Részedről érthető, aláírom, sokat hibáztunk(TAM), de azért azt Te is érzed/látod, hogy onnan Magónak csak bedőlnie kellett volna Bejla mögött és meg lett volna a 3. TD is! Ráadásul ott nem pöröghetett volna le az idő, mert előtte Magó fut a labdával és kimenekül a pályáról! Arról nem is beszélve, hogy ha esetlegesen fumble történik, akkor sincs igazán gáz, mert előtte mondják be a hátralévő időt, ami 40 másodperc... ergo max seggbe rugdaltok, de azzal már nem tudtak volna mit kezdeni.
Szerdán nem leszek mert mennem kell Pestre kútkezelői oktatásra, a fiataloknak Kálmán Atis fog segíteni de csak olyan 16.30 körül ér oda. Várjátok meg.
Jó ez a vágott verzió nekem tetszik , de beszéltem a tv-s sráccal és holnap estig felkerül a szerverre a teljes felső kamerás felvétel. Az jobban elemezhető mindenki számára.
Akkor ezt még ma átbeszéljük edzésen. Vasárnap meg valszeg én dolgozok meg szerintem az nem jó a kecsóiaknak, meg daninak mert megy vissza suliba. Videóznunk is kellene még a következő meccsig. Gergő ha van egy 8Gb-s pendrived akkor egyben ha csak 4 Gb-s akkor meg 2 részletben el tudod vinni a meccset tőlem holnap este 8 körül, mert akkor érek haza. Az ftp-re még azért nem került fel a meccs mert a tv-s srácot egy kicsit megcsapta a 220, és megfigyelésre befektették 72 órára a kórházba. :)))
Ez van sajnos. Szabyval eddig minden Szombati edzésen voltunk meg leszünk is. Nem lenne hülyeség szerintem vasárnapra áttenni az edzést mert sokan nem lesznek szerintem szombaton.
Nekem most szombat nem jo, hugom ballagasa lesz. Jovoheten meg vitorlazni megyek ugy nez ki szoval szerda sem biztos de szombat az tuti nem. Ma tudok menni csak valaki aljon meg ertem mert ninc kocsi es 5ig melozok.
Szombaton nem lesz falván majális tehát tudnánk edzeni. Ki megy ballagásra, ki megy a Szolnoki majálisra , ki nem ér rá???? 3 hét és itt a következő meccs.