Az a valaki én volnék. Sokukról hiányoznak. Ha valamilyen hasonló prizmával kipótolják az eredetit, de a középdísz mindig hiányzik. Olyan apró, finom gyári részletek ezek, érdemesnek gondoltam a fennmaradásukat segíteni.
No,alakul az!Még ha figyelembe vesszük,hogy a T1-en az ülés jóval vastagabb volt mint amilyet én a motorodon látok akkor már megint találtunk valami újat.Hát nem tudom,hogy a gyàri vonórèsszel találkozhatunk e külön a börzéken,de minden lehetséges.Itt azt írták régebben,hogy Motorkuliból 200-300db. van,akkor szerintem,de csakis szerintem a gyári vonórèszbôl 150db.De minden lehetséges,sok sikert!
megcseréltem közben a lengővillát, de nagyon szometrikusnak néz ki, a gumibetéteken kicsit variáltam, így kb. 1-2cmel magasabbra került a hátulja, de ez a képeitek alapján is így jó
a húzón gondolkodom, börzén vajon gyárihoz hozzá lehet jutni ?
kaptam tippet, a kulim lengővillája fordítva lehet felszerelve, s meg kell nézzem a gumi rugózó elemeket is mert nagyon lóg a hátulja, sokkal több ki kellene látszódjék a kerékből
azért is raktam fel ide képeket, szakértői szemmel a tapasztaltabb, kulit jobban ismerők észrevételeire számítottam, de talán más fórum mintha jobban működne :)
sajnos én még nem tudtam tüzetesen szemügyre venni egy eredeti motorkerékpár utánfutót sem, még élőben sem nagyon láttam, emiatt gyűjtögetem minden módon az infót ,sajnos (vagy nem) csak vásárlás után, majd alakul ez, mindenesetre addig is tudom húzni a T1el, legalább a papírjaival minden oké, azok árait pontosan tudom ;)
Igazad van, ha a számokat nézed. Viszont az az öröm, amit az okoz, hogy egy régi szép alkatrészt felpolírozol, pótolsz, megmentesz valamit az enyészettől, pénzben kifejezhetetlen. Én legalábbis ezért csinálom, de szerintem nem vagyok egyedül... ;)
A gyulai származású kulimon az 5 gyári számból 4 egyezik (plakett, zárnyelv, váz, doboz), az 5., az aluminium zsanéron lévő viszont nem. Szerintetek ha valaha oda jutok, hogy összeépítési engedéllyel szeretném ezt a járművet forgalomba helyeztetni, akkor megnézik az egyező számokat, vagy annak pont az a lényege, hogy tökmindegy, hol milyen szám szerepel? Növeli vagy csökkenti az értékét, ha "történelemhamisítást" követek el, és kicsiszolom a számot a zsanérból, és beleüttetem a másikat? Nem szívesen csinálnék ilyet, csak opcióként felmerült bennem a gondolat.
Autó alkatrész boltban vettem a kárpitanyagot,1,20m széles és 2 m-t vettem ami azt hiszem 2000ft volt.a kivágást és beleragasztást egy ügyes kezü ismerôs akinek adtam egy 5000-est.(semmit sem kèrt)