Látom nem nagyon zajlik az élet. Alig történt valami, december óta.
Az a labda király. akkor is ha Yankee.
A Maddux nem tudom miért menne LA-be? Ott annyi a jó Starter, hogy Dunát lehet velük rekeszteni. Viszont nincs ütőjük 1b-re! És a költségvetésükből nem telik nekik 10 milláért egy Maddux-ra!
a St.Louis inkább reálisnak tűnik, ha tényleg áttudnak ennyi pénzt csoportositani. A Cubs legfeljebb erre azt mondja, hogy oda nem megy, ezért megadják, amit a Maddux kér.
Madduxért eddig a Cubs és a Dodgers versenyzett, úgy tűnik, most mi is (Cards) beszállunk. Persze, ha lesz rá pénz: Isringhausen és Edmonds már lemondott a bére egy részéről, most Morrist próbálják rábeszélni hasonlóra.
Hát nem tudom, egy jó éve talán még lehet...
A francba, pedig reménykedtem, hogy az Astros szerzi meg Girardit! :-(((
Pötinek jó lett volna egy régi catcherrel játszania. És Girardinak nem is volt csapata.
Madduxról mit tudtok?
Vazzeg Szenyo, nem hittem volna, hogy ilyen gusztustalan vagy. Az meg hagyjan, mikor Karacsonyra/szulinapra olyan ajandekot adsz, amit tulajdonkeppen magadnak vettel, de hogy mar a baratnod ismeroseit is arra veszed ra, hogy olyannal ajandekozzak meg baratnodet, ami neked hasznos, az mar minden hataron tul megy.
tegnap a bartnom, mivel utolso hetet tolti a munkahelyen kapott egy dedikalt baseball labdat a fonoketol....
Az Atlanta Braves irta ala, jopar evvel ezelott.
Par nev amit ki tudtam olvasni:
Greg Maddux,TOm Glavine,Ken Lofton,Fred McGriff,Neagle...
Lofton miatt az evszam is megvan, 97-es lehet a labda, mivel Lofton 1 evet volt Atlantaban...