Keresés

Részletes keresés

athos777 Creative Commons License 2006.10.08 0 0 977
diétázzál zsírégetők helyett.

a fittmuscle meg nálam mindig a wcben van, ha esetleg elfogyna a papír...
Előzmény: Petrov ** (973)
lzleo Creative Commons License 2006.10.08 0 0 976

"A helyzet az hogy igazából csak hasban vagyok nagy onnan szeretnék elöször fogyni, a többivel elégedett vagyok." - Ez nem annyira a súly kérdése. Helyesen kell kajálni és hasazni kell. Ha elkezdesz most rögtön fogyni, akkor előfordulhat, hogy nem onnan mennek le a kilók, ahonnan szeretnéd. Én azt vallom, hogy nem annyira a tömeg a fontos, hanem hogy mit mutat a tükör, meg a centiméterszalag. 

"A Multi-X is valamilyen por féle és vízben kell oldani igaz?" - Nem. Ez tablettás-kapszulás cucc. Vitamin és ásványi anyag bogyeszok vannak tasakokban adagolva.  http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=4150

Egyébként itt sokféle vitaminkészítményt, és egyéb tápkiegészítőket is találsz.

Előzmény: Petrov ** (975)
Petrov ** Creative Commons License 2006.10.07 0 0 975

A helyzet az hogy igazából csak hasban vagyok nagy onnan szeretnék elöször fogyni, a többivel elégedett vagyok.

És köszönöm a válaszodat!

A Multi-X is valamilyen por féle és vízben kell oldani igaz?

Előzmény: lzleo (974)
lzleo Creative Commons License 2006.10.07 0 0 974

"Én 194cm magas és 101kg vagyok kb 10kg kellene fogynom, és esetleg zsírégető szerekre gondoltam" - Én a helyedben biztosan nem dobnék le egy tizest. A magasságodhoz egyáltalán nem sok az a 100kiló.  

A vitaminokkal kapcsolatosan én most a Daily One-t szedem, de asszem ezután kipróbálom a Multi-X-et Kovács sporttárs javaslatára.

"De akkor milyen has gyakorlatokat végezzünk?" - Passz. Nem olvastam a cikket, nekem nincs semmi gondom a haspréssel. Újságokban lehet olvasni ezt, azt, amazt, de az embernek úgyis magának kell megtapasztalni, hogy mi az ami működik.

Előzmény: Petrov ** (973)
Petrov ** Creative Commons License 2006.10.07 0 0 973

Üdvözlet Testépítők!

Pár tanácsért néztem be ide, és már lehet hogy már leírtátok, de azért mégis kérdeznék tőletek tapasztaltaktól.

Január végén kezdtem az edzést de április végén abbahagytam (nagy hiba volt) És nyár végén igen rossz volt a közérzetem (fáradékonyság) ennek hatására szeptember közepén újra kezdtem.

Heti 3 alkalommal súlyzós edzést tartok, 1 napon pedig úszást, de a fehérje(milk &egg protein,ill hamarosan 100% whey protein) mellé kellene még szednem valamit, de nem tudom mit?

Én 194cm magas és 101kg vagyok kb 10kg kellene fogynom, és esetleg zsírégető szerekre gondoltam, ha ajánlotok valamit, és vitaminokat is?

A másik az lenne, hogy a Fitmuscle 2006/14 számában írtak egy cikket "mit tegyünk ha támad a gravitáció" És a szerző azt javasolta, hogy a helyes testtartás érdekében felejtsük el a hasprés gyakorlatokat (gondolom mellette a felülést is) De akkor milyen has gyakorlatokat végezzünk?

Elöre is köszönöm a válaszokat!

lzleo Creative Commons License 2006.10.07 0 0 972
Mellben hasonló paraméterekkel rendelkezem, de ahogy magamat ismerem, a derekam sosem lesz olyan szálkás, mint a tied. Én már annak is örülnék, ha 90cm-re valahogy le tudnám dolgozni. Sajnos a diéta nem az erősségem, ahogy csökkentem a kaját, azonnal elvész vele az erőm is.
Előzmény: Törölt nick (971)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.06 0 0 971

Na igen :) a kellemetlenebb része, sajnos mellben nagyon összementem (és amúgy is nagyon szar voltam mindig is) 119 ami megmaradt :( csípőt még életemben nem mértem, de a derékban azóta megvan a 80cm, igazából ez volt a végcél, de igaza volt athos777-nek amikor mondta a diéátm eleje felé, hogy még így is sok zsír maradt, nem is tudom mennyire kellene lefogynom, hogy pont fasza legyen, de 90kg alá már nem akarok menni semmiképp, szóval lassan tényleg befejezem. Ja 185cm magas vagyok, ez kimaradt.

Kérdés: Ti mentek (jöttök) jövő héten a Superbody 2006-ra?

Előzmény: lzleo (970)
lzleo Creative Commons License 2006.10.06 0 0 970

Nekem lazán behúzás nélkül 97 cm a "sörhasam".  :)

Egyébként a melled, csípőd mennyi lett így a 81 centis derék mellett?

Előzmény: Törölt nick (963)
athos777 Creative Commons License 2006.10.05 0 0 969
Kevinnek 2002ben kellett volna győznie...
Előzmény: Törölt nick (968)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.04 0 0 968
Az én úgymond kedvencem Dexter Jackson az indulók közül, a régebbiek közül meg Kevin Levrone volt. Ha valaki látta az M3-at (Levrone edzésfilm) akkor szerintem érti miért.
Előzmény: athos777 (967)
athos777 Creative Commons License 2006.10.03 0 0 967
2001ben kellett volna nyernie. akkor szerintem jobb volt. a háta nem volt ilyen nagy mint most, de akkor nem lógótt ki a hasa ennyire, meg sokkal szárazabb is volt.  nekem a martinez tetszett a legjobban.
Előzmény: lzleo (966)
lzleo Creative Commons License 2006.10.03 0 0 966
Végre egyszer neki is sikerült. Szar lehetett mindig csak másodiknak lenni.
athos777 Creative Commons License 2006.10.02 0 0 965

azt , hogy mindkettő szarul nézett ki, a ronnie nagyon, a cutler meg csak eléggé. ezér nyert.

meg azért, mert a martinezt nem merték elsőnek kihozni. nekem száraznak, nagynak tűnt a srác, és a belei sem lógtak ki. szerintem neki kellett volna nyernie.

annak viszont örülök, hogy az egyik kedvencem, mevin anthony az 5. lett. ha kicsit jobb lett volna a válla, megelőzhette volna dextert is.

BigDaddyZ Creative Commons License 2006.10.02 0 0 964

Khm, "cucc" alatt az anabolikus/androgén szteroidokat értettem, csakúgy, mint az előttem szóló.

A tiroxin valóban "kurvajó", ha egyszer elméri az ember akkor élete végéig szedheti, meg az nem válogat, zsírt/izmot ugyanúgy pusztít.

Előzmény: athos777 (961)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.02 0 0 963

Igen behúzás, feszengés nélkül, felkelés után mérem.

Mit szóltok, hogy Jay Cutler lett a Mr. Olympia, Ronnie Coleman "csak" a második lett?

Előzmény: lzleo (962)
lzleo Creative Commons License 2006.09.29 0 0 962
"95-ös derékból (szintén reggel) most 81-nél tartok." - Te hogy méred a derekad? Lazán behúzás meg feszengés nélkül? Egyébként 92 kilósan a 81cm az nem rossz.
Előzmény: Törölt nick (959)
athos777 Creative Commons License 2006.09.25 0 0 961
van azért... mondjuk a pajzsmirigyhormon (l-tiroxin)
Előzmény: BigDaddyZ (956)
lzleo Creative Commons License 2006.09.24 0 0 960
Rám is rámférne egy hasonló diéta mostanság.  :)
Előzmény: Törölt nick (959)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.22 0 0 959

Na ha már diétáról (is) van szó, beírom, hogy haladok (lehet nem érdekel senkit :D). Most 92kg vagyok, 8 hét telt el 101,5kg-ról kezdtem (ez reggeli súly, csak azt mérem, este értelemszerűen több). Mondjuk nekem nemigazán számít a súly, inkább a centi meg a tükör, ezért a lényeg, hogy a 95-ös derékból (szintén reggel) most 81-nél tartok. Még 4 hetet tervezek. A diéta második felétől nyomom a spirót (2 hete) nem sokat napi 4-esével. Na és a szarabb része, hogy eddig mit buktam más méretekből. Karból még nem is annyira vészes, 1cm ment le (44,5->43,5) sőt felsőtestről annyira nem vészesen, viszont a negatív csúcs az sajnos a comb, onnan 5cm-t!!! sikerült eldobnom.

A kajálásom. Pontosan két óránként kajálok, az első két hétben 250grch-val kezdtem, majd hetente 20-at csökkentek (190-nél isvolt 2 hét), most 150-nél tartok. Fehérje 250-ről indult, most 320-at eszek, ezt is nagyjából úgy emelem, ahogy csökken a ch. Reggelire dupla fehérjeturmix+ zabpehely, aztán van egy kajálásom 10.00-kor ami tojásfehérje + pufirizs, majd az összes többi csirkemell, 14.00-ig rizzsel kiegészítve, onnan már nem megy ch. Zsírnak lenmagolajat nyomok, du. 4 után kb 2*8gr-ot. Két hetente tartok egy csaló napot.

Mivel ez az első diétám (nem egészen másfél éve gyúrok, előtte boksz ment) nem teljesen katasztrófa az eredmény eddig, életemben először kezdenek látszani az alsó "kokcák" :))) persze lehetett volna jobb, de legalább elmondhatom, hogy nagyjából mindent megettem eddig, soha nem csalok (kiv. persze a csalónapot), minden kaját stb. pontosan tartok.

Kicsit hosszú lett, bocs, kb ennyi.

Előzmény: BigDaddyZ (958)
BigDaddyZ Creative Commons License 2006.09.22 0 0 958

Nagynak lenni nem kunszt. Nagynak lenni jó formában, az igen.

Zabálj mint az állat - miből, menniyt? valóban, sokan nincsenek tisztában az ételek tápértékével, makronutriens-tartalmával, innentől kezdve érdekes tartani a min. 2 g/ttkg fehérje és 5-6 g/ttkg ch arányt - amit megintcsak sokan elintéznek annyival hogy "tömni kő magad"

Előzmény: goldfinger (957)
goldfinger Creative Commons License 2006.09.22 0 0 957

Természetesen nem olyan szteroidra gondoltam, amelyet beveszel, és szépen leszálkásodsz tőle, hanem a nem tipikusan tömegnövelőkre (pl. winstrol). De javíts ki, ha tévedek, saját tapasztalatom nincs róla, csak információim doppingleírásokból.

"Szóval, ha az ilyen Superman növendékeknek megmondják, hogy nagyjából miket és mennyit egyenek a koksz mellé"

Írtam az étrendről. Attól, hogy elmondják a gyereknek (ha elmondják), egyen "rizskrumplihústojáshaltúrót", nagynak nagy lesz, de ugyanúgy nem fog tudni a testépítésről.

Nem beszélve az egészségügyi vonatkozásáról. Több ismerősöm padlórészegre issza magát napo alatt (bár ez már nem kapcsolódik szorosan a felvetett témához).

Előzmény: BigDaddyZ (956)
BigDaddyZ Creative Commons License 2006.09.22 0 0 956

"Szálkásító cucc" NINCS. Anaboliks/androgén steroid nem szálkásít. A jó diéta + aerob szálkásít, ehhez LEHET párosítani olyan "cuccot" ami nem okoz vízvisszatartást.

Megfelelő étrend nélkül szart sem ér az egész, "kox" ide, "anyag" oda.

goldfinger Creative Commons License 2006.09.22 0 0 955

Részben egyetértek, mert tényleg sok munka van a "felpumpáltakban", és valóban cinikusan írtam. De csak azért, mert elég sok cuccozós emberről hallottam már hajmeresztő történeteket. 

Ezzel arra akarok utalni, hogy "tisztán" irreálisan nehéz elérni egy impozáns méretet, akármilyen precíz vagy; míg ha megnézel egy doppingot folyamatosan használó srácot, az valószínűleg igen szép darab lesz. Persze nem a szálkásító cuccokra gondolok. Tehát könnyen lehet, hogy a szteroidos gyereknek megmondták, hogy mikor mennyit szedjen, meg "zabálj hozzá egész nap" (elég sok olyan ember van, aki úgy jár a terembe, hogy sem a neten, sem a testépítő újságokban nem olvas utána a dolgoknak, legfeljebb az ingyenes scitec-kiadványokat forgatja).

Tipikus példája, mikor a viszonylag kezdő gyerek óriási akar lenni, bekéri a napocskákat a dealertől, aztán máshonnan már azt hallja, hogy "micsoda, te csak ennyit szedsz?! Hülye vagy, minimum a dupláját kell!" Szóval, ha az ilyen Superman növendékeknek megmondják, hogy nagyjából miket és mennyit egyenek a koksz mellé, másfél-két év múlva szép nagy drabálok lesznek, holott fingjuk nincs a testépítéshez. Csak aztán egyik nap majd úgy ébrednek, hogy zsibbad az oldaluk, és nem tudnak felkelni.

Lehet, hogy kicsit eltértem a témától, de érzékeltetni akartam a koksz és a szakmai tudás esetlegesen ambivalens kapcsolatát. És ne mondd, hogy ez elhanyagolhatóan ritka jelenség, mert nem az. Ma már minden fiatal hatalmas akar lenni minél rövidebb idő alatt.

Persze ha kizárólag a testépítő boltokban dolgozó urakat vesszük, oda valószínűleg nem raknak be kontárokat (visszatérve az első részre).

Előzmény: lzleo (953)
goebi Creative Commons License 2006.09.15 0 0 954
Szerintem az edzők (úgy általánosságban) akkor tesznek le valamit az asztalra, ha az általuk felkészített versenyzők sorozatosan jól szerepelnek a versenyeken, s nem az számít, hogy hány kg és hogy néz ki. A szakértelem nem az izmokban van.
lzleo Creative Commons License 2006.09.14 0 0 953

Akinek a boltban ilyen gondjai vannak, az a saját gondolatai miatt szorong, mert azt hiszi, hogy az ott egy cikis szitu. Szerintem ezen az érzésen csak ronthat, ha ezt egy lánnyal éli meg.  

"Az említett hölgy már több ismert testépítőt készített fel különböző versenyekre, mivel ez a végzettsége (testépítő- és fittneszedző)." - ha tényleg annyira ért a szakmához, akkor éppen abban profi, hogy hogyan lehet hatékonyan elérni azt, amikor az ember "nyakig fel vannak pumpálva". Egyébként ettől a felpumpálástól a hideg futkos a hátamon, ha meghallom. Biztos vannak kivételek, de általánosságban azért aki jelentős izomtömeget alakított ki, az jelentős erővel is rendelkezik, és jelentős munkát is fektetett abba, hogy olyan erős legyen. Ezek a "felpumpálta magát", meg "fel vannak fújva az izmai" kifejezések mindig arra próbálnak utalni, hogy csak lazán edzegetünk egy kicsit, beszedjük a növesztő cuccokat, és máris "fújódik" az izom. Ez azért nem egészen így van.

Előzmény: goldfinger (952)
goldfinger Creative Commons License 2006.09.14 0 0 952

"Az" attól jobb, hogy ismerem két éve, és tudom, hogy nincsenek olyan gondolatai, amelyektől az edzeni akaró, egyelőre cingár srácok be vannak tojva, amikor bemennek az üzletbe. Ezért adtam a tippet a kollégának.

Az említett hölgy már több ismert testépítőt készített fel különböző versenyekre, mivel ez a végzettsége (testépítő- és fittneszedző).

De te menj csak nyugodtan azokhoz, akik nyakig fel vannak pumpálva. Mert ők tutira jobban tudják.:-)

Előzmény: lzleo (938)
athos777 Creative Commons License 2006.09.13 0 0 951
fogalmazzunk ugy, hogy medpróbálnak tanítani. az alapképzésben 2 félév élettan van (benne az anatómia)+ 1 félév gyakorlat. +neurológia +fiziológia. ennél többet csak szakirányon tanítanak.
Előzmény: Mirrmurr (948)
Mirrmurr Creative Commons License 2006.09.13 0 0 950
Jobb.
Előzmény: Ayreon (949)
Ayreon Creative Commons License 2006.09.13 0 0 949

bal, vagy jobb kézzel fogtad az egeret?

Előzmény: Mirrmurr (948)
Mirrmurr Creative Commons License 2006.09.13 0 0 948

Röhögni fogsz, de nekem egyszer a számítógép egerétől gyulladt be egy pici izom a jobb lapockám gerinc felőli oldalán. Merthogy a karom szinte egész nap az asztalon nyugszik, és az egér miatt tartottam, és a kis izom mindig feszült, aztán gondolom egy elégtelen melegítés után be is gyulladt. Edzés közben nagyon fájt, szúrt, pont, ahogy neked is. Elmentem csontkovácshoz, az kiropogtatott, kenőccsel kikúráltam. Azóta odafigyelek, és naponta többször is végzek kar- és fejkörzést.

Lassan mennem is kéne kondizni is, de a fogam helye még nem teljesen gyógyult be:(

Előzmény: Ayreon (947)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!