Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Tudod mi az a parancsnoki lánc? Az, hogy fogok egy láncot, és addig ütlek vele, amíg fel nem fogod, ki itt a rohadt rangidős. - Jayne.
Inara: Mit mondtam neked a siklómba való, hívás nélküli betolakodásról? Mal: Hogy férfias és impulzív? Inara: Pontosan, bár a pontos szavak a 'ne csináld' voltak.
Ó, a katonai bakancsba bújt apró lábak kopogása... KUSS LEGYEN! - Mal.
Inara: Fájdalmaid vannak? Mal: Abszolút. Tudod, megszúrtak. Nézz ide. Inara: Láttam. Mal: Nem érdekelnek ezek a csicsás estélyek. Túl durvák. Inara: Azért nem volt teljes katasztrófa. Mal: De engem megszúrtak! Nézz ide!
Simon: Próbálom olyan óvatosan megfogalmazni, amennyire csak lehet. Honnét tudjam, hogy nem fogsz majd megölni álmomban? Mal: Nem ismersz fiam, szóval hadd magyarázzam el neked. Ha valaha is meg foglak ölni, ébren leszel, arccal felém, és fegyver lesz a kezedben. Simon: Mindig ilyen szentimentális vagy? Mal: Ma jó napom volt.
River: Ne félj. Book: [Felpillant a Bibliából] River: [A Bibliára] Ezt írja. Ne félj. Book: Igen. River: De te félsz. Book: Igen. River: Félsz, hogy elfogy a levegőnk. Hogy fuldokolva halunk meg. De nem fogunk. Ez nem fog megtörténni. Book: [Meglepve a magabiztos hang miatt.] River: [Kifejezéstelenül] Először halálra fagyunk.
Zoe: A csata első szabálya, kicsim; ne hagyd, hogy megtudják, hol vagy. Mal: [Torkaszakadtából üvöltve, vadul tüzelve behátrál.] Huhuhuhú! Itt vagyok! Itt vagyok! Akartok belőlem egy kicsit? Igen, akartok! Gyertek csak! Gyertek! [Robbanások.] Zoe: Persze vannak más iskolák is.
Zoe: Lelkész, a Biblia nem foglal kissé egyértelműen állást az emberölést illetően? Book: Nagyon is. De a szétlőtt térdekkel kapcsolatban már homályosak a részletek.
Wash: Médium? Ez úgy hangzik, mint valami science fiction. Zoe: Drágám, egy űrhajóban élünk. Wash: Hogy jön ez ide?
Ha szexuálisan kihasználod őt, a Pokol nagyon különleges szintjén fogsz égni, azon a szinten, amit a gyerekmolesztálóknak és a színházban beszélgetőknek tartanak fenn. - Book.
Hozta amit kellett, OK volt. Illythia cicijet mutathattak volna hosszabban + kozelebbrol is, de talan majd legkozelebb. :)
Az uj fickot viszont még szokni kell...
Remélem, bevállaltak valami nagy durranást, és nem a szomszéd lány barátjának a kishörcsöge lesz az. Oké, tudom, főszereplő... de amilyen hanyagul kezelik ezt a szót, még akár a harmadik fűszál jobbról is lehet az.
Az EW.com értesülései szerint az ABC veterán sorozatának nem minden szereplője éri meg a békés öregkort, ami majd az idei évad vége után vár rájuk vélhetően, hiszen Marc Cherry az egyik fő(bb) szereplőt el fogja tenni láb alól. Azt egyelőre nem tudni, hogy a most forgatott[...] Bővebben!Tovább »
Downton Abbey, második évad - az opening scene egyszerűen zseniális, a sorozat pedig brit esszencia. Híján van minden giccsnek és nyálnak,mélylélektan, Maggie Smith számomra az anyakirálynő.
Sose mondtam, hogy a 24 az Breaking Bad drámai mélységeket hoz fel....akciókrimi sorozat.
Trónok:
A barbárok túl élesen lettek "megrajzolva" már megint a hatásvadász ábrázolás. Minek ez a nagy csujjogatás, kurjongatás, mint a hímgorilla, aki a mellét veri. Nemnem. Ez nem.
"jófammá persze minden ami a barbárokról él az emberi kollektív tudatban az író így össze is vonja....aha, ja.:-D"
Egyezzünk meg abban, hogy ez a könyvben nincs benne, tehát nem tudom az irónak mennyi köze van hozzá,,,,amennyiben a regényiróra gondolsz.
Másodszor, ez a lovas nép baromi könnyedén erőszakol meg mindenkit, az hogy itt a főbarbár lekussoltatja a segédvonalat, nem azért van mert ő nem ért egyet vele, sőt , igazából a kis szöszit nem érti mit akar, de mivel szereti , meg ő a királynője és nem igazán demokrácia van náluk, odalép miatta.
Másrészt ez egy igencsak fontos dolog a későbbiekben, ugyanis itt van az a pont , ahol Danny egyrészt vérhülye, másrészt meg itt ül fel a történelem hullámvasutjára.....hát ha a filmen csak egy nyelvkitépés látszik , az nem az iró hibája...a film, meg a könyv, nem egy kategória.
De kinek a pap, kinek a paplan :P
Én meg belenéztem a 24 első részébe, már az igazi "kiszökökmerbuliiiiivana raktáááárban" amcsi tinilánytól okádtam, de a csucs valami bérgyilkos picsa volt aki kirobbantja magát egy olyan ejtőernyősugrásba egy airlinerből, amit a Golden Knights ból ketten-hárman tudnak megcsinálni 100 ból egyszer.....aha, ja! :)))))
Végre már valami történik, nem csak az ármánykodás:) Kis zombi felvédők is megjelentek muhahaha.
A barbárok igazán barbárok, ez a nyelvkitéspés meg..... anyátok csipája má:-)
Még az erőszak, meg a gyilkolás utáni vágy. Hülyeség, hogy "jaj ne erőszakojjad meg a nőt", de a tüzes korona, szív-evés, meg a nyelvkitépés az bezzeg menő....jófammá persze minden ami a barbárokról él az emberi kollektív tudatban az író így össze is vonja....aha, ja.:-D