Ha ilyen formában védenének a szezonban, a Kielce is verhető lenne Remilivel. Kapu nagyon fontos, érzésre a Szeged is Mirkónak köszönheti a döntetlent.
"Nagyon örülünk, hogy Petar csatlakozik hozzánk a szezon végéig. Nikola Karabatic elérhetetlensége azt jelentette, hogy meg kellett erősítenünk a csapatunkat. Petar ideális profillal rendelkezik, bizonyított tehetséggel és nagy tapasztalattal rendelkezik, amelyet a legjobb európaiaknál szerzett. ligában. Értékes eszköz lesz a különböző céljaink elérésében a szezon második felében, és lehetővé teszi számunkra, hogy mindig ambiciózusak legyünk nemzeti vagy európai színtéren." Thierry Omeyer, a Paris Saint-Germain kézilabda vezérigazgatója
"Nagyszerű lehetőség számomra, hogy ma szerződjek a Paris Saint-Germainhez. Nagyon büszke vagyok arra, hogy csatlakozhatok ehhez a csapathoz, amelynek soraiban nagyon tehetséges játékosok is vannak. A maximumot nyújtom, hogy segítsem csapatunkat a következő négy hónapban. . Néhány fontos esemény vár ránk, és alig várom, hogy a Paris Saint-Germain kézilabda mezét viselhessem, és hozzájárulhassak a klub sikeréhez." Petar Nenadic
mai meccs nagy kérdőjelene nekem ,hogy ma melyik ElDeraa lesz a pályán a válogatott Deraa vagy a tili-toli majd megoldja más Deraa. Nagy szükség lesz a múltkori Elderraa így ,hogy nincs Nenadic.
Pontosan,nagyon úgy tűnik,h Rodri elé kell igazolni. Pedig ez a páros sokkal többre hivatott,papíron,én Árpi felelőségét is felvetném,h nem tud belőlük többet kihozni,főleg Rodriból,Cupara erős középszer.
Igen,a kapuban kezdődik és végződik minden,klasszis kell és nem egy-két évre szóval tudatosan kellene zsebbe nyúlni,Wolff lenne a legjobb (meg nyilván Vargas;) ) de annyira tuti írtátok,h Kiel,úgyh őt el is engedtem,mondjuk ehhez kell a Kielce bedőlése is. Nem tudom összességében kit engedne el a rivális jó pénzért.. passz
én Nilsenről hallottam pletyka szinten ,hogy ő után is érdeklődünk ( 25 ig van szerződése)ő vele egyébként évekre ok lenne a kapust poszt . Mindenképp kivásárlás lesz mert valamire való kapus 24 ben sajnos nem igen lesz szabad..
egy fél éve tünt fel még csak azért egyből leigazolni azért szerintem nem egy megondolt dolog lenne ha egy top klub leigazolja ..Még azért kell neki bizonyítania .Mondjuk az is hozzátartozik ,hogy én benne inkább többet látok mint itt sokan az égi meszelő Hallgrimssontól.Én egyre jobban úgy látom ,hogy Rodri elé kell majd valakit keresni....egyébként kapus nem egy évre veszünk illetve az egyik ha nem a legfontosabb játékos egy csapatban úgyhogy kétszer meg kell gondolni kit hozzunk ide . .