Keresés

Részletes keresés

Aragorn83 Creative Commons License 2012.01.31 0 0 1647

Mindenkinek aki csípte a Fireflyt! :)

„Tudod mi az a parancsnoki lánc? Az, hogy fogok egy láncot, és addig ütlek vele, amíg fel nem fogod, ki itt a rohadt rangidős.” - Jayne. 

Inara: „Mit mondtam neked a siklómba való, hívás nélküli betolakodásról?”
Mal: „Hogy férfias és impulzív?”
Inara: „Pontosan, bár a pontos szavak a 'ne csináld' voltak.”

„Ó, a katonai bakancsba bújt apró lábak kopogása... KUSS LEGYEN!” - Mal.

Inara: „Fájdalmaid vannak?”
Mal: „Abszolút. Tudod, megszúrtak. Nézz ide.”
Inara: „Láttam.”
Mal: „Nem érdekelnek ezek a csicsás estélyek. Túl durvák.”
Inara: „Azért nem volt teljes katasztrófa.”
Mal: „De engem megszúrtak! Nézz ide!”

Simon: „Próbálom olyan óvatosan megfogalmazni, amennyire csak lehet. Honnét tudjam, hogy nem fogsz majd megölni álmomban?”
Mal: „Nem ismersz fiam, szóval hadd magyarázzam el neked. Ha valaha is meg foglak ölni, ébren leszel, arccal felém, és fegyver lesz a kezedben.”
Simon: „Mindig ilyen szentimentális vagy?”
Mal: „Ma jó napom volt.”

River: „Ne félj.”
Book: [Felpillant a Bibliából]
River: [A Bibliára] „Ezt írja. Ne félj.”
Book: „Igen.”
River: „De te félsz.”
Book: „Igen.”
River: „Félsz, hogy elfogy a levegőnk. Hogy fuldokolva halunk meg.” „De nem fogunk. Ez nem fog megtörténni.”
Book: [Meglepve a magabiztos hang miatt.]
River: [Kifejezéstelenül] „Először halálra fagyunk.”

Zoe: „A csata első szabálya, kicsim; ne hagyd, hogy megtudják, hol vagy.”
Mal: [Torkaszakadtából üvöltve, vadul tüzelve behátrál.] „Huhuhuhú! Itt vagyok! Itt vagyok! Akartok belőlem egy kicsit? Igen, akartok! Gyertek csak! Gyertek!” [Robbanások.]
Zoe: „Persze vannak más iskolák is.”

Zoe: „Lelkész, a Biblia nem foglal kissé egyértelműen állást az emberölést illetően?”
Book: „Nagyon is. De a szétlőtt térdekkel kapcsolatban már homályosak a részletek.”

Wash: „Médium? Ez úgy hangzik, mint valami science fiction.”
Zoe: „Drágám, egy űrhajóban élünk.”
Wash: „Hogy jön ez ide?”

„Ha szexuálisan kihasználod őt, a Pokol nagyon különleges szintjén fogsz égni, azon a szinten, amit a gyerekmolesztálóknak és a színházban beszélgetőknek tartanak fenn.” - Book.

nina_morgan Creative Commons License 2012.01.30 0 0 1646

Fogod? Nagy a tűréshatárod :D

Előzmény: mindenki senkije (1645)
mindenki senkije Creative Commons License 2012.01.30 0 0 1645

én nem, sőt, de annál inkább! :)

a kis szőke g.cit látom nagyon fogom gyűlölni!!!!!!!!!!!

Előzmény: Aragorn83 (1644)
Aragorn83 Creative Commons License 2012.01.30 0 0 1644

Az tuti! Főleg annak tükrében, hogy már rég túl vagyok a 2. köteten. :)

Előzmény: mindenki senkije (1643)
mindenki senkije Creative Commons License 2012.01.30 0 0 1643

vááá! nagggyonnnnyólesssszzz!

Előzmény: Aragorn83 (1642)
Aragorn83 Creative Commons License 2012.01.30 0 0 1642

Végre egy normális promó a GoT második évadjáról. Ideje volt már! Elvégre alig két hónap múlva JÖN! :)

mindenki senkije Creative Commons License 2012.01.28 0 0 1641
Spartacus nyitany:

Hozta amit kellett, OK volt. Illythia cicijet mutathattak volna hosszabban + kozelebbrol is, de talan majd legkozelebb. :)
Az uj fickot viszont még szokni kell...
Aragorn83 Creative Commons License 2012.01.28 0 0 1640

Amúgy igazad van: "A zene a Black Hawk Down OST-jéről a Gortoz a Ran című szám, a szöveg pedig breton... A breton is a kelta nyelvcsaládba tartozik."

Előzmény: mindenki senkije (1636)
Aragorn83 Creative Commons License 2012.01.28 0 0 1639

Hivatalosan igen. Azonban a starz már kirakta az első részt múlt héten a weboldalára így aki akarta akár már akkor megnézhette. :)

Előzmény: nina_morgan (1638)
nina_morgan Creative Commons License 2012.01.28 0 0 1638

Most volt az első rész, ugye? 

Előzmény: Aragorn83 (1637)
Aragorn83 Creative Commons License 2012.01.28 0 0 1637

A trailer képsorai egy az egyben az eredetiből vannak csak ez lassítva lett és alá lett téve ez a zene...

Előzmény: mindenki senkije (1636)
mindenki senkije Creative Commons License 2012.01.27 0 0 1636

ez ugye nem hivatalos trailer?

a zene meg mintha a Black Hawk Down-ból volna

Lisa Gerrard nagy kedvencem (a női vokál), mintha az ő hangját hallanám benne...

Előzmény: Aragorn83 (1635)
Aragorn83 Creative Commons License 2012.01.27 0 0 1635
bigbabylon Creative Commons License 2012.01.27 0 0 1634

Ah, sorry:)

Akkor helyesen...azt nem láttam, de az mozifilm, nem-e? :P

Előzmény: Aragorn83 (1632)
nina_morgan Creative Commons License 2012.01.27 0 0 1633

Persze... főleg lezárásnak... az öreglányt én is bírom, ritka jó karakter, kár, hogy a szereplése eléggé leredukálódott. 

Előzmény: Aragorn83 (1631)
Aragorn83 Creative Commons License 2012.01.26 0 0 1632

és hol az e? :D

Előzmény: bigbabylon (1630)
Aragorn83 Creative Commons License 2012.01.26 0 0 1631

Amúgy Karent én is sajnálnám, ugyanis nagyon bírom az öreglányt. :)

Nem tudom... Bármelyikük is lesz, ha tényleg az alap négyesből lesz, számomra megdöbbentő lesz és sajnálni fogom... :(

Előzmény: nina_morgan (1629)
bigbabylon Creative Commons License 2012.01.26 0 0 1630

Szia

Azt nem láttam, de az mozifilm, nem? :P

Előzmény: nina_morgan (1626)
nina_morgan Creative Commons License 2012.01.26 0 0 1629

Ószegény... legyen Bree :P

Előzmény: Aragorn83 (1628)
Aragorn83 Creative Commons License 2012.01.26 0 0 1628

Nem is mert a negyedik lesz balról. :DDD

Amúgy lehet, hogy tényleg az lesz amit sixx írt és Mrs. McCluskey lesz az. :)

Előzmény: nina_morgan (1627)
nina_morgan Creative Commons License 2012.01.26 0 0 1627

Remélem, bevállaltak valami nagy durranást, és nem a szomszéd lány barátjának a kishörcsöge lesz az. Oké, tudom, főszereplő... de amilyen hanyagul kezelik ezt a szót, még akár a harmadik fűszál jobbról is lehet az.

Előzmény: Aragorn83 (1624)
nina_morgan Creative Commons License 2012.01.26 0 0 1626

Torrent? 

Előzmény: bigbabylon (1625)
bigbabylon Creative Commons License 2012.01.26 0 0 1625

Nem tartozik szorosan a topik témájához, de a f*****ó FBI sikeresen tönkrevágta a sorozat junky karrierem:(

Kinyirták a megát, erre a többi filemegosztó is törölt mindent

Aragorn83 Creative Commons License 2012.01.25 0 0 1624

Kiváncsi leszek, ki lesz az...

Főszereplőt nyírnak ki a Született feleségekben

Az EW.com értesülései szerint az ABC veterán sorozatának nem minden szereplője éri meg a békés öregkort, ami majd az idei évad vége után vár rájuk vélhetően, hiszen Marc Cherry az egyik fő(bb) szereplőt el fogja tenni láb alól. Azt egyelőre nem tudni, hogy a most forgatott[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

nina_morgan Creative Commons License 2012.01.25 0 0 1623

Downton Abbey, második évad - az opening scene egyszerűen zseniális, a sorozat pedig brit esszencia. Híján van minden giccsnek és nyálnak,mélylélektan, Maggie Smith számomra az anyakirálynő.

Törölt nick Creative Commons License 2012.01.24 0 0 1622

jessza én nem vagyok ennyire fan

Előzmény: bigbabylon (1621)
bigbabylon Creative Commons License 2012.01.23 0 0 1621

Üdv

Mondom, a könyv más műfaj.....kb. 1000000 szor fajsulyosabb.

Én nem lettem rajongója a filmsorozatnak, ugyhogy megértem mi a gondod vele,

de az átlagsorozatokat magasan veri.

Mondjuk a 24 ettől még lehet kiváló szórakozás, de engem nem fogott meg elsőre, nekem amugy K.F.

is olyan súlytalan színész. Hát a családja, a kib....tt:) amerikai gondjaikkal meg egyből vörös posztó volt.

Nekem ami nagyon beütött sorozat, az a SoA, ráadásul Jax a Futballhuligánokban nagyon tetszett,

Al Bundy-né nagyon karcos bula lett, Hellboy meg (nem ugrik be a neve) amugy is nagy karakter.

A háttér meg brilliáns...akkora arc motorosok nem igaz.

A másik a Justified.Epic:)

Most az amerikaiak k. anyját szidom, mert szétbombázták a megauploadot, pont mikor belekezdtem

a Dragnet 2. szezonjába, Al Bundy rulez....bocs de már ritkán jegyzek meg neveket, a Delon, Belmondo, Gabin stb

időszak még megvan, az ujabbakból csak Kapribogyó 3 filje miatt (érdekes hármat láttam, mind a háromban tetszett:)

Jó, Bundy nem olyan fiatal, de ő meg a dsorozat nekem, nem a "Bútítájm" :P

Úgyhogy tegnap megnéztem a Parks(?) első részét, ha a beállitások amugy paródiái az amerikai politikusokról

csinált reklámoknak, akkor egész vicces volt. Hea nem, akkor érdekes.

Plusz volt mág pár Clone Wars a gépen, azt is lefilmeztem, hullámzóak a részek, de egy biztos...csatajeleneteknél

a "kameramozgás" meg maga a látványterv magasan üti a mozifilmeket.

Hol voltak ezek a gyerekek a filmeknél?

Előzmény: Törölt nick (1620)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.23 0 0 1620

:-)))

Sose mondtam, hogy a 24 az Breaking Bad drámai mélységeket hoz fel....akciókrimi sorozat.

Trónok:

A barbárok túl élesen lettek "megrajzolva" már megint a hatásvadász ábrázolás. Minek ez a nagy csujjogatás, kurjongatás, mint a hímgorilla, aki a mellét veri. Nemnem. Ez nem.

Előzmény: bigbabylon (1619)
bigbabylon Creative Commons License 2012.01.23 0 0 1619

"jófammá persze minden ami a barbárokról él az emberi kollektív tudatban az író így össze is vonja....aha, ja.:-D"

Egyezzünk meg abban, hogy ez a könyvben nincs benne, tehát nem tudom az irónak mennyi köze van hozzá,,,,amennyiben a regényiróra gondolsz.

Másodszor, ez a lovas nép baromi könnyedén erőszakol meg mindenkit, az hogy itt a főbarbár lekussoltatja a segédvonalat, nem azért van mert ő nem ért egyet vele, sőt , igazából a kis szöszit nem érti mit akar, de mivel szereti , meg ő a királynője és nem igazán demokrácia van náluk, odalép miatta.

Másrészt ez egy igencsak fontos dolog a későbbiekben, ugyanis itt van az a pont , ahol Danny egyrészt vérhülye, másrészt meg itt ül fel a történelem hullámvasutjára.....hát ha a filmen csak egy nyelvkitépés látszik , az nem az iró hibája...a film, meg a könyv, nem egy kategória.

De kinek a pap, kinek a paplan :P

Én meg belenéztem a 24 első részébe, már az igazi "kiszökökmerbuliiiiivana raktáááárban" amcsi tinilánytól okádtam, de a csucs  valami bérgyilkos picsa volt aki kirobbantja magát egy olyan ejtőernyősugrásba egy airlinerből, amit a Golden Knights ból ketten-hárman tudnak megcsinálni 100 ból egyszer.....aha, ja! :)))))

Előzmény: Törölt nick (1618)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.23 0 0 1618

Trónok 7-8

Végre már valami történik, nem csak az ármánykodás:) Kis zombi felvédők is megjelentek muhahaha.

A barbárok igazán barbárok, ez a nyelvkitéspés meg..... anyátok csipája má:-)

Még az erőszak, meg a gyilkolás utáni vágy. Hülyeség, hogy "jaj ne erőszakojjad meg a nőt", de a tüzes korona, szív-evés, meg a nyelvkitépés az bezzeg menő....jófammá persze minden ami a barbárokról él az emberi kollektív tudatban az író így össze is vonja....aha, ja.:-D

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!