A jelenlegi modern fizika több mint 100 éves. Ma már inkább gátja, mint segítője a tudomány fejlődésnek. Szükség van tehát egy új fizikára. De milyen is lesz ez az új fizika? Erre keressük a választ.
Úgy látom, hogy Gyula ejtőkísérletét senki nem akarja megismételni.
Gyula azért nem, mert fél, hogyha független szakértők jelenlétében végzi el korrekt módon, úgy, hogy a valódi eredmény jöjjön ki belőle, akkor megbukik vele. Ilyen feltételekkel már nem tudja megtenni, hogy az általa előre eldöntött eredményt adja ki a kísérlet. Ha meg nincsenek független szakértők, akkor meg senki nem hitelesíti az eredményt.
A "modern" fizikusok meg azért nem akarják elvégezni kísérletet, mert semmiképpen nem jönnének ki jól belőle.
Ugyanis ha Gyulának lenne igaza, akkor megbuktatnák a saját fizikájukat.
Ha pedig kiderülne, hogy nincs igaza Gyulának, ezért nem kapnának semmiféle díjat, még dicséretet sem.
Egy kívülállónak szintén nem érdeke elvégezni.
Ha Gyulát igazolná a kísérlet, akkor ez Gyulának hozna hírnevet.
Ha kiderülne, hogy Gyula tévedett, akkor Gyula haragudna rá, a fizikusok meg kinevetnék.
Szóval senki nem fogja elvégezni Gyula kísérletét.
Gyula az összes próbatestet egy alumínium kapszulában elhelyezve ejtette le a toronyból. Ezek szerint az alumínium kapszula nem jó megoldás? Aztán hogy miként oldotta meg a mágneses zavarás kiküszöbölését, azt nem tudom. Szerintem az próbatesteknek gömb alakúnak kellene lenni, amik három kúphegyen ülnek az ejtés pillanatáig. Ekkor biztosan egyenes vonalon és egyszerre emelkednek fel róla, ha valóban azonos a gyorsulásuk.
Egy magasból ejtett test, a Föld középpontja felé esik, elméletileg. A földfelszínéről gödörbe, mélyaknába ejtett test is arra felé tart. Miért nem mindegy, hogy a felszínéről, vagy az felettiről pottyantunk?
A jövö fizikája arra alapúl, hogy a testek különbözö nehézségi gyordsulással esnek, mert a súlyos és a tehetetlen tömegük ezreléknyi nagyságrendben különbözik! www.atomsz.com
Csak el kell menni Brémába különbözö kémiai elemekböl álló probatestekkel, pl. olyanokkal mint én, a szabadesést fel kell venni videóra, hogy mindenki látni tudja, a testek nehézségi gyorsulásai különbözik.
Galilei tévedett az UFF feltevésével!
Hogy milyen elemeket kell kiválasztani, azt meg tudom mondani.
Gyula, inkább azon kellene törni a fejed, hogyan lehetne rávenni a fizikusokat az ejtőkísérleted elvégzésére. Nem folyamatosan bunkózni, mert az nem vezet sehova.
Gyula, inkább azon kellene törni a fejed, hogyan lehetne rávenni a fizikusokat az ejtőkísérletedet elvégzésére. Nem folyamatosan bunkózni, mert az nem vezet sehova.