Nem tudom, nyomtatott újság száz éve nem járt a kezemben, de a neten elég sok karikatúrával összefutok. Persze ezek egészen mások, mint annó a Ludasban megszoktuk.
Ígértem egy Leho- karikatúrát. A szkennnerem beállítását idővel sikerült helyreállítanom. (nem volt könnyű)
szóval ez az a régi, 10 éves vicc:
Erről aztán eszembe jutott a Svejk, ami egy időben fent volt a youtubon teljes egészében, most már sajnos nem találtam meg. Pedig ez egy igen jól sikerült film:
Eddig inkább röhögtem, hogy milyen otthonos, miközben hát, tetszik látni, új télikabátban loholok itt, a körútmelléken, de most, hogy mondod, ez tényleg egy marhaság... :-) Bevetem, köszi!
Alternatíva: internetes vásárlás. A múlt héten télikabátot akartam venni, körülnéztem a neten, aztán bementem egy közeli üzletbe, és vettem egy alkalmas darabot. Viszont ahogy elnézem, évekig fog nekem mutogatni a gugli télikabát hirdetéseket, bármilyen szájtra látogassak is el.
Több évfolyamnyi magyar nyelvű National Geographic-magazinom van megkímélt állapotban, egyszerolvasottan. Szívesen elajándékoznám megfelelő helyre, tudtok segíteni?
Egy középkorász professzor barátnőm jegyezte meg, amikor a Nemzeti Múzeumban néztük a százával kiállított tarsolylemezeket, hogy milyen disznóság, egy embernek száz év se adatik, ezek a szarok meg már ezer éve itt vannak.
Nem hangzik rosszul. :-) Mondjuk nekünk eddig csak kötelező orvosi vizsgálattal kedveskedett a cég (közben mindhiába kérdezem, milyen vérnyomás- és pulzusérték mellett engedélyezik pl. a napi 14 órát), de meglehet, egyszer ezt is bevezetik. :)
Most épp egy kicsit megkönyörült rajtunk a tél, de jön még a dér, és kutyára! Ennek kapcsán adok tippet azon sorstársaknak akik -alkalmazottak lévén- reggel nyolckor nem hódolhatnak a forralt bor élvezetének. Pedig milyen jó is lenne széltől kifújt pofával, ázottan és[...] Bővebben!Tovább »
Jessz, mert az úttörő sosem adja fel! A szó szerint lázas küzdelem meghozza gyümölcsét! Végül csak eszembe jutott, hogy van nekem egy utasellátós sörnyitóm, amellyel felülről lehet feszegetni a csavarzáras izé tetejét. És kinyílt! Elégedettségem jeléül főzök egy forralt bort.