Hali.
Tegnap este 1/4 11-kor szerettem volna diadalmasan közölni, hogy végre..., de mielőtt leokézhattam volna a hozzászólást, elment az áram a fél városban. Most megint szeretném beírni, hogy mindjárt megyek haza, hátha... :-D
Szegény szerencsétlen noretekmitglieder!
Én visszajöttem, nem kis útálatomra. Estig rabiga...Egész héten rabiga...Jövő héten szintén...Aztán viszont retek megen ezerrel!!!
Már most szavamat adom, hogy 12 órakkor lelépek a retekbe. Ezt csak azért szögezem már most le, hogy ha később vissza kellene vonnom, akkor az adott szó szentségének értelmében ne legyen rá lehetőségem és így el tudjak menni a retekbe.
2 7 retek után eleve alkalmatlan az ember dolgozásilag, ráadásul az időlimit miatt csak 10 körül lehet feljelentkezni, erre nem műxik ez a rohadék... szóval az elmúlt retkelés alatt nem szentségeltem annyit, mint az utóbbi majd egy órában... érdemes volt ezért bejönni ?
(ráadásul infom sincs arról, hogy mi a bánatot kéne csinálnom... grrr)
pushup,
időelőretekerésről annyit, hogy ezirányú kutatásaim szerint ha elegendően nagy sebességgel kerékpározunk a Föld forgásával megegyező irányba, akkor egy nap rövidebb lesz, mint 24 óra, tehát a feladat megold6ó. Lassítás ugyanígy, csak ellenkező irányba. :)
Két hét retek jön 10 nap múlva...basszus,
Les, nem lehetne valahogy előretekerni az időt,
mondjuk, ha gyorsan elmennénk a retekbe bicajozni
gyorsan s gyorsan tekerni s gyorsan ide-oda kerekezni
s gyorsan...
de mennék mán'
-:-)
Sz'al bejöttem (bár ez teljesen jogosan senkit nem érdekel) és itt vagyok. A mai napon sajnos muszáj lesz dógoznom, úgyhogy legközelebb csak a retekbe menésről tudósítom azokat akik a gályán tartózkodnak.
Les Kartács!
Te most már benn vagy, vagy csak Les(z)el ?
Példát veszek agresszívmalac kartácsról és elhúzok a retekbe. (Ma kosárlabdázás fog lenni.) Sőt, a csillagok állásából úgy látom, hogy pénteken egy csipetnyi alkotószabadság is befigyel. :)
Mindenkinek minden jókat, mihamarabbi zöldségelést,
Én menni retekbe. A mai nap egyre sza.abb lett ahogy előrehaladt az idő úgy, hogy nincs más választásom mint húzni a retekbe. mindenkinek nagyon sok kedves retekelést kívánok.
Üdv: agresszívmalac
Les!
Én a hétvégén bringáztam, csak 40 km-t de azóta is érzem a jobb térdem, pedig el sem estem. Amúgy meg ma este én is fogok csak azért is, hogy jól megmutassam. (Hö-hö-hö.)
De bizony, megtettem. Úgy 5-6 óra között le kellett küzdenem azt az érzést, hogy összetalálkozhatok egy munkatársammal a városban és mitszólmicsinálokénittilyenkor... :) Aztán elmúlt és este még bringáztam is egy iszonyatosat.
Viszont ma reggel én vagyok az első hozzáröfögő. Akkor hát kakaós csigás szép reggelt mindenkinek!
Remegő gyomorral vallom be Nektek, hogy a mai nap símán és egyszerűen nulla volt. Ezért tök kár volt bejönnöm.
Sz'al most felveszem az álcaruhámat és hazakúszok. Otthon vár az utolsó 3 HVG és a söröm.
Mindenkinek sok kellemes és viharos retekbemenést kívánok.
(Különben is nyár van, nyáron pedig nyaralni kell, nem pedig dolgozni. Erről meg az jut eszembe, hogy olyan évszak nincs is, hogy dolgoz ergo egyáltalán nem szabad dolgozni.)
Na hál' istennek, megjött a főnök szabadságról !
Végre !
Nem tudtam, hogy mi hiányzik.
Így most sajnos pá kedves retek, nem tudom mikor fogok eljutni hozzád.
Brühühü.