Persze,hogy csak ez a fontos, de ennek ellenére sajnos nem vittem túlzásba a tanulást. Már tűkön ülök, (ezért mindjárt lefekszek és alszok kicsit, h ne bökjenek tovább) áruldd már el, h mi lesz a jövő héten?!? :))) Nekem sincs itt titkom a topicon :)
Na mosmá' tudom mi az az Izsa, ha a településre gondolsz. De mér, mi lesz ott?
Szóval a topiklakó itt konkrétan csak engem jelent. De persze ezáltal jelentős kihatással van a topik életére.:-))) Mondjuk azt nemt'om hogyan.:-) Egyébként nem valami bonyolult dolog vagy ilyesmi.
Ha mind a kettőnknek görbülni fog ,akkor kapsz egy glóriát. :)))) Ha viszont nem,akkor köszönjük a segítséget , és legközelebb megkérünk mást :)))) [ Ne vedd komolyan viccnek szántam ]
Hé, erről nem volt szó! :-) Najó, most az eccer.:-)
Vállgazd? Geri, olyan nekem is volt. Mondjuk az is választható volt és úgy csináltam meg, ahogy most Csőkuty akarja a m3 zht.:-)) Valószínűségszámításnak egy külön tantárgy? Brrr.
Szerda 630-tól kitudjameddig... Micsoda felelősség.:-) Mit kapok ha sikerül és mit ha nem? :-)
Akkor megtaláltuk a szerda reggeli elfoglaltságát sveszé-nek. 6:30 Mechanika 8:00 Vállalatgazdaságtan 9:00 Valószínűségszámítás. Én csak Benned bízok,mert totál semmit nem tudok! :))))
Akkor nyugodtan ráérsz a reggeli kávé mellett vúdúzni :))) Hol melózol?
Most miért kellett lebuktatni a nagy nyílvánosság elől, h segédeszközt akarok használni? :))) Na most estig nem leszek,mert be kell néznem előadásra :)
Nemhiába szeretem a sci-fit! :-) Értem, szóval ekkor kell vuduzni? :-)) Kit vagy mit? A tanárt? Vagy inkább a kérdéseket? Mondjuk már régen csináltam... annyira, hogy nem is emlékszem mikor... talán előző életemben :-)).....offvége