Segítségeteket szeretném kérni.Egy nagyon kedves ismerősöm készül tengeri akváriumot telepíteni.Nem igazán ért hozzá,ezért kérte a segítségem,de sajnos én sem vagyok elég jártas e témában... J Bármilyen tengeri halat szívesen vásárolnék vagy ha tudtok ajánlani jó boltokat,azt is nagyon megköszönném. Az akvárium méretét nem tudom pontosan,de 1000 liternél több.
Felsorolok néhány fajt,de ezeken kívül is bármi érdekel: zebrasoma veliferum,chaetodon auriga,paletas doctor, korall sügér, antiasz
Légyszi mondjatok árakat körülbelül,hogy tudjunk kalkulálni. Ha tudtok ajánlani fajokat,amik megférnek egymással,vagy olyan halakat,amiket semmiképpen ne vegyünk,szintén hálásan fogadunk.
Előre is köszönöm a segítségeteket,üdvözlettel: Csaba
Csak azt tudnám, hogy ezek mitől vannak "mélyen ár alatt". Ezek teljesen normális árak, ennyiért árulja bárki más is. Legközelebb púder nélkül hirdess, ha lehet...
Nagyobbra váltás miatt jelképes áron eladnék egy kb. 60 (bruttó 69) literes, bő 3 éves akváriumot.
Gyönyörű, házi gyártmányú purhab-műgyanta háttér, háttér mögé rejtett beépített szűrő Aqua-el motorral, házi készítésű lámpás tető (1x18 watt fénycső). Mindez mondjuk 5000 forint; bútor (nem éppen designer kivitel) további 5000, ha kell. Ajándékba adok hozzá pár növényt és halat, ha kérsz. Leszállítani nem tudom; érte kell jönni Budapesten a XIV. kerületbe.
További képeket, valamint nagyon részletes leírást itt találsz: http://jeindia.hu/aqua/pirosaki.htm
Sziasztok! Hengerelt fekete bazalt aljzat kapható, kétféle szemcseméretben: 0.5-1, illetve 2 mm.
Árak: 30 kg alatt 210, 30 kg feletti mennyiség esetén 190 Ft/kg. Ugyanitt kis szemû, 1-2 cm-s lávakô (szûrôanyagnak) 320, illetve 290 Ft/kg-s áron. Stately@corydoras.hu
Sziasztok! Eladó egy 7-8 kg-os vasfa, 3 hónapja vettem és azóta használom egy 180 l-es akváriumban, tehát már elég jól kiázott, és nem is nagyon festi a vizet. Ha esetleg valakinek van egy kisebb fája, be is számítanám. Irányár: 8000 Ft
Helyhiány miatt eladó aegy 160 literes akvárium. Lakók: 2db kék kobalt diszkosz, kb 40db vörös neon, 3 db corrydoras, 1db anci, 1 db baltahasú lazac.. Technika: Levegőztető, talajszűrő, fűtő,belső szűrő 2*18W-os neon világítás.A biológiai egyensúly szinte tökéletes, így rendszeres tisztítást nem igényel. Az irányárban az állvány is benne van. Írányár: 50000 Ft
Néhány képet raktam ide: http://kep.tar.hu/kardhal5/50131517#2
hmm.. hm.... nem is tudom mikor álítottam nem publikusra az emailomat.... a goku@freestart.hu -ra lehet emailt küldeni, de legyen egyértemlű a levél tárgya, nehogy spamnak nézzem!
150x40x50cm hajlított frontüvegű akvárium, műszikla háttérrel,fekete tetővel világítással sera fénycsövekkel, fűtővel, levegő pumpával, pici szépséghibával 50000ftért eladó! ajándékba bútort is adok hozzá, ami ugyan használható, de nem túl esztétikus! ha érdekel: Csillucimucuska@freemail.hu 20/310-49-43
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Nincs valakinek egy "fölösleges" nagyméretű - 30 cm - hím márványsügere? Az enyém lány, és nagyon nagyon fiú hiányba szenved, agresszív, nem eszik, folyamatosan rakja le az ikrákat, még a 40 cm-es tapadóharcsámnak is nekimegy. Aztán egy pár nap múlva megeszi a meg nem termékenyített ikrákat és az egész kezdődik előről. Ha esetleg valakinek kéne ez a leány, akkor szívesen oldaadom, de csak fiú mellé, mert egy kicsit most meg van kattanva. Privbe jelentkezzetek, mert a fórumot nem mindíg olvasom. Előre is köszi a segítséget.
sok éves akvarisztika után költözés, és most hiányzik a dolog. Keresek 150-200 literes komplett akváriumot, állvánnyal, üresen vagy élettel tele is. Ha van eladó, plíz dobjatok egy mélt, leírással, árral, ha lehet, fényképpel. Elsősorban Budapesten.