Csonti! Tuti egyértelmű, h az EAGLES fog nyerni, ez nem is lehet kérdéses:DDDDD
Komolyra fordítva a szót, 1sztem a San Diego Chargers!
Miért:
Off:fenomenális, Rivers naon jó, LT (Tomlinson) meg egyszerűen Philly szintű futó 6 fordulóval a vége előtt 23TD...tavaly az egészséges Alexander (hey ZitiBro) 28-t futott accem
Def:bár a kedvencem Merriman kivált, d nehogymá egy játékos kiválásától összehulljon a védelem (bocs Ádi de ezzel nem értek egyett Veled)
Jahh a lényeg:
tgnap BL volt Szpartak Moszkva-FC BAYERN MÜNCHEN 2:2
Tetszik hogy gondolkoztok de egy évben csak egy csapat nyeri a SB-t, és a kérdés az volt ki nyeri nem az hogy kik játszák.(Nem gond ha nem találod el csak érdelkelne:) )
Baltimore 24, Atlanta 10 Buffalo 24, Houston 21 Chicago 10, N.Y. Jets 0 Cincinnati 31, New Orleans 16 Miami 24, Minnesota 20 New England 35, Green Bay 0 Kansas City 17, Oakland 13 Pittsburgh 24, Cleveland 20 Carolina 15, St. Louis 0 Tennessee 31, Philadelphia 13 Tampa Bay 20, Washington 17 Arizona 17, Detroit 10 San Francisco 20, Seattle 14 Dallas 21, Indianapolis 14 San Diego 35, Denver 27 hétfői meccs: Jacksonville 26, N.Y. Giants 10
Mondhat barki barmit, en azert bizok a seahawksban. Huseges maradok a csapathoz :) Es ha superbowlt nem is nyernek de egy donto megint osszejohet nekik. Hogy miert? Alexander mar visszatert, igaz nem sokat futott a meccsen, de amiket futott az olyan Alexanderes volt. Raadasul Wallace nem tudott annyit futni, mint Morrisnal. Igy ez a paros nem volt tul nyero a legutobbi meccsen. Hasselbeck mindenkepp jobb kapitany, higgadtabb, es nem egy fumble erzekeny mint Wallace. Persze ettol fuggetlenul Senecat is jonak tartom.
Ergo, ha a 2 sztar visszater 100%-ra akkor fogunk mi meg meglepetest okozni. Kulonben is, a rajatszasban csak 1x eleg hibazni es elszall minden.
Egyebkent meg szimpi a Patriots is. Csak ok mar nyertek eleget :P
RealCool: Dallas Pats? :D Gondolom 2 kulon csapatra gondoltal, csak igy viccesen nez ki :D
A segítségeteket szeretném kérni egy üzleti terv elkészítéséhez. Az egyetemen kisvállalkozó szakirányos vagyok és ebben a félévben egy kitalált vállalkozás üzleti tervének elkészítése a feladat. Ha jól tudom, Ti a mezeket külföldről (Németországból?) szerzitek be. Nos én arra gondoltam, hogy lerövidítve a szállítási és persze a gyártási költségeket, helyben, itt Magyarországon varratnék mezeket, persze egyéni kivitelben (a csapatok színeinek megfelelően) és rendelésre. Azonban néhány információ még hiányzik, ezért arra szeretnélek Titeket kérni, hogy akár többen, de legalább egy valaki válaszoljon emilben néhány szóban a kérdéseimre (emil: szasz.nora@gmail.com). Előre is köszönöm, mert ez sokat segítene! Szóval:
Honnan rendelitek a mezeket? Mennyit kell várni egy-egy mez megérkezésére? Mennyibe kerül a mez + a szállítási költség? Milyen gyakran rendeltek és mennyit? Hányféle mezetek van? Milyen mezben edzetek, azt honnan és mennyiért szerzitek be? A számokat, neveket, csapat neveket utólag itthon, vagy még külföldön rányomatjátok? Ugyanez érdekelne a szponzorok logojával kapcsolatban is...Ha itthon nyomatjátok rá. akkor hol és mennyiért? Milyen méretekben vannak mezek? Ha itthon is be tudnátok szerezni a mezeket (olcsóbban és gyorsabban), akkor élnétek-e ezzel a lehetőséggel?
Seahawks áhh ne vicceljünk :DDDDD , direkt volt csak mert tudom hogy szereted őket Csonti.
Giants hát necces, sorsolástól függ , de sztem ez már tuti hogy NFC csapat nem nyer.
Chicago sztem Grossman miatt nincs esélyük.
San Diego , hát off az erős de ha igaz hogy Merriman doppingon kapták aki húzta a def-et akkor kilőve ők is.
Baltimore, már most is mázlival állnak itt , volt már olyan 1-2 pontos nyögvenyelős győzelmük, de azért nem írom le.
Pats nah hát Brady playoff forma, jó a védelem akiknek van egy olyan szív vezetőjük mint Bruschi, hja meg aki sztem nagyon fog számítani az Maroney újonc HB.
Denver ha jól teljesít Pulmer akkor nehéz őket megverni, amúgy ha nem bakizik a def akkor még gyenge Plumer esetén is nehéz ellenük.
Dallas hát igen talán még ők akik meglepetést okoznak, újonc QB nagyon jó, ja és Roy Williams, asszem elmondtam tömören :)))))
Dallas, Denver vagy Pats a nyerő, és most objektív vélemény volt