Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Szerinted hogy kellene reagálni arra, hogyha egy olyan ember, akiről mindenki tudja, hogy utálja és megveti a metálzenét, beokádik egy ilyen kioktató kis kétsorost épp az MHH-topikba?
Sehogy.
(nem tépek semmit senki miatt, ez a teoretikus véleményem a jelenségről)
Szerinted hogy kellene reagálni arra, hogyha egy olyan ember, akiről mindenki tudja, hogy utálja és megveti a metálzenét, beokádik egy ilyen kioktató kis kétsorost épp az MHH-topikba? Most Balitól függetlenül. Engem is lebasznának a Jazzrajongók topikban, ha beírnám, hogy a jazz szar.
Nem értem, mi a túróért téped a szád emiatt a szerencsétlen hülye miatt. Az index anyukájának képzeled magad?
értem, tehát ha valaki osztja az észt és beszologat ötszázszor, azonban 501. alkalommal elkezd jófiút játszani, akkor nyalja ki az egész index a seggét?
A provokáció nyilvánvaló, de szerintem a mondandójánál sokkal inkább a személye az, ami ilyen hatású. És ettől még tény, hogy a többség tevőlegesen segédkezik a játszma ezredik mutációjának kialakításában. Mert éppúgy ők sem bírnak magukkal.
Talán azt lenne érdekes egyszer megvizsgálni, hogy mi történik, ha másként reagál a tömeg. Az istenadta.. (Persze erre még laboratóriumi körülmények között sem sokan volnának képesek.) Egész biztosan nem így alakulnának a dolgok.
Az van, hogy az itteniek minden topikban behánynak, ha feltűnik a kétszázadik nikkjén Bali. Ez ellen nincs mit tenni, saját maga provokálta ki. Ezt érte el. Pont. MM ide vagy oda. Ki lett közösítve többé-kevésbe.
Nem tudok teljes mértékben egyetérteni Veled. Nagy különbség van ugyanis aközött, hogy valaki leírja a saját véleményét ( pl. ez meg az a zenekar nem tetszik neki ), vagy DIREKT provokáló módon 15milliomodik nick-jével ( mert az előzőeket már törölték, pont emiatt.... ) szó szerint beleugat....
És akkor az olyanokról mint személyeskedés, bunkózás még nem is szóltam. Lássuk csak, akkor ki az, aki nem tanul????
Az meg számomra különösen szomorú, hogy Te - közel a 10.000 hozzászóláshoz - ennyire "vak" vagy...
szerintem ha balikáról akarsz ilyen hosszú epekedő esszéket írni, azt a huszban oszd meg a népekkel, mer ez itten a kultúra szekció, és nem hiszem hogy ez itt bárkit érdekelne.
Elsőre annyit írt, hogy x zene nem rosszabb, mint a többi - ezt bárki írhatta volna, még csak nem is alap nélkül. Erre helyből ugranak rá a többiek, és elindul a lavina. Ez így a háromszáznegyvenkilencedik eset után már inkább azt a kérdést veti fel, hogy vajon ennyire nehéz tanulni az esetből, vagy vajon direkt csinálja-e mindenki?
Más kérdés, hogy balika utána átmegy személyeskedésbe, és támad, dehát még ehhez is jó sok segítséget kap. Egy-két bunkó beszólását ki lehetne moderáltatni szépen tisztán is, csak "valahogy" nagyon hamar többszázas off-fikázások alakulnak ki. Miért kell adni alá a szelet, miért nem veszik észre a többiek, hogy a saját bandájuk teszi tönkre a fórumot? Mert vicces? Aztán persze jön a törlőgép.
mi a bajod a rajzfilmekkel kedves nóra? szerinted az nem kultúra? hát miféle sznobizmus ez?? hát te magasabbrendűnek tartod magad??? lenézed a többieket?? szerintem akkor nincs helyed itt az index fórumán! kérem a moderátorokat, hogy ezt a lenéző hölgyet azonnal tiltsák ki! tiltsák ki! tiltsák ki!
bár még nem olvastam, de szerintem, amíg nem ellentétes a megnyilvánulása a fórum szabályaival (nem bántó és nem off pl), addig nincs ok rá, hogy töröljék,
főleg nem azok miatt a nála is rosszabb kötekedők miatt, akik rendszeresen komoly erőfeszítéseket tesznek az említett topikok tönretétele irányában a játszadozásaikkal. szvsz inkább az ilyen beszólós, viccelős szerencsétleneket kéne kivágni, akik nem bírják elviselni más véleményét, bárkié is és bármilyen.
értem, akkor hálás köszönet, meg neked is, ....sajnos én az index által nem támogatott böngészôt használók táborából, kicsit lemaradva érzem magam ilyenkor.
Na meg persze a Dream Theater topikba is beszólt már, mert nem bírja ki pofázás nélkül, csak mondom, hogy ha az elejétől követnétek az eseményeket, rájöhetnétek, nem véletlen, hogy mindig elfajulnak a dolgok, és hiába jön ő mindig sírni, hogy azonnal és véglegesen meg egyéb faszságok, magának keresi a bajt.