Keresés

Részletes keresés

tékozló angyal Creative Commons License 2019.12.21 -3 1 4365

pontos adatokat tudok mondani az apak az igazsag egyesuletbol, 30 abuzus vad, 0 igazolt, 0 no ellen indult eljaras.

És ez pontosan ugyanolyan hiteles, mint a NANE statisztikája. 

Csak persze ez nem kap akkora médiafelületet, mint azoké. :( 

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (4353)
püfffneki Creative Commons License 2019.12.21 0 4 4364

Szóval mint yrom, az hogy vitatom az adataidat nem védelem.

Előzmény: Egyenes beszéd (4362)
országhatáreset Creative Commons License 2019.12.21 -1 3 4363

tévedsz!

ezek nem uszitó propagandák, hanem tények, még akkor is, ha kézzel-lábbal hadakoztok ellene.

Egyenes beszéd Creative Commons License 2019.12.21 -4 2 4362

Szóval, miért védesz újszülöttet megölő nőket?

Miért keresed rögtön a mentségeket és próbálod az apára kenni a bűntény felelősségét?

Előzmény: püfffneki (4361)
püfffneki Creative Commons License 2019.12.21 -1 4 4361

Ha azt állytod hogy Semjén naponta 10 rénszarvast öl meg akkor ha vitatom az adatot azzal még véletlen sem mentegetem Semjén urat.

Nem találom azt hol kérdezte vki hogy miért védek újszülöttet megölő nőket. A fenti erre válasz.

Egyenes beszéd Creative Commons License 2019.12.21 -4 1 4360

...ezért nem szabad kézilabdás nőt feleségül venni. Mert az mindig eltalál :-(

(Igen, püfi, természetesen saját tapasztalatból beszélek ;-)

Előzmény: Egyenes beszéd (4350)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.21 -4 1 4357

ki mondta, hogy semmisse tesz? csak hat egy szaros poharon, meg egy fel fulon megy a sirankozas :P

Előzmény: Törölt nick (4355)
Egyenes beszéd Creative Commons License 2019.12.21 -4 2 4356

Miután megtudták, hogy nő bántalmazott, csak rontottad volna a statisztikájukat :-/

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (4354)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.21 -1 5 4355

Már megin' egy logikai bukfenc.

Ha egy ffi egy nőhöz vág egy poharat, azt nem teszi semmissé (hiteltelenné), ha egy másik nő egy másik ffihoz kóláspalackot vág... 

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (4348)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.21 -3 3 4354

kitiltottak, mikor bantalmazott ferfikent segitseget kertem :P

Előzmény: országhatáreset (4341)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.21 -4 1 4353

Magyarul: mint ahogy sejtettük is, a szexuális abúzus vádak nagy többsége hamisnak bizonyul. A szerző persze tényként kezeli a hamis vádakat és azon kesereg, hogy kisebb eséllyel ítélik a gyerekeket egy bűnözőnek (a hamis vád bűncselekmény!). Megjegyzem, nagyon ritkán vonják felelősségre a hamisan vádoló nőket.

pontos adatokat tudok mondani az apak az igazsag egyesuletbol, 30 abuzus vad, 0 igazolt, 0 no ellen indult eljaras. nyugodtan lehet hamisan vadolni, kovetkezmenye nem lesz. az apa termeszetesen azonnak felugyelt kapcsolattartast kap az elvitel joga nelkul, 2-4 evnyi szelmalomharc var ra, hogy kideruljon artatlan, es orulhet, ha munkahelyet, baratait, esetleges tarsat nem veszti el a hamis vadak miatt... kozben lelekrombolo modon havi 2 orat latja a gyerekeit.

Előzmény: Egyenes beszéd (4305)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.21 -5 2 4352

Igen, ez is fontos probléma: nők tömegei nevelik a női bírák által nekik ítélt gyerekeket az apjuk ellen.

A szülői elidegenítés szindróma egyre komolyabb méreteket ölt, és ezen az segítene, ha az elfogultan nőpárti ítélkezés helyett a váltott elhelyezés lenne az alapértelmezett megoldás váláskor.

Mellesleg, ezzel látványosan csökkenne az anyagi haszonszerzésből kezdeményezett válások száma is. Köszönjük, hogy felhívtad a figyelmet erre a problémára.

pontosan, koszonom

Előzmény: Egyenes beszéd (4295)
Egyenes beszéd Creative Commons License 2019.12.21 -3 2 4350

Megint az a fránya statisztikai torzítás.

A nők gyakrabban hajigálnak tárgyakat, de a férfiak gyakrabban találnak célba - a statisztikákba pedig csak az utóbbi kerül be :-/

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (4348)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.21 -3 0 4349

igen, szamos nyulat es macskat hantoltam mar el a kert vegeben

Előzmény: püfffneki (4279)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.21 -2 3 4348

2010-ben a férfi a feleségéhez vágott egy poharat, úgy, hogy a nő fülét végül össze kellett varrni. 

durva. hozzam teli kolaspalackot vagott, csak nem talalt, szetcsattant a falon, lehetett takaritani.

jellemzoen ezek a hajigalosok a csajok szoktak lenni.

Előzmény: Törölt nick (4328)
Egyenes beszéd Creative Commons License 2019.12.21 -2 2 4347

Nem is értem, miért nem írtak annak idején a zsidók olvasói leveleket a Der Stürmernek. Ott még parázs vitára is számíthattak volna :-/

Előzmény: országhatáreset (4343)
Egyenes beszéd Creative Commons License 2019.12.21 -3 2 4346

Mert ők is pontosan tudják, hogy hazudnak, így nem sokáig maradna kinn.

Törölt nick Creative Commons License 2019.12.21 -1 3 4345

Bocsánat, elírtam. Nem mensa, hanem amit csináltatnak mindég a kölykökkel. Pisa teszt... Szóval szövegértés, vagy mijafranc... 

Előzmény: Törölt nick (4335)
tékozló angyal Creative Commons License 2019.12.21 -2 0 4344

????

Egyébként elvből nicns FB-om. 

Előzmény: országhatáreset (4343)
országhatáreset Creative Commons License 2019.12.21 -1 3 4343

tegyetek próbát a facebookon, ott meg parázs vitára is számithattok

Előzmény: tékozló angyal (4342)
tékozló angyal Creative Commons License 2019.12.21 -4 1 4342

MErt azonnal törlik.

Sőt, eleve nem is engedélyezik a kommentelést az ilyen oldalakon.

országhatáreset Creative Commons License 2019.12.21 -3 4 4341

ezeket a "vádoló" és negativ kirtikákat, vajon miért nem a NANE v. a Patent oldalán közlitek ? mi a visszatartó erő ?

tékozló angyal Creative Commons License 2019.12.21 -4 2 4340

A statisztika legelemibb alapkövetelményeit se ismerik! 

És tendenciózusan hazudnak, hamis propagandát folytatnak. 

Előzmény: Egyenes beszéd (4338)
tékozló angyal Creative Commons License 2019.12.21 -3 2 4339

Na igen, a "védett állat legel védett növényt" esete..

Előzmény: Egyenes beszéd (4336)
Egyenes beszéd Creative Commons License 2019.12.21 -6 3 4338

Nane, na hiszen...

Úgy hozták ki például azt, hogy a csbe elkövetők 95%-a férfi, hogy a bántalmazott nőknek fenntartott segélyvonalukra betelefonálók alapján statisztikáztak!

Most gondolj bele, milyen elkeseredett lehet az a férfi, aki a közismerten férfigyűlölő szervezet, nőknek szánt telefonvonalán kér segítséget? Mekkora része lehet ez a valójában bántalmazott férfiaknak?

Előzmény: tékozló angyal (4333)
robopassmeet Creative Commons License 2019.12.21 -3 1 4337

Ez így van. Egyik esetben bizonyíthatóság hiányában szüntetik meg az eljárást (ilyenkor nem számít hamis vádnak, tehát ilyen eljárást sem lehet indítani). A másik esetben bcs hiányában, és ott van helye a feljelentő hamis vádért perelésének.

Előzmény: Törölt nick (4335)
Egyenes beszéd Creative Commons License 2019.12.21 -5 2 4336

Ez a göbbelsi propaganda lényege...

Lásd például a bérkülönbségről szóló hazugságot, azt is már tényként kezelik az emberek, annyit hajtogatták nekik.

Most éppen az a cél, hogy a mindkét nemre egyformán jellemző erőszakosságot állítsák be úgy, mint ha az csak a férfiakra lenne jellemző. Kivéve persze, ha bevándorlók követik el, mert ők a nőknél is fontosabbak a jogvédőknek.

Előzmény: tékozló angyal (4332)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.21 -3 5 4335

Állítás 1:

"A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy szexuális abúzus vádja esetén, az ügy nagy eséllyel zárul anélkül, hogy megállapítanák a bűncselekmény elkövetését, és felelősségre vonnák a bántalmazót.

Állítás2:

a szexuális abúzus vádak nagy többsége hamisnak bizonyul. 

Első állításból nem következik a 2.  Az 1 állítás azt mondja, h nem tudják megállapítani a bcs. elkövetését. Ebből nem következik az, h az nem történt meg. Mindössze bizonyítani nem lehet... 

Például ma céklás rizst ebédeltem. Ez egy tény. Mégsem tudom itt bebizonyítani mindenki előtt, h ez megtörtént. Tegyük fel, h mondjuk a cékla szent eledel lenne, és csak a királyoknak lenne joga megenni, és én bűnöznék azzal, h céklát ettem, pedig nem is vok király... (dehogynem! Királylány vok, de ez most itt nem jáccik) Szóval te feljelentenél, mert megtudnád, h mit tettem. De addigra már mondjuk kiszartam mindent, amit ma ettem, és minden el is van mosogatva, a szemetet elvitték, stb... Megettem a céklát? Meg! Be tudod bizonyítani? Nem! Tehát nagy biztonsággal csak az jelenthető ki abszolút igazságként, h a tettet nem lehet bizonyítani a bizonyítási szabályok szerint. Azaz nem vádoltál hamisan, de engem mégsem ítélnek el...

Nagyon érdekesen gondolkocc. Olyan egyenesen. Logikai bakugrásokkal, szövegbéli erős csúsztatásokkal (szándékos és/vagy butaságból... ) Érdekes amúgy, mert pl. a mensa teszt szűri ezeket... Te még nem próbáltad? :) 

Előzmény: Egyenes beszéd (4305)
tékozló angyal Creative Commons License 2019.12.21 -3 3 4334

Na, patent.. A másik hazudós gittegylet! 

Előzmény: Törölt nick (4328)
tékozló angyal Creative Commons License 2019.12.21 -3 3 4333

a nane statisztikája...

Kábé annyira hiteles, mintha hitlert kérdezték volna az áldozatok számáról... 

Előzmény: Törölt nick (4323)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!