )
az, hogy mikorra érünk oda az meg elsősorban a többiektől is függ, a cégtől Vecsésről 30-35 perc alatt ott vagyunk Kecskeméten.Nekem meg valamilyen tréningatya fog papolni, remélem hamar lesz ámen...
Beszéltem tegnap Csapóval, elvileg ők is jönnek, akár velünk is a kisbusszal. Ugye én, Endre, CVZ, Szebi+Judit, Isiah, Santoro tuti utazó, Csapiékkal még egyeztetni kellene, de nem tartom kizártnak, hogy tőlük is jönnének legalább ugyanennyien. Azon is gondolkodtam, hogy szólok Xgabiéknak és összehozunk egy nagybuszt, de az ő kompániájukba tartozik csajjjj is, úgyhooooogggyy íííígggggyyy mááááááárrrrr neeeeeeeemmmm oooooollllyaaaan bbuuulllliiiii :). Vagyis marad a Boxer, a kb háromórás indulás (bár nem bánnék egy 14 órás startot) és ott a helyszínen fogjuk elkészíteni magunkat némi alkohollal.
Nem tudom, hogy te miképp tervezed, hánykor és hányan (jó azt tudom, hogy andrew-val és Vécseivel érkezel), de nagyon örülnék, ha össze tudnánk hozni előtte egy kecsói közös kocsmázást, majd érdeklődünk, hogy a meki környékén hol találunk valami italos helyet. Nem bánnám, ha megismétlődne a mafcos forgatókönyv, minden tekintetben!
Negyedikek vagyunk 9-3mal, ha a Pécs nyer ismét ötödikek leszünk, ha veszít, maradunk negyedikek. Jó volt látni, hogy tegnap nagyjából megtöltöttük a csarnokot, persze akadt még szabad hely szép számmal, pedig a meccs, hogyismondjam, hát ez a ZTE nem egy Albacomp :). Sokkal többre taksáltam őket előzetesen, és ha belegondolok, hogy ez a ZTE gyűrte le a Kecsót...igaz hazai pályán, és valószínűleg sokkal jobb játékot nyújtva.
Most éreztem először azt, hogy az emberek az Olajért és nem az ellenfél miatt jönnek ki (emlékszünk még a Pécs elleni hazai buktára, amikor 5 perccel a kezdés előtt talán ha hatszázan lehettünk. Ehhez képest sokat javult a helyzet. Sok eredményfüggő divat, pfej...)
SZOLNOKI OLAJ KK-GUNARAS KC DOMBÓVÁR 85-67
(24-16, 12-13, 22-24, 27-14)
Szolnok, 1800 néző. V: Hartyáni, Szakáll
SZOLNOK: THOMAS 21/15, CZICZÁS 13/9, Alekszics 11/3, Stroud 13, Frana 14. Cs: FÜLÖP 7, Majoros, Szarvas 3/3, Dávid 3, Balogh Gy. Edző: Pór Péter
DOMBÓVÁR: FORBES 22/9, Krasznai T. 4, ZUNIGA 19/6, Radnóti 8/6, Panta 11. Cs: Balogh L. 3/3, Szilágyi. Edző: Bálind József
Az eredmény alakulása. 5. p.: 10-9. 15. p.: 31-22. 25. p.: 49-30. 35. p.: 74-60. 38. p.: 83-67
Thomas triplaparádéjával indult az első negyed, négy hármast is beszórt a légiós az első tíz percben. Ebben az időszakban úgy tűnt, hogy sima győzelmet arat az Olaj, ám a játékosok elkezdtek könnyelműsködni, a lelkes vendégek pedig megkezdték a felzárkózást. A továbbiakban is meglehetősen hullámzó volt mindkét együttes játéka: ziccerek maradtak kihasználatlanul. A térfélcsere után a hatalmas lelkesedéssel játszó vendégek Forbes és Zuniga találataival átvették a vezetést, ám 38-39 után Stroud vezérletével megvillant az Olaj, és egy 10-0-s szakaszgyőzelemmel visszasze-rezte az előnyt. A negyed slusszpoénjaként a dudaszó pillanatában Thomas a félpályáról talált a vendégek kosarába. A záró játékrészben Frana és Stroud jól lepattanózott, Cziczás szórta a triplákat, mindezt Szarvas és Alekszics is megfejelte, így pillanatok alatt húszpontosra hízott a Szolnok előnye, mellyel végérvényesen eldőlt a találkozó sorsa.
Az a Kecsó nagyon veszélyes ám. Mert egyesben Thomas-Boros aszondom Michael, kettes Bradford-Cica, khm, hát talán sikerül szétaprítania Cicának az amit, aztán ott van Alekszics vagy Majoros és Horváth vagy Fodor, jóindulattal egál, bár Dragan lábában benne a bugi, szóval az sem kizárt, hogy ezen a poszton húsz pontot hozunk :) - már ha egyáltalán van értelme ennek az összehasonlítgatósdinak. Stroud és Frana partiban lehet Bojannal és McClendonnal, ha Lapov nem szórja betegre magát kintről, másképpen: ha Pávelnek elmagyarázzuk, hogy bizony ki kell lépni, mert ez olyan, hogy messziről is bedobja (Bukva-Góbi-Sitku ellen nem értette meg...).
Úgyhogy ha nagyon jó formában leszünk akkor van esélyünk egy szoros derbire, de ha ilyen mafcos-dombóváros hozzáállással nyomatjuk, akkor sima 15ös.
Gabányi-sportcsarnok, 800 néző. V: Király, Papp
MAFC: MALJKOVICS 17/9, Molnár 2, GREEN 28, Gambiroza 7/3, KECSKÉS 8. Cs: Kangyal 3/3, Sajni 4, Balogh Z. 7/3, Pojbics 4, Tóth Sz. Edző: Saeed Armaghani
SZOLNOK: THOMAS 29/15, Cziczás 2, ALEKSZICS 24/3, Stroud 7/3, FRANA 15. Cs: Majoros 6, SZARVAS 6, Fülöp. Edző: Pór Péter
Az eredmény alakulása. 4. p.: 6-5. 9. p.: 8-19. 12. p.: 14-24. 14. p.: 23-24. 17. p.: 32-31. 25. p.: 44-43. 28. p.: 47-52. 33. p.: 57-61. 35. p.: 63-62. 39. p.: 71-71. 42. p.: 76-78. 44. p.: 77-89
Kipontozódott: Majoros (39. p.), Balogh Z. (40. p.), Kecskés (41. p.), Sajni (43. p.)
Az idegenben újabban rendre remeklő Szolnok amerikai irányítója, Thomas nagyon pörgött az elején, ő 14 egységig, csapata pedig ezáltal hétpontos előnyig jutott az első negyed végére. A második elején azonban begyűjtötte harmadik személyi hibáját a légiós, ami miatt a kispadra került, és ez nagyon viszszavetette a vendégeket, miközben a MAFC Green vezérletével lendületbe jött: a korábbi mínusz 11-et a 17. percre plusz egyre változtatta. Innentől kezdve nagyon ragaszkodtak egymáshoz a csapatok, mind a nagyon kosárszegénynek indult harmadik, mind a negyedik felvonás roppant szorosan és izgalmasan alakult. Különösen a hajrá, amely drámaira sikeredett hazai szempontból, 1.4 másodperccel a vége előtt ugyanis három büntetőhöz jutott az akkor kétpontos hátrányban lévő pályaválasztó, ám Kecskés elrontotta az egyik dobást. Speciel pont a harmadikat… A hosszabbításban pedig már csak a lélektani előnyben lévő Olaj volt a pályán, amit felállva, tombolva ünnepelt népes szurkolótábora - azonban meg kell jegyezni, hogy amikor az ellenfél vezetett, sok esetben igen sportszerűtlenül viselkedtek a piros-fekete drukkerek.