meg nem koltoztunk, majd okt. 15en fogjuk megkapni a kulcsokat. utana festes, laminalt padlo lerakas a kisszobakban es utana takaritas, koltozes. remelem okt legvegen mar ott fogunk lakni! :)
A makro képbeállítást akkor használják, amikor kicsi dolgokat akarnak szépen fotózni, én pl szoktam pókokat, virágbibéket ( nem röhög) stb... a nagyon közeli dolgokhoz használják :))
A wordben megkereszthivatkozások + képletek + függvények összessége :)) Ill. Excellben :)
Ha nem akarsz Gigire vakuzni, javaslom, hogy kapcsold fel az összes lámpát a szobában, vagy valami olvasólámpával világítsd meg őt, és úgy fotózz... persze ez nem ment meg a bemozdulástól :)
gondoltam elég fény van. de nem és sötét lett a kép. aztán elkezdem használni a vakut, szegény gyerek meg percekig csak nézett bután, mire rájöttem, hogy a vaku miatt nem lát egy darabig. mert ugye én szívósan fotóztam, hogy végre legyen egy jó és éles kép róla.
továbbá azért is lehet homályos, mert nem használsz vakut, és ekkor a gép érzékeli, hogy kevés a fény, és hosszabra hagyja a záridőt ( pláne, ha automatára van állítva) ilyenkor pedig bemozdul a kezed ( bármilyen kis tremor elég ) és elmosódott lesz a kép :)
Tehát, ha távolabbról fotózol, zoomolj rá és használj vakut, ha egészen közelről, akkor legyen jó fény és kapcsold be a makro (virág) funkciót :)))
és most jöttem rá (pedig már jó egy éve van digigépünk), hogy ha a virágot bekapcsolom, akkor élesek a képek, ha nem kapcsolom be, akkor lesz homályos.
csak tudnám, mi ez a virág?? ha meg ez kell az éles képekhez, akkor miért nem építik bele fixre, mikért kell állítgani?
Mamua, igen, minden OK, csak kell néhány nap, míg kipihenem a hétvégét. Kicsit sok volt a jövésmenés ... (sikerült tegnap betartanod a magadnak tett fogadalmat?)
stunc, nagyon örülök, hogy nincs hir! nagyon-nagyon jó, és most már izgalmaktól mentes babavárásban lesz részed.:) de bevallom, nem arra kérdeztem rá, viszont ha még mindig semmi, kezdhetek izgulni. többet privátban.;)
Gigi egyszerűen szépséges és nagyon formás, mint azt az első pillanattól látni lehetett! Remélem, nem csak te fotózod, mert tényleg homályosak a képek.
Amire Mamua rákérdezett, az a magzatvízvizsgálat volt, amiről nem akartam a héten eredményt tudni, mert az bajt jelent. A téjékoztatón rajta volt, hogy akinél beteg magzatot találnak, azt telefonon, vagy táviratban két héten belül értesítik, és nekem most szerdán telt le a két hét, amit biztonsági tartaléknapokkal pénteken tekintettem lezártnak. Vagyis elvileg nyugodt lehetek, hogy a babámnak nincs kromoszómarendellenessége.
ennyit tuti nem, mert 40 felett nem szulok!! :) barm ost vegkepp nem tudom mekkora lesz a korkulonbseg, mert ferj nagyon huzodik a tematol... majd kialakul....
lakas/haz. nem is meseltem :)) vettunk egy lakast 1 utcaval feljebb, de 2x ekkora - 68 nm (1+3fsz). es elkezdunk jovore epitkezni anyuekkal kozosen. de ... csakhogy ne legyen egyszeru :) - ott majd 2010-re akarjuk befejezni, mert akkorra lesz csatorna es rendes ut. szoval nem kapkodunk. addig nekem jobb is itt - itt van bolcsi/ovi/bolt. kenyelmesebb, mint a puszta kozepen. kozben azon filozok, h magan krea-ovit/bolcsit nyissunk baratnommel kozosen... szoval zajlik az elet :)
mirko meg tenyleg oriasi - 90 centis! es valami hihetetlenul okos es kreativ. foleg ha rosszalkodni kell :))
problémát már én sem szeretnék. tulajdonképpen az egész nyár úgy telt el, hogy minden héten belázasodtam, ami levett a lábamról néhány napra. és így visszagondolva emiatt úgy tünik, hogy nem is volt nyár. pedig aztán piszok meleg volt.
köszönöm a bókokat.
te is büszke lehetsz a fiadra - valahol láttam róla képeket a minap, csak már nem tudom, hogy hol. mirko jóképű legény :)
házzal-lakással hogy álltok?
a korkülönbség eddig csak pozitív. imádják egymást. habár gigi egyenlőre mindenkire vigyorog, így igazán nála csak később tudom meg, hogy mennyire megy majd utána, mennyire utánozza stb. dado viszont tényleg imádja. el sem tudtam volna képzelni róla, hogy valaha is gügyögni fog egy kisbabának. szereti felvenni, sétálgatni, és mindig ő csinálja a fürdővizét szó nélkül.
megerte a faradozast, a sok csalodast es a sok oromot. csodaszep. meg mindig :) remelem te pedig a tovabbiakban csak szerencsesebb leszel es nem lesz mar tobb problema. dani hogy viseli? egyaltalan, hogyan elitek meg ti es o a relative nagy korkulonbseget?